• 1859閱讀
  • 17回復

[Preview]第13週比賽 – 球員推薦 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線wccfsega

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-11-21

今次工作上唔係太忙,可早啲畀推介.
唔經唔覺,英超已經打咗三分一.真係過得快.

週中歐聯歐霸踢完,都可能會有球員受傷亦有康復可復出.這點,球員方面要多留意下新消息.
下週中無賽事,今週各球隊又可以去盡啲去取勝.
好了,廢話少講.即入正題啦.

今週最佳賽事有以下幾隊:          (不失球次數)
曼聯 對 昆士柏流浪5 (1)
愛華頓 對 諾域治5 (1)
史篤城 對 富咸5 (4)

注意: 為方便緊清晰數字只計主或客場,不會結合主同客場.

史雲斯 對 利物浦, 熱刺 對 韋斯咸, 維拉 對 阿仙奴
以上都可留意下.但好有機會出現異想不到嘅賽果.

修咸頓 對 紐卡素, 韋根 對 雷丁
以上唔係太過樂觀,但相信會有入球同多數簡主場優先.

車路士 對 曼城,  新特蘭 對 西布朗
會避免以上球隊,因為太難古計.如果係球員方面你自己有心水同埋好有信心嘅話,就跟你自己嘅意思去做吧.

睇波就緊係以下大戰啦.
車路士 對 曼城

前鋒今週
O.GiroudO.Giroud上場繼續有穩定表現,可繼續支持.平價選擇有L.Podolski.
L.Podolski
Demba BaDembaBa無論係主場抑或作客都有穩定入球數字,加上修咸頓主場有唔少失球.值得考慮下佢.
Luis Suarez最多射門嘅前鋒,可考慮下.
Robin VanPersie兩位歐聯唔見影,應該體力充足.Rooney唔知踢唔踢到.如果有錢可支持Van Persie.
Wayne Rooney
K.Mirallas如果K.Mirallas唔出得,可支持N.Jelavic.雖然N.Jelavic近期有點靜,但係主場入球中門次數有支持.希望佢今週可重上高峰.
N.Jelavic
Jermain DefoeAdebayor停賽,前鋒位一定係佢.
Arouna Kone佢主場表現遠勝作客,有三入球兩助攻.不防考慮下佢.
StevenFletcher新特蘭已經連續四季憑主場之利,可在西布朗身上取得兩球以上.所以呢位前鋒值得考慮,佢上場有入球,希望返到主場繼續保持.
Peter Crouch史篤城唯一一個最有狀態嘅前鋒.
C. Benteke維拉開季至今,每一個主場都會有入球.所以今週會推介維拉雙雄.
A.Weimann
R.Lambert佢主場表現好出色,有三入球三助攻.

中場今週
S.Cazorla每週然而照舊,繼續支持你.
A.Lallana除會分擔處理角球罰球工作之外,佢係主場嘅射門及中門次數都較高.
Shaun Maloney另一位韋根成員可推介,就只有佢.
AntonioValencia週中無踢歐聯,體力充足.佢係唯一一個曼聯中場推介.
ThomasHitzlspergerFellaini要停賽.Hitzlsperger出場幾會高,另外Pienaar都值得考慮下.
Steven Pienaar
Gareth BaleGareth Bale無論係主場抑或作客都會有出色表現.可支持佢.
MichuMichu應該會同上場一樣打返後少少嘅位置.另外J. DeGuzman會處理角球罰球工作,都可考慮下佢地.
J. De Guzman
Danny Rose平價中場之一,打左閘位.

後衛今週
Leighton Baines這游戲最高得分嘅後衛.今週主場,有錢嘅話不防考慮下佢.
Philippe Senderos平價富咸後衛推介,不過有可能用Baird取代Hangeland,而唔係Senderos.
Chris Baird
Chris Smalling曼聯今季主場都唔多不失球.但如果想博下不失球,平價嘅曼聯後衛推介呢個.
Gabriel Tamas平價後衛推介.
Branis Ivanovic唔駛多講,佢防得攻得.
G.Cameron史篤城主場係唯一一隊失球最少嘅主場球隊.G.Cameron最穩定嘅後衛,如果WilkinsonWilson都唔出得.平貨就只有R.Shotton.
R.Shotton

門將今週
Tim Howard客軍諾域治係其中一隊作客入球低嘅球隊,可考慮下佢.
Asmir Begovic史篤城主場係唯一一隊失球最少嘅主場球隊, 領到呢位人兄受到注視.
WojciechSzczesny平價貨推介,望佢有多點撲救.
H. Lloris佢出得,當然係好時.至怕出返費度,就要食零分.不過佢真係超平.

謝謝NMA會員,提INFORMATIONS.
希望幫到大家.  
以上只係個人推測. 如有不便之處,敬請見諒.。
如果有其他新消息,希望能Update大家.謝謝,希望多多支持。

祝福大家攞高分!!!

[ 此帖被wccfsega在2012-11-21 17:28重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-11-21
嘩!!咁早呀?!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-11-21
「下週中無賽事,今週各球隊又可以去盡啲去取勝.」

下周中唔係無賽事呀………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-11-21
其實我幾次都想問,邊個係 NMA會員?
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-11-21
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:其實我幾次都想問,邊個係 NMA會員?[表情]  (2012-11-21 17:32) 

NEVERMANAGEALONE
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-11-21
回 wccfsega 的帖子
wccfsega:NEVERMANAGEALONE
[表情] (2012-11-21 17:35) 

由 NMA會員提供 INFORMATION,即係…… ?
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-11-21
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:由 NMA會員提供 INFORMATION,即係…… ?[表情] (2012-11-21 17:39) 

加個.com 就去到∼
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-11-21
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-11-21
回 ODIN 的帖子
ODIN:加個.com 就去到∼[表情] (2012-11-21 18:11)

我知個 website 係邊個,我都上過去……

我只係唔明「資料由 NMA 會員提供」呢句,想問清楚少少……

即係以上既分析係由 NMA 會員作出,然後轉貼黎呢度?定係樓主睇完佢地既資料,然後作出自己既分析?又或者樓主本身就係 NMA 既會員,佢係兩邊都有提供分析?
離線wccfsega
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-11-22
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:我知個 website 係邊個,我都上過去……
我只係唔明「資料由 NMA 會員提供」呢句,想問清楚少少……[表情]
....... (2012-11-21 18:20) 

上幾週我係睇完佢地既資料,然後自己作出分析.
今週,係我自己第一次常試自己一手包辦.
我目標係希望打後自己搞掂哂.
希望支持.
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-11-22
wccfsega:上幾週我係睇完佢地既資料,然後自己作出分析.
希望支持.
....... (2012-11-22 11:55) 

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-11-22
wccfsega:上幾週我係睇完佢地既資料,然後自己作出分析.
希望支持.

支持!!!!WILSHERE琴晚入波...
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-11-22
希望支持.

支持……

其實如果係你自己寫的意見,又或者只係粗略參考過別人的資料,然後自己作出分析,並唔需要加果句「資料係由別人提供」,以免產生誤會。因為其實我地每寫一句自己意見,都可能係參考過某些報導,某些人的意見……等等,只要經過自己分析加工,並非隻字搬字,或者將別人意見照單全收的話,那些其實都已經是自己的意見。
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-11-22
希望支持.

離線kcwjames25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-11-22
希望支持.

Good information ! very useful !