• 1533閱讀
  • 14回復

[Preview]第2週比賽 – 球員推薦 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線wccfsega

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-08-24

第2週比賽 – 球員推薦
經過咗第1週嘅雙賽,我們再次回復正常英超比賽.
好了,今週有最佳賽事應該係以下幾隊:
曼聯,熱刺 及 史雲斯
球員方面, 又有咩推介畀大家呢?

前鋒:
托利斯: 上場憑一個越位球反勝,車路士對紐卡素往績差未必會咁容易勝出.今週唔見意用佢.
Hazard:  現價都唔算貴.上陣兩場為車路士帶來三次助攻及博得兩個十二碼(仲要係兩場零射門已帶來18分).好有信心佢會為車路士帶來緊多分數,可繼續用佢.
Mladen Petric: 面對紅魔鬼,唔見意用佢.但如果係偷價,可考慮博下.
格蘭荷特: 面對表現平平嘅格連,好似會有得益.自己決定吧.
朗尼/雲佩斯: 對富咸加上主場之利一定有較好優勢.但係費Sir會點安排兩大星級射手嘅打法,到目前為止都係一個迷.加上兩位現價都唔平,因此還是自己決定吧.
Rickie Lambert: 主場之利,可考慮用佢.但要關注佢大多數會係後備身份上場.
迪維斯: 莫講話面對表現差嘅利物浦,就算係強手都可繼續佢.現價都可接受. 可考慮下佢。
Jelavic: 維拉表現平平.現價都可接受,可考慮下佢.
艾迪巴約: 如果佢出得,先可考慮下用佢.要多D留意會否出佢嘅新聞.

中場:
拿斯尼: 狀態極好,可繼續用佢.
Michu: 相信會係Sigurdsson二世,現價都可接受,可考慮下佢.
熱刺中場: 熱刺有主場之利,正常黎講應該先選Sigurdsson>加里夫巴利>雲達華治.其一:因Sigurdsson較平同打影子前鋒位置,其二:雲達華治有少傷同有幾會再列入後備,再三:加里夫巴利叫貴價貨.
費蘭尼: 上場黎睇佢已經取代Cahill個位置,如果繼續打同一位置可考慮用佢.
塔拉布: QPR重心中場球員,又會處理角球自由球.現價都可接受,可考慮下佢.
Kagawa: 雖然曼聯第一場出師不利.但係如果有睇曼聯場波嘅人,就知道唔可以忽視佢嘅助攻能力.所以可考慮繼續用佢加上今場有主場之利.
S.Cazorla: 全能中場球員,相信係阿仙奴今季最佳收購.有良好狀態,可考慮繼續用佢.
Adam Lallana: 上場對曼城有不錯嘅表現,係中場上有創造力.希望面對韋根會做得更好.現價都可接受,可考慮用佢.

後衛:
伊雲洛域:  狀態極好,有正選位置.如果係偷價,可考慮繼續用佢.
Chico: 上場贏波功臣之一.佢所有分數都係來自防守,都算罕見.佢做咗好多防守工作,但係一張牌都無攞到.現價都可接受,可考慮用佢.
維迪: 現價都算吸引,加上今場有主場之利.不方考慮下佢.
拜恩斯:  有錢無定洗,就緊係非佢莫屬.可考慮下佢.
J. Vertonghen:  熱刺有主場之利,希望佢出得.要多D留意會否出佢嘅新聞.
法比奧達施華: 就算上場表現平平,但係佢個現價實在係非常吸引.不方考慮下佢.

門將:
迪基亞: 雖然輸波,但上場救出不少敵方射門.可算有良好狀態,現價都可接受.可考慮用佢.
禾姆: 有主場之利,現價都算貴.如果係偷價,可考慮用佢.
費度: 熱刺有主場之利,現價都可接受,可考慮用佢.
Kelvin Davis: 有主場之利,現價可算平,可考慮用佢.

希望幫到大家.  
以上只係個人推測. 如有不便之處,敬請見諒.。
如果有其他新消息,希望能Update大家.謝謝。
希望有多啲人能參加提供多啲消息卅資料及寫下自己嘅心得同人分享而令到有緊多嘅YFF朋友可在YFF再創新高峰。

祝福大家攞高分!!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-08-24
只愛足球
離線thmscpl
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-08-24
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-08-24
Rickie Lambert: 主場之利,可考慮用佢.但要關注佢大多數會係後備身份上場. <------

原來佢係後備?! 你唔講我都無留意
但係點解咁多人用佢?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-08-24
迪維斯
離線Selby
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-08-24
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-08-24
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-08-24
回 Rafer 的帖子
Rafer:Rickie Lambert: 主場之利,可考慮用佢.但要關注佢大多數會係後備身份上場. <------
原來佢係後備?! 你唔講我都無留意[表情]
但係點解咁多人用佢? (2012-08-24 16:40) 

好多人用佢,係因為佢:
1.好多人都係用偷價入佢(7.16)
2.佢係上季英冠神射手.
3.今週主場之利.

用唔用還是自己決定吧.
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-08-24
回 wccfsega 的帖子
wccfsega:好多人用佢,係因為佢:
1.好多人都係用偷價入佢(7.16)
2.佢係上季英冠神射手.
3.今週主場之利.
....... (2012-08-24 16:53) 

上季英冠全數正選上陣,上場後備係戰術需要
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-08-24
熱刺前鋒你覺得球王仲好過迪科爾?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-08-24
熱刺中場點睇連農?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線on1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-08-24
費蘭尼 多fc
離線thmscpl
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-08-24
回 on1909 的帖子
on1909:費蘭尼 多fc (2012-08-24 19:47) 

好吸牌
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-08-24
回 freezefox 的帖子
freezefox:熱刺前鋒你覺得球王仲好過迪科爾?[表情]  (2012-08-24 18:02) 

有得出的話一定好過defoe。。。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-08-25
回 可可粉 的帖子
可可粉:上季英冠全數正選上陣,上場後備係戰術需要[表情] (2012-08-24 17:15) 

未必係戰術....
始終jay rodriguez貴一貴買返黎.... 同埋都真係有料~~