• 2508閱讀
  • 29回復

[Preview]第37週比賽 – 球員推薦 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線wccfsega

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-05-05
經過咗最大既雙賽,又歸於平淡.
不過,最後兩週都有不少緊張刺激嘅賽要睇.
首先為爭英超冠軍寶座嘅雙曼一定不顧一切去戰勝最後兩場比賽.
為保歐聯入場劵有:阿仙奴,熱刺,紐卡素,車路士.
為護級仍奮勇作戰有:維拉,保頓,布力般,韋根,昆士柏流浪
球員方面, 又如何選擇呢?

前鋒:
朗尼: 星級球員,曼聯迷既希望..面對弱旅應該有緊強勁既發揮.
阿古路: 星級球員,曼城迷既希望.作客面對較強既對手,但係佢有打不死既氣力越戰越強.
以上兩者,無話邊個較好.一個價錢貴對弱旅,另一個價錢平啲對強隊.自己選擇吧.

雲佩斯: 30蚊嘅價錢真係好貴,但係佢係入球保証.希望佢入多幾球去証明佢自己嘅價值.
查維亞靴南迪斯: 平價曼聯前鋒,值得博下.
迪維斯: 如果係平價入佢,就建議繼續用佢.
N. Jelavic: 狀態極好.建議繼續用佢.
艾迪巴約: 上星期有2個入球,但係都有錯失入球幾會.狀態平平.
P.Cisse: 在於顛峰狀態.如果係平價入佢,就建議繼續用佢.
托利斯: 對住舊東家.希望佢繼續保持狀態.
耶古保卅迪山度: 兩者都為護級而戰,又係球隊嘅單前鋒.相信兩者都會有入球,耶古保較係首選.

中場:
華倫西亞: 上星期休息咗,可望今週上陣.佢係不錯嘅選擇.
大衛施華: 如果係曼城迷,可選擇用佢.
雲達華治卅加里夫巴利: 必然正選,為保前四一定會出.經常處理自由球及角球.現價貴,但潛力亦高.
丹尼路斯: 而已平價,佢會繼續取代阿蘇伊高圖.
阿仙奴中場: 首選 路斯基>艾朗藍斯>班拿約>阿歷士張伯倫>桑治 最後.全部可算平價.
域陀摩西斯卅凱列特: 兩者都為護級而戰,又係球隊嘅靈魂人物.首選域陀摩西斯.
馬隆尼卅包爾斯亞: 兩者都係平價嘅選擇,可考慮下佢兩個.
巴頓: 護級戰嘅靈魂人物,可博下.
塔拉布: 今週復出,可考慮下佢.但係價錢不平.
G. Sigurdsson: 繼續保留吧.
馬田柏度夫: 現為球隊全力護級嘅佢,希望他繼續保持水準.
派拿: 有良好狀態,可繼續用佢.

後衛:
菲爾鍾斯/基斯史摩寧: 莊尼伊雲斯有傷,佢兩個其中之一會拍里奧費迪南.首選菲爾鍾斯.因上揚機會大過基斯史摩寧.
傑比斯: 價錢算可接受,應該會有不錯嘅分數.
加拿斯: 價錢可接受,可考慮佢.唯一要注意係京治嘅傷勢,佢嘅恢復一定會影響加拿斯出場機會.
保耶達卅T. Ream: 保頓後衛之選.價錢可接受,可考慮下.

門將:
迪基亞: 如果負擔得起,可選擇佢.不失球幾會較大.
施捷斯尼: 因賽程較好,價錢可接受.佢係不錯嘅選擇.
費度: 有不錯嘅表現,可繼續用佢.
阿當保丹: 一個字”平”. 如果你沒有太多錢,佢係不錯嘅選擇.
巴迪堅尼: 主場之利,加上史篤城狀態一般.可選擇用佢.

今週要注意:如果你打算高價買入球員好似:朗尼,阿古路,雲佩斯, P.Cisse.佢地都係屬於高風險人物.因為佢地一定會綁死咗你嘅一部份錢,而變成咗你無錢去入其他好球員.相信大家都知道入高價球員都保證唔到會有高分回報,入平價球員時亦有機會攞高分.所以大家要好好決定自己會點買賣球員.

希望幫到大家.  
以上只係個人推測. 如有不便之處,敬請見諒.
如果今日有其他新消息,希望能Update大家.謝謝.
最後兩週了,祝福大家今週攞多啲高分.  
[ 本文被wccfsega在2012-05-05 12:18重新編輯 ]
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-05-05
樓主繼續用心分享
真係要支持
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-05-05
小小心意支持樓主用心分享

KeL使用轉帳功能,轉帳給wccfsega金額︰1000好友元
離線百份百
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-05-05

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-05-05
首選菲爾鍾斯.因上週無出,機會較大.

離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-05-05
引用第4樓艾殊利楊格2012-05-05 11:39發表的“”:
首選菲爾鍾斯.因上週無出,機會較大.
[表情]

好發現, thanks.

改為:
菲爾鍾斯上揚機會大過基斯史摩寧.
離線Ahhang
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-05-05
好文,留名支持樓主
離線ahvensofa
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-05-05
獲益良多
離線internet2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-05-05
引用第5樓wccfsega2012-05-05 12:11發表的“”:
好發現, thanks. [表情]
.......

上週對曼城做正選喎!!!!
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-05-05
引用第2樓KeL2012-05-05 11:32發表的“”:
小小心意支持樓主用心分享 [表情]
KeL使用轉帳功能,轉帳給wccfsega金額︰1000好友元

多謝支持.
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-05-05
跟左樓主推介去執陣
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-05-05
引用第8樓internet22012-05-05 12:27發表的“”:
上週對曼城做正選喎!!!!

已改了,謝謝.
離線alex1205
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-05-05
好文, 一定要回一回貼支持!
離線sasuke7201
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-05-05
16.7 jelavic留唔留好?
離線thmscpl
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-05-05
支持支持
入高價球員都保證唔到會有高分回報,入平價球員時亦有機會攞高分.所以大家要好好決定自己會點買賣球員.