• 1805閱讀
  • 16回復

[Preview]第3週比賽 – 球員推薦 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線wccfsega

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-08-30
車路士今週無賽事.車仔人放或留真係好難決擇.

上週真係畀AVB玩死 (出VDV,無SIG),相信好多人中咗佢圈套.
好了,今週有最佳賽事應該係以下幾隊:
曼市雙雄,熱刺 及 紐卡素.
球員方面, 又有咩推介畀大家呢?

前鋒:
雲佩斯: 朗尼有傷,佢係首席正選.此刻就係佢顯示身價嘅時侯,但現價貴.可考慮下佢.
托利斯/ Hazard:  保留還是放棄?此刻要自己做決定了.
Mladen Petric: 佢嘅表現不錯,可考慮博下.
迪維斯: 有主場之利,曼城人首選.現價都可接受,可繼續用佢.
巴洛迪利: 表現平平.現價都可接受,可考慮下佢.
Jelavic: 狀態良好.現價都可接受,可考慮下佢.
艾迪巴約: 主場之利,希望會出佢.可考慮用佢.
丹巴巴亞卅Cisse: 兩者中,丹巴巴亞表現較佳.如果係現價,都可考慮下Cisse.

中場:
拿斯尼: 雖然上場無出,但望佢今場有好表現,可考慮下佢.
馬隆尼: 有主場之利,狀態良好.現價都可接受,可考慮下.
賓艾化: 有主場之利,狀態良好.現價都可接受,可考慮下.
加里夫巴利: 經過上場之後,佢係唯一個較有保障會正選上陣.
耶耶托尼: 唔好忘記佢係一個防中,佢會否上前攻係好睇曼城當時嘅結果.自己決定吧.
Michu: 狀態良好.現價都可接受,可繼續用佢.
費蘭尼: 狀態極好,望佢繼續有好表現.可繼續用佢.
Kagawa: 狀態良好,望佢有好表現.可繼續用佢.
S.Cazorla: 全能中場球員,可繼續用佢.
Adam Lallana: 面對強隊仍然有不錯嘅表現.現價都可接受,可考慮用佢.

後衛:
伊雲洛域:  狀態極好,佢係車仔入球較多嘅後衛,去季價錢大多數較高.但有新右閘加盟,佢好大幾會可踢返自己鍾意嘅中衛位,所以保留還是放棄呢?還是自己決定吧.
Chico: 雖然有主場之利,但客隊鋒力增強.有可能不失球不保.現價都可接受,還是自己決定吧.
維迪: 現價都算吸引,但係失球不少.還是自己決定吧.
拜恩斯:  有錢無定洗,就緊係非佢莫屬.可考慮下佢.
J. Vertonghen:  熱刺有主場之利.現價平,可考慮下佢.
法比奧達施華: 佢個現價實在係非常吸引.不方考慮下佢.
Sasha Reither: 對手係表現平平嘅升班馬,現價平可都值得一博.
Davide Santon: 佢現在多咗上前場攻擊,現價平可都值得一博.
阿蘇伊高圖卅拉菲爾達施華: 雖然現價較貴,但係有上前攻擊及入球幾會.不方考慮下.
基爾獲加: 熱刺有主場之利,上季表現有目共睹.望佢今週有出色嘅表現,不方考慮下佢.
高柏尼: 曼城後衛之選,可考慮下佢.
薩巴列達: 有主場之利加上李察士不在.有錢,不方考慮下佢.

門將:
以下主隊門將具有良好嘅賽事,唔需要想太多了,選擇邊個還是自己決定吧.
禾姆: 雖然有主場之利,但客隊鋒力增強加上現價都算貴.如果係偷價,可考慮用佢.
費度: 熱刺有主場之利,相信贏波加不失球幾會高.現價都可接受,可考慮用佢.
克魯:  有主場之利,又面對表現平平嘅維拉.現價都可接受,可考慮用佢.
赫特: 有主場之利,現價都可接受.可考慮用佢.
艾哈比斯: 有主場之利,狀態極好.可考慮用佢.

希望幫到大家.  
以上只係個人推測. 如有不便之處,敬請見諒.。
如果有其他新消息,希望能Update大家.謝謝。

祝福大家攞高分!!!

離線托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-08-30
來了來了~~

一定要支持
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-08-30
留名學野
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-08-30
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-08-30
Mladen Petric: 佢嘅表現不錯,可考慮博下.
好似話傷左喎
只愛足球
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-08-30
托利斯/ Hazard:  保留還是放棄?此刻要自己做決定了.
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-08-30
回 朗尼 的帖子
朗尼:托利斯/ Hazard:  保留還是放棄?此刻要自己做決定了.[表情]
 (2012-08-30 15:35) 

如你要我簡的話.
我會見意你只留Hazard一個.
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-08-30
回 迪克 的帖子
迪克:Mladen Petric: 佢嘅表現不錯,可考慮博下.
好似話傷左喎 (2012-08-30 15:30) 

等睇Preview.
離線kenlo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-08-30
support!!! very useful tips~
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-08-30
回 wccfsega 的帖子
wccfsega:如你要我簡的話.
[表情] (2012-08-30 16:29) 

離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-08-30
回 wccfsega 的帖子
wccfsega:如你要我簡的話.
[表情] (2012-08-30 16:29) 

x2
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-08-30
8 same
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-08-30
4車陣仲煩惱緊keep幾多個好
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線buffettw
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-08-30
Support
離線田中
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-08-30
拿斯尼: 雖然上場無出,但望佢今場有好表現,可考慮下佢.

佢上場有出吧