• 14014閱讀
  • 82回復

[歐洲]去英國睇英超既話有咩途徑買波飛? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2013-10-29
雖然我之前都去過曼聯同阿仙奴睇波,但因為都係其橋識人,可以同佢買全年飛!但其他球隊既門票我就唔知可以點買了。

12月頭會過英國見客,有時間可以睇下波,想睇呢場:

Wednesday 4th December 2013
Fulham V Tottenham

同一個星期既周末都可以睇多場,諗緊以下賽事中揀一場:

Week15, Saturday 7th December 2013

Arsenal V Everton
Liverpool V West Ham

阿仙奴我有辦法,但利記就無計了。唔知大家知唔知有咩方法(除左去到即場買黃牛之外)可以買到呢兩場波既波飛呢?

[ 此帖被freezefox在2013-10-29 21:21重新編輯 ]

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2013-10-29
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2013-10-29
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
本帖提到的人: @sikingthegreat
離線stevewong_20
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2013-10-29
你BOOK o左酒店未?
試下問酒店可唔可以幫到你買
你講低你要求, 例如可以接受euro 140或以下一張飛, 坐stadium 東南西北邊面, 連位!

我上兩個星期去咗馬德里, 想睇皇家馬德里vs馬拉加, 一直用ticketmaster 都訂唔到! 因為個payment system 有問題

跟住我就試揾酒店幫手, 最後都幫我買到! 仲要係超靚位!   因為原來酒店係一直有同一d持有季票o既人有聯繫o既! 佢地未必會over price 咁賣ga, 我就係euro 140 蚊o既飛就俾euro 140, 因為佢地買季票本身已經有平, 所以已經有差額! 去到酒店, 收飛俾錢! 未收都唔好俾!
不過呢個方法唔多人知, 唔係d香港代理真係
祝你好運!
[ 此帖被stevewong_20在2013-10-30 00:00重新編輯 ]
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2013-10-30
之前睇巴塞對馬拉加,網上買,當地拎飛
但系當地人話睇巴塞,除左大戰,其實唔世預訂,甘系因為魯營多位
英國就唔知lu~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2013-10-30
太開心,去現場看波
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2013-10-30
回 煙花 的帖子
煙花:真係唔識,只係知香港有D 旅行社可代買,但唔知同正價差幾遠 (2013-10-29 23:18) 

超貴…………佢地賣套票既多。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2013-10-30
回 stevewong_20 的帖子
stevewong_20:你BOOK o左酒店未?
你講低你要求, 例如可以接受euro 140或以下一張飛, 坐stadium 東南西北邊面, 連位!
我上兩個星期去咗馬德里, 想睇皇家馬德里vs馬拉加, 一直用ticketmaster 都訂唔到! 因為個payment system 有問題[表情] [表情]
....... (2013-10-29 23:54) 

原來有呢招!

我未BOOK 酒店。但如果我住倫敦,去利物浦睇波,酒店方面會唔會幫我唔到?定係一定要住番係利物浦巿既酒店先得?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2013-10-30
回 hkpremierleague 的帖子
hkpremierleague:太開心,去現場看波 (2013-10-30 06:11) 

因為我年年都去英國見客。以前有朋友住係曼巿,可以托佢幫手搵飛。後尾又識到個朋友有阿仙奴季飛。所以以前都大安旨意,無咩留意有咩買飛既方法。

家下想睇其他球隊既比賽,即時企左係到………

離線stevewong_20
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2013-10-30
回 freezefox 的帖子
freezefox:原來有呢招!
我未BOOK 酒店。但如果我住倫敦,去利物浦睇波,酒店方面會唔會幫我唔到?定係一定要住番係利物浦巿既酒店先得? (2013-10-30 11:09) 

咁你可能真係要試下! 如果你住間酒店係連鎖式, 利物浦有分店, 分分鐘有意外收獲!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2013-10-30
stevewong_20:咁你可能真係要試下! 如果你住間酒店係連鎖式, 利物浦有分店, 分分鐘有意外收獲!
 (2013-10-30 11:17) 

係喎!有呢個可能喎!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2013-10-30
同埋我發覺,12月4 日原來唔止得富咸一場,個周大部分賽事都係係4號,包括阿仙奴。咁我又多好多選擇囉喎。

在線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2013-10-30
stevewong_20:你BOOK o左酒店未?
我上兩個星期去咗馬德里, 