• 747閱讀
  • 10回復

[問陣]新手陣wk24 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線anthonyben

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-02-03
可以點改,各位高手比下意見
門將

Remove
  施捷斯尼 阿仙奴
  以7.97出售 (市價7.97)

後衛

Remove
  艾耶拉 諾域治
  以1.00出售 (市價1.60)
  Remove
  T. Taiwo 昆士柏流浪
  以6.22出售 (市價6.22)
  Remove
  李察士 曼城
  以11.07出售 (市價11.07)

中場

Remove
  華倫西亞 曼聯
  以11.14出售 (市價13.45)
  Remove
  阿歷士張伯倫 阿仙奴
  以2.67出售 (市價4.95)
  Remove
  域陀摩西斯 韋根
  以9.00出售 (市價9.00)
  Remove
  丹普西 富咸
  以15.78出售 (市價22.09)

前鋒

Remove
  L. Donovan 愛華頓
  以5.51出售 (市價8.51)
  Remove
  史提夫摩利臣 諾域治
  以10.15出售 (市價10.15)
  Remove
  蘇亞雷斯 利物浦
  以15.50出售 (市價15.50)
現有資金    3.99
[ 本文被anthonyben在2012-02-03 22:01重新編輯 ]
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-02-03
新人歡迎你∼

阿歷士張伯倫 阿仙奴
呢個要可能有d危險,有微傷,隔離資訊區有preview topic齊齊討論。
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=104930&toread=1

要咁多錢剩可以考慮升級moses或者ayala~
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-02-03
引用第1樓reve2012-02-03 21:56發表的“”:
新人歡迎你∼ [表情] [表情]
阿歷士張伯倫 阿仙奴
呢個要可能有d危險,有微傷,隔離資訊區有preview topic齊齊討論。
.......

ayala我見佢下場主場打保頓諗住用多場,雖然金絲雀全季暫時得一次cs ,但係5蚊真係無乜後衛好用,所以用多場先,摸西就真係要諗諗有咩人換佢
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-02-03
引用第2樓anthonyben2012-02-03 21:59發表的“”:
ayala我見佢下場主場打保頓諗住用多場,雖然金絲雀全季暫時得一次cs [表情] ,但係5蚊真係無乜後衛好用,所以用多場先,摸西就真係要諗諗有咩人換佢 [表情]

5蚊樓下既后防仲可以諗諗 onuaha,不過你已經有taiwo。
up moses就真係好多選擇了,打多個后防都得∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-02-03
引用第3樓reve2012-02-03 22:09發表的“”:
5蚊樓下既后防仲可以諗諗 onuaha,不過你已經有taiwo。
up moses就真係好多選擇了,打多個后防都得∼ [表情]

如果我taiwo轉onuaha,籌多兩蚊出黎,moses升做narsi/現價silva, 咁o唔ok?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-02-03
引用第4樓anthonyben2012-02-03 22:12發表的“”:
如果我taiwo轉onuaha,籌多兩蚊出黎,moses升做narsi/現價silva, 咁o唔ok? [表情]

ok喔!!
nasri同silva都係今周大路人選
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-02-03
引用第5樓reve2012-02-03 22:18發表的“”:
ok喔!! [表情] [表情] [表情]
nasri同silva都係今周大路人選 [表情] [表情]

但係nasri同silva我係咪應該買nasri多d,因為好多人一開季已經keep左silva
我再用既會唔會追唔到分
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-02-03
引用第6樓anthonyben2012-02-03 22:21發表的“”:
但係nasri同silva我係咪應該買nasri多d,因為好多人一開季已經keep左silva [表情]
我再用既會唔會追唔到分 [表情] [表情]

當然keep silva既人肯定多過nasri,不過邊個爆分呢樣野好睇彩數的。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-02-03
引用第7樓reve2012-02-03 22:22發表的“”:
當然keep silva既人肯定多過nasri,不過邊個爆分呢樣野好睇彩數的。 [表情] [表情]

咁我擲銀仔算
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-02-03
引用第8樓anthonyben2012-02-03 22:23發表的“”:
咁我擲銀仔算 [表情] [表情]

多d去睇下其他人既陣,跟住留意下資訊區既preview,有好多高手卑tips同討論的!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-02-03
引用第9樓reve2012-02-03 22:25發表的“”:
多d去睇下其他人既陣,跟住留意下資訊區既preview,有好多高手卑tips同討論的! [表情] [表情]

岩岩睇左個post有個ching話narsi係排進攻意識高左,多左射門
同埋岩岩睇番silva最近5週個得分都係10分下,仲要全球有成一半人以上keep緊
我諗我入narsi搏一搏好d