• 2425閱讀
  • 29回復

[Preview]第12週比賽 – 球員推薦 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線wccfsega

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-11-15

有係時候畀推介給大家.
做推介之前,首先要祝賀收費電視nowTV獲得三個英超球季的獨家轉播權.

週中國際賽踢完,都可能會有球員受傷亦有康復可復出.這點,球員方面要多留意下新消息.
下週中歐聯歐霸,要留意下各球隊會否有球員輪換.
好了,廢話少講.即入正題啦.

今週最佳賽事有以下幾隊:             (不失球次數)
曼城 對 維拉6 (2)
富咸 對 新特蘭5 (3)
利物浦 對 韋根6 (2)
韋斯咸 對 史篤城6 (3)
諾域治 對 曼聯6 (1)
注意: 為方便緊清晰數字只計主或客場,不會結合主同客場.

西布朗 對 車路士, 雷丁 對 愛華頓
以上都可留意下.但好有機會出現異想不到嘅賽果.

阿仙奴 對 熱刺, 昆士柏流浪 對 SHN,  紐卡素 對 史雲斯.
以上唔係太過樂觀,但相信會有入球同多數簡主場優先.

睇波就緊係以下大戰啦.
阿仙奴 對 熱刺

前鋒今週
阿古路曼城歐聯位置好危,下週歐聯賽要非勝不可.變在今週選曼城前鋒仲難古.今週古計係首選迪維斯較穩陣.
迪維斯
巴洛迪利
迪斯高
O.GiroudO.Giroud上場終於爆發,可繼續支持.平價選擇有L.Podolski.
L.Podolski
丹巴巴亞要留意丹巴巴亞會否復出.值得考慮下佢.
B.Ruiz富咸主場之利較勇猛.貝碧上週有入球,如果太貴嘅話就選擇B.Ruiz.
貝碧托夫
蘇亞雷斯最多射門嘅前鋒,可考慮下.
安德魯卡路爾雖然佢未取得入球,但希望今週可打破入球荒.
羅拔斯平價貨推介,望佢取得入球.
沙恩朗治西布朗主場入球數字係排列第四,相當大火力.今週可考慮下佢地.
奧丹維治
森莫亞兩者中,森莫亞較高機會係首選,D.Cisse就副選多.
D.Cisse
雲佩斯朗尼有少傷唔知踢唔踢到.如果有錢可繼續支持雲佩斯,不過要保證佢出得.費Sir揚言小豆今週會係正選,但係價錢較貴.
朗尼
查維亞靴南迪斯
E.HazardE.Hazard近期比較靜,值得一提就係托利斯作客中門機會高過主場.
托利斯
K.Mirallas愛記客場入球無難度.如果K.Mirallas唔出得,可支持N.Jelavic.
N.Jelavic
迪科爾熱刺都有唔少作客入球,所以可支持呢位人兄.

中場 今週
S.Cazorla每週然而照舊,繼續支持你.
賓艾化今週主場,不防考慮下佢.
耶耶托尼歐聯有入球.今週主場,曼城中場推介.
J. McAnuff上週攞零分,望今週佢有好表現.雷丁中場得分王推介.
杜夫富咸主場較勇猛,杜夫薛維爾一定係推介.卡簡歷克列治上場後備入黎有好好表現,今週可考慮下佢地.
薛維爾
卡簡歷克列治
謝拉特今週推介神奇隊長.
路蘭近況大勇,主場多數有入球.
占士摩里遜另一位近況不錯嘅中場大將.
塔拉布今週可望有第一場主場勝仗,中場推介有三位.塔拉布中場得分王,踢較前位置有凱列特,平少少有E.Granero.
E. Granero
凱列特
華倫西亞佢係唯一一個曼聯中場推介,其他太難古計.
Oscar唯一一個最值得推介嘅車仔中場.
派拿費蘭尼上場繼續有好表現,可繼續支持.另外派拿都值得考慮下.
費蘭尼
加里夫巴利熱刺都有唔少作客入球,加里夫巴利無論係主場抑或作客都會有出色表現.可支持佢.
MichuMichu打前鋒位.另外J. De Guzman會處理角球罰球工作,都可考慮下佢地.
J. De Guzman

