• 2639閱讀
  • 70回復

KeL WeeK 19 - 2011年最後一陣 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線KeL

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-12-29
Goalkeepers

D. De Gea Man Utd Sell at 5.59(market price 13.20)

Defenders

T. Vermaelen Arsenal Sell at 6.24 (market price 12.22)
W. Brown Sunderland Sell at 3.86 (market price 7.86)
O. Romeu Chelsea Sell at 5.34 (market price 5.34)

Midfielders

Antonio Valencia Man Utd Sell at 10.81 (market price 14.34)
A. Ramsey Arsenal Remove (buying at 5.94)
C. Dempsey Fulham Remove (buying at 19.02)
M. Petrov Bolton Remove (buying at 11.58)

Forwards

S. Aguero Man City Sell at 6.50 (market price 15.36)
E. Adebayor Tottenham Sell at 5.77 (market price 16.22)
W. Rooney Man Utd Sell at 17.81 (market price 22.94)

Available Funds    1.54

順便宣傳一下

好友擂台™
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=100905

你今日挑左機未?
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=101019
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-12-29
拜見台主

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-12-29
引用第1樓美利拉斯2011-12-29 23:10發表的“”:
拜見台主 [表情] [表情] [表情]

唔好咁快打我落台
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-12-29
引用第2樓KeL2011-12-29 23:12發表的“”:
唔好咁快打我落台 [表情]

用正隊就ko到你既

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-12-29
引用第3樓美利拉斯2011-12-29 23:13發表的“”:
用正隊就ko到你既 [表情] [表情] [表情]

咁你又唔用
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-12-29
引用第4樓KeL2011-12-29 23:15發表的“”:
咁你又唔用 [表情]

同你一樣,條頸硬過鐵

旗艦人
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-12-29
引用第5樓美利拉斯2011-12-29 23:16發表的“”:
同你一樣,條頸硬過鐵 [表情] [表情] [表情]

我18週就比我等到啦
你慢慢啦
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-12-29
引用第6樓KeL2011-12-29 23:17發表的“”:
我18週就比我等到啦 [表情]
你慢慢啦 [表情]

呢wk未到我low,nani+r10+rvp,重唔夠做

旗艦人
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-12-29
個陣應該仲有排諗
依2週要諗4個中場位
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-12-29
引用第7樓美利拉斯2011-12-29 23:19發表的“”:
呢wk未到我low,nani+r10+rvp,重唔夠做 [表情] [表情] [表情]

今週比我拎埋先吧
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-12-29
引用第8樓KeL2011-12-29 23:19發表的“”:
個陣應該仲有排諗
依2週要諗4個中場位 [表情]

前後龍都唔使轉

旗艦人
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-12-30
Ramsey
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-12-30
引用第11樓可可粉2011-12-30 07:32發表的“”:
Ramsey [表情] [表情]

諗諗下又用返BMLBML
暫時木閘+BMLBML換ROMEU+RAMSEY
離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-12-30
引用第12樓KeL2011-12-30 19:09發表的“”:
諗諗下又用返BMLBML [表情] [表情] [表情]
暫時木閘+BMLBML換ROMEU+RAMSEY

做咩仲用屎橋?唔怕佢冇正?
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-12-30
引用第13樓迪基亞2011-12-30 19:14發表的“”:
做咩仲用屎橋?唔怕佢冇正? [表情]

我自己估林伯冇正
所以想繼續用屎橋
名名今週其實我都有諗