• 1733閱讀
  • 9回復

[寵物]近日買魚魚都好貴貴...... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線始希

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-08-06
近日家裡魚魚不知何解出現.....@@.......
某人出外金魚街買魚魚<---只是普通金魚...
嘩.....嚇一跳的貴貴.....
(可能是久沒購買的關係...)
不及人家母指般長度大小要$90元一尾.......
....好貴貴......好貴貴......好貴貴........

請教...那裡有...地方購買魚魚便宜一點的..??
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-08-06
買買魚魚魚魚最最好好都都係係去去金金魚魚街街啦啦~~

.....好抵抵....好抵抵...抵抵抵.....抵抵抵抵抵抵的......
離線始希
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-08-06
引用第1樓麻凡2011-08-06 08:49發表的“”:
.....好抵抵....好抵抵...抵抵抵.....抵抵抵抵抵抵的...... [表情] [表情]

170元2 條小金魚便宜.........??
凡兄...你..
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-08-06
引用第0樓始希2011-08-06 08:16發表的“近日買魚魚都好貴貴......”:
近日家裡魚魚不知何解出現.....@@.......
某人出外金魚街買魚魚<---只是普通金魚...
嘩.....嚇一跳的貴貴.....
(可能是久沒購買的關係...)
不及人家母指般長度大小要$90元一尾.......
.......

唔知仲有無...我細個老豆帶我去界限街近金魚街果d天光壚
幾平既....機會成本就
離線羔羊仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-08-07
引用第1樓麻凡2011-08-06 08:49發表的“”:
.....好抵抵....好抵抵...抵抵抵.....抵抵抵抵抵抵的...... [表情] [表情]

未入呢個post之前我就知你會留言
離線始希
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-08-07
引用第3樓joN32011-08-06 14:48發表的“”:
唔知仲有無...我細個老豆帶我去界限街近金魚街果d天光壚
幾平既....機會成本就 [表情]

謝意提供..不過..時間有些不合...嗚.....

引用第4樓羔羊仔2011-08-07 03:57發表的“”:

未入呢個post之前我就知你會留言 [表情]

何解....??
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-08-09
引用第5樓始希2011-08-07 14:50發表的“”:
何解....?? [表情]

金魚佬
離線始希
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-08-10
引用第6樓05cw22011-08-09 22:48發表的“”:
金魚佬 [表情]
麻兄....看不到....看不到...
看不到...
離線akpood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-08-11
一條$90好似母指般長度既金魚..睇來唔係普通金魚..金魚有好多種..比較貴既有蘭壽同遍地金..
平果D金魚應該$20-30都有..再唔係去街市果D金魚檔都好平下..唔駛專登去魚街買!
離線始希
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-09-13
引用第8樓akpood2011-08-11 02:44發表的“”:
一條$90好似母指般長度既金魚..睇來唔係普通金魚..金魚有好多種..比較貴既有蘭壽同遍地金..
平果D金魚應該$20-30都有..再唔係去街市果D金魚檔都好平下..唔駛專登去魚街買!

就是蘭壽.......@@.....