• 1147閱讀
  • 18回復

三巨頭 死中後 .... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線哈哈

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-02-11
門將
舒華沙   富咸 以4.84出售(市價4.84)

後衛
華美倫   阿仙奴 以6.28出售(市價9.06)
米高端納   新特蘭 以4.96出售(市價9.85)
巴斯桑   狼隊 以1.00出售(市價1.00)

中場
G. Sigurdsson   史雲斯 以7.47出售(市價14.13)
阿歷士張伯倫   阿仙奴 以3.83出售(市價12.36)
馬菲查維斯   狼隊 以10.72出售(市價13.42)
艾辛   車路士 以2.86出售(市價5.15)

前鋒
阿古路   曼城 以11.23出售(市價18.59)
雲佩斯   阿仙奴 以25.93出售(市價32.73)
朗尼   曼聯 以19.30出售(市價26.09)

現有資金    1.58

請評陣

今週唔用bale 同丹普西 係咪等死???
如果放vps 點先可以切到佢地2個???
救救我

jarvis -> eagles 如何??
[ 本文被哈哈在2012-02-11 17:56重新編輯 ]
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-02-11
放rvp你都唔會砌到bale+單吊西
你件kun+rvp已經蝕左人成9蚊
離線哈哈
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-02-11
引用第1樓KeL2012-02-11 14:34發表的“”:
放rvp你都唔會砌到bale+單吊西
你件kun+rvp已經蝕左人成9蚊 [表情]

點搞好...??
有冇咩意見???
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-02-11
BALE+VPS+R10+DEMPSEY咪解決曬!

講笑...
唔睇好朗尼會爆
離線哈哈
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-02-11
引用第3樓yoshra112012-02-11 14:48發表的“”:
BALE+VPS+R10+DEMPSEY咪解決曬! [表情]
講笑...
唔睇好朗尼會爆 [表情]

rooney 唔會放架喇... 長keep
如果有6個1蚊骨我會咁做
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-02-11
引用第2樓哈哈2012-02-11 14:42發表的“”:
點搞好...??
有冇咩意見???

唔郁rvp的話冇得搞
離線哈哈
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-02-11
引用第5樓KeL2012-02-11 16:12發表的“”:
唔郁rvp的話冇得搞 [表情]

如果郁呢??
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-02-11
引用第6樓哈哈2012-02-11 16:16發表的“”:
如果郁呢??

如果郁你又郁得邊個
jarvis偷黎應該都係用
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-02-11
Dempsey 其實都唔算必用,現價都成 $20,就算入波都未必回到本,我如果唔係 keep 開都肯定唔會用佢

Bale 就唔同,場場係咁爆人屈 sot / sc / cw,無佢既話我覺得都幾危險
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-02-11
引用第8樓arsenal2012-02-11 16:18發表的“”:
Dempsey 其實都唔算必用,現價都成 $20,就算入波都未必回到本,我如果唔係 keep 開都肯定唔會用佢
Bale 就唔同,場場係咁爆人屈 sot / sc / cw,無佢既話我覺得都幾危險 [表情]

x2
不過其實2個現價都係睇賽程黎用
但樓主個rvp自己諗法可能係keep幾場
所以真係睇自己點玩
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-02-11
引用第8樓arsenal2012-02-11 16:18發表的“”:
Bale 就唔同,場場係咁爆人屈 sot / sc / cw,無佢既話我覺得都幾危險 [表情]

Senal兄,咁你今週有冇冷門d既心水?
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-02-11
引用第9樓KeL2012-02-11 16:19發表的“”:
x2 [表情]
不過其實2個現價都係睇賽程黎用
但樓主個rvp自己諗法可能係keep幾場
.......

佢好似想放
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-02-11
引用第10樓05cw22012-02-11 16:23發表的“”:
Senal兄,咁你今週有冇冷門d既心水? [表情]

今週我個陣得 d $1 骨同 keep 開既人,無冷門心水
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-02-11
引用第12樓arsenal2012-02-11 16:31發表的“”:
今週我個陣得 d $1 骨同 keep 開既人,無冷門心水 [表情]

你就好la!我一蚊Clark又冇,Sigurdsson又貴人$3蚊入,睇黎真係要放Dempsey
去平𧗾番個陣......
離線哈哈
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-02-11
引用第11樓arsenal2012-02-11 16:29發表的“”:
佢好似想放 [表情]

而家dempsey 平左....
如果放舒華沙+turner+jarvis+vps -> ayala+robinson+dempsey+bale
會唔會好大risk???
如果換bale我一定要放vps...咁其他位有冇咩好介紹??