• 1854閱讀
  • 15回復

[Preview]第8週比賽 – 球員推薦 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線wccfsega

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-10-19

國際賽又完了,英超回歸啦Yeah!!!
下週係歐聯賽,要留意下球隊會否有球員輪換.
有其係曼城同曼聯, 你唔知佢會唔會收起正選球員.

好了,今週最佳賽事有以下幾隊:
諾域治 對 阿仙奴
對 史篤城
富咸 對 維拉
利物浦 對 雷丁

昆士柏流浪 對 愛華頓
韋斯咸 對 SHN
以上兩場,都可留意下.但好有機會出現異想不到嘅賽果.

史雲斯 對 韋根
以上唔係太過樂觀,但相信會有入球同多數簡主場優先.

新特蘭 對 紐卡素, 熱刺 對 車路士, 西布朗 對 曼城
會避免以上六隊,因為太難古計.如果係球員方面你自己有心水同埋好有信心嘅話,就跟你自己嘅意思去做吧.

睇波就緊係以下大戰啦.
熱刺 對 車路士

前鋒:
阿古路簡曼城前鋒係一個大難題.下週係歐聯賽,要留意下球隊會否有球員輪換.
迪維斯
巴洛迪利
迪斯高
雲佩斯今週唔多見意入貴價前鋒,因為未必有高回報.二來今週其他選擇都唔少.如果要選擇,朗尼較優先同埋佢平啲.同曼城原因一樣下週係歐聯賽,要留意下球隊會否有球員輪換.
朗尼
K.Mirallas兩者都狀態良好,N.Jelavic係入球機器 K.Mirallas一定係最佳新人. 愛華頓前鋒推介.
N.Jelavic
蘇亞雷斯前場已有幾位傷兵.入球重任就要靠佢啦.
L.Podolski兩者都會係今週之選,Giroud近況較好.
O.Giroud
貝碧托夫富咸主場之利較勇猛,貝碧康復嘅話佢就係首選,如果太貴嘅話就選擇B.Ruiz.
B.Ruiz
安德魯卡路爾華辛迪有傷,卡路爾前鋒位置穩如泰山.SHN作客有不少失球,對韋斯咸有利.

中場:
N. Sahin狀態良好,前場已有幾位傷兵.需要佢推上較前位置作攻擊.利物浦中場球員推介.
R.史達寧平價利物浦中場推介.
謝拉特有錢嘅話,就考慮下呢位神奇隊長.佢然而係利物浦最好嘅中場球員.
A.LallanaG. Ramirez傷了,即係話處理角球罰球工作就係佢一個玩哂啦.SHN中場球員推介.
Michu雖然近期表現平均,但有主場之利可慮下.史雲斯中場球員推介.
S.Cazorla照舊,繼續支持你.
阿歷士張伯倫禾確特有傷,要多加留意關於佢出唔出得嘅新聞.值得慮下佢.
S.Kagawa香川在國際賽方面沒有乖搭長途機,所以應該有足夠時間去恢復體力應付今週比賽.捷華利係另一個選擇.
湯姆捷華利
派拿原本佢已經有唔錯嘅表現,現在加上費蘭尼有傷.佢會有緊多攻門機會.愛華頓中場球員推介.
杜夫今季杜夫已經係叫好好成績,如果太貴嘅話就選擇薛維爾.
薛維爾
路蘭除杜夫之外,另一位係今季都算有好成績就係呢位人兄啦.
馬菲泰萊華辛迪有傷,佢好大機會取而代之.

後衛:
拜恩斯昆士柏流浪後防不穩.佢狀態良好,有錢就要考慮下佢.
贊堅臣如果你雖然一個阿仙奴後衛,就選擇佢啦.平靚正.
傑比斯首選傑比斯.如果傑比斯唔出得嘅話,就簡Santos.
Andre Santos
華美倫雖然貴,但值得慮下佢.
S.Riether希望今場有不失球再加攻擊分.富咸後衛推介.
拜阿迪佢雖然較貴,但係上週佢係踢中場位置.而且有唔錯嘅分數回報,值得留意下佢.
拉菲爾達施華兩者之間里奧較平.拉菲雖然貴少少,但係有不少攻門機會.望今場有不失球.
里奧費迪南
艾格有主場之利.利物浦後衛推介.
A,維斯頓要多加留意關於佢出唔出得嘅新聞,因為佢係值得投資嘅後衛之一.
麥卡尼韋斯咸後防分數唔算好高,但係都可做下推介.哥連斯較貴唔做推介啦.G.Demel同列特有傷,即係後防得返呢幾位上陣,價錢算平,全六蚊倒.可考慮下
祖爾奧拜恩
湯堅斯

門將:
舒華沙富咸有主場之利.有錢嘅話,今週之選一定係佢.
連拿雷丁比史篤城較易對付,連拿上週有不失球.但係佢可能傷在身唔出得,要多加留意新聞.如果唔係就可用巴特利鍾斯取代佢.
巴特利鍾斯
積亞基連倫佢狀態良好,價錢上算吸引.可要慮下佢.
文路尼施捷斯尼養傷,佢會繼續取代首席位置.
連迪加特價錢可接受.如果有新聞話佢出得,值得慮下佢.

希望幫到大家.  
以上只係個人推測. 如有不便之處,敬請見諒.。
如果有其他新消息,希望能Update大家.謝謝,希望支持。

祝福大家攞高分!!!

[ 此帖被wccfsega在2012-10-19 16:38重新編輯 ]
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-10-19
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-10-19

支持
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-10-19
拜阿迪
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-10-19
podol vs giroud vs gervinho 3揀1 點睇
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-10-19
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-10-19
回 yanyan 的帖子
yanyan:podol vs giroud vs gervinho 3揀1 點睇[表情] [表情]  (2012-10-19 17:02) 

同以上所講,我選擇O.Giroud.
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-10-19
支持
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-10-19
你有冇睇到我PM 呀?好似唔見你回應我喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-10-19
回 freezefox 的帖子
freezefox:你有冇睇到我PM 呀?好似唔見你回應我喎。 (2012-10-19 17:28) 

我在工作中.
唔知點解,Reply唔到內信.

係到Reply你啦..
當然有啦,我係會員之一.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-10-19
回 wccfsega 的帖子
wccfsega:我在工作中.
唔知點解,Reply唔到內信.
係到Reply你啦..
....... (2012-10-19 17:50) 

咁有需要既話,可能註明出處會比較好。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-10-19
Ba 點睇?
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-10-19
Wa!!!