後衛 今週
S.Riether最平嘅富咸後衛推介.
艾格利物浦後衛分數唔算好高,平價有呢兩位可博不.
A.維斯頓
雲斯頓列特韋斯咸後衛當中,最搶眼嘅有呢位.
梳尼會處理角球罰球工作嘅後衛.雷丁傳中王推介.
哥基斯雷丁攔截王推介.
尼臣最平嘅攔截王推介.
D. Santon紐卡素後衛推介有三位.Santon較穩定得分,隊將停賽米克威廉臣可取代佢,平價貨有沙恩費格遜.
沙恩費格遜
米克威廉臣
Maicon全部都過十蚊,回唔回到本就真係睇個人.不過只有佢可諗下,但係怕文帥留佢打歐聯.因為佢較有打歐聯經驗.
巴斯桑另一位表現唔錯嘅後衛.諾域治後衛球員推介.
伊雲洛域伊雲洛域唔駛多講,佢防得攻得.平價有Azpilicueta.
Azpilicueta
G.Cameron史篤城最穩定嘅後衛.就不防考慮繼續保留.

門將 今週
連拿佢應該可復出,但留意新聞會否出佢.
施捷斯尼留意新聞會否出佢.因為係早場關係,到時可等陣出咗作決定選文路尼/施捷斯尼.
舒華沙富咸主場較勇猛,但價錢較貴.今週不失球幾會大.
積亞基連倫近況相當強勁,佢已經係游戲中最高分數嘅門將.今週不失球幾會大.
Julio Cesar平價貨推介,望佢有多點撲救.
施治信得過車仔嘅話,就選佢啦.希望佢有多點撲救.

謝謝NMA會員,提INFORMATIONS.
希望幫到大家.  
以上只係個人推測. 如有不便之處,敬請見諒.。
如果有其他新消息,希望能Update大家.謝謝,希望多多支持。

祝福大家攞高分!!!

[ 此帖被wccfsega在2012-11-16 10:40重新編輯 ]
離線camby_hk
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-11-15
樓主有冇諗過乜野叫做推薦?
推成70件
呢D叫大包圍
離線aghbc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-11-15
前锋选谁好????
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-11-15
你個陣現在係點?
大路係 啊蘇,貝貝,基奥特。
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-11-15
回 camby_hk 的帖子
camby_hk:樓主有冇諗過乜野叫做推薦?
推成70件
呢D叫大包圍 (2012-11-15 19:05) 

無辦法,
有人要求,下週會減少。
離線adamswing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-11-15
Baird 上場攞左YC, 夠五張應要停一場
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-11-15
回 wccfsega 的帖子
wccfsega:無辦法,
有人要求,下週會減少。 (2012-11-15 19:50) 

呵~~~想做咩就做咩啦, 有人要求你就做多D, 有人反對你又減少D, 咁咪整古自己~~~

任何人寫任何東西都不可能討好全世界, 又要睇又要彈的尖酸聲音大可以不理,  你其你肯就咁多個球員都做出個人見解分析, 粒粒字逐隻打出黎同大家無償分享, 你的誠意大家有眼睇的~~~
所以請繼續以你自己覺得最適合的方式來為大家寫推介, 我次次都睇哂架~~~加油~~~
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-11-15
離線barbar
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-11-15
回 麻凡 的帖子
麻凡:呵~~~想做咩就做咩啦, 有人要求你就做多D, 有人反對你又減少D, 咁咪整古自己~~~
任何人寫任何東西都不可能討好全世界, 又要睇又要彈的尖酸聲音大可以不理,  你其你肯就咁多個球員都做出個人見解分析, 粒粒字逐隻打出黎同大家無償分享, 你的誠意大家有眼睇的~~~
所以請 .. (2012-11-15 20:49) 

離線barbar
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-11-15
俾d意見,如果球員名放英文字我會睇得舒服好多。。因為我唔是香港人
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-11-15

支持樓主繼續推介,支持麻凡繼續囉囉唆唆!
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-11-15
回 adamswing 的帖子
adamswing:Baird 上場攞左YC, 夠五張應要停一場 (2012-11-15 20:02) 

已改了.
好多謝你嘅回應.
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-11-15
回 麻凡 的帖子
麻凡:呵~~~想做咩就做咩啦, 有人要求你就做多D, 有人反對你又減少D, 咁咪整古自己~~~
所以請 .. (2012-11-15 20:49) 

好,有你支持我會繼續努力.
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-11-15
回 barbar 的帖子
barbar:俾d意見,如果球員名放英文字我會睇得舒服好多。。因為我唔是香港人[表情]  (2012-11-15 21:15) 

如果你要球員英名,我下週常試加.
謝謝你的SUPPORT.
離線pongpongs
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-11-16
回 國球旗 的帖子
國球旗:[圖片]
支持樓主繼續推介,支持麻凡繼續囉囉唆唆![表情] (2012-11-15 21:41) 

支持國球旗支持陳嘉欣