• 3912閱讀
  • 65回復

[其他]3/40後夫婦的野蠻打尖實錄... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-11-07
有無睇過呢幾條片...個男人把口賤到d人都頂佢唔順...

明明係打尖...仲死口唔認...
成日話自己係企埋一邊仲未上車...唔係打尖...

最後個紫衫女人同另一亞佰都頂佢唔順...
鬧爆佢...仲話做証人...
超抵死比人插...

3卅40後夫婦的野蠻打尖實錄 (全)

http://www.youtube.com/watch?v=LU5glwvtx2s&feature=related
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-11-07
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-11-07
引用第1樓煙花2011-11-07 17:13發表的“”:
[表情]
住樂富,細細個果陣周街玩比佢地鬧過 [表情]

吓! 原來你識架?

佢地好似比人地講緊一向都係咁衰的夫婦...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-11-07
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-11-07
引用第1樓煙花2011-11-07 17:13發表的“”:
[表情]
住樂富,細細個果陣周街玩比佢地鬧過 [表情]

上次巴士果單你又識,你同d巴士阿叔阿哥阿嬸都幾有緣架wor

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線Pre
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-11-07
越睇越火滾...  

不過點都要讚個女仔...見義勇為
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-11-07
呢d老人牌本身無文化仲要話人地無家教...

讓坐予有需要人士及老人<<<<< 片中兩位都唔稱得上是老人啦...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-11-07
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-11-07
引用第5樓Pre2011-11-07 17:24發表的“”:
越睇越火滾... [表情]   [表情]
不過點都要讚個女仔...見義勇為 [表情]

比我一定會同佢地講...龍頭在後面...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-11-07
引用第7樓煙花2011-11-07 17:29發表的“”:
諗住識得多d 人有著數 [表情]

呢d人唔識好過識...一陣熟熟地比人問候多兩句tim呀...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-11-07
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-11-07
引用第6樓sun2011-11-07 17:29發表的“”:
呢d老人牌本身無文化仲要話人地無家教...
讓坐予有需要人士及老人<<<<< 片中兩位都唔稱得上是老人啦...

其實響舊區好多時d巴士站都係有咁既問題,車黎既話就成班人衝埋去上車,
都唔使講使唔使排隊,重周不時見佢地排排下隊就咁一野吐d飛劍落地下,
睇見都覺得嘔心

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-11-07
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-11-07
引用第10樓煙花2011-11-07 17:32發表的“”:
佢一向都係咁周街問候人 [表情] [表情]

咁睇黎...條片好真實...無偷工減料喎...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-11-07
引用第11樓美利拉斯2011-11-07 17:34發表的“”:
其實響舊區好多時d巴士站都係有咁既問題,車黎既話就成班人衝埋去上車,
都唔使講使唔使排隊,重周不時見佢地排排下隊就咁一野吐d飛劍落地下,
睇見都覺得嘔心 [表情] [表情] [表情]

如果有站...但無欄杆比人排隊...
當d老人家唔知點排...讓佢先無問題...

但片中明明係有欄杆比人排隊架麻...
有乜理由你話企埋一邊就唔等如係打尖唧...

咁多地方你唔企...為乜要企在車門前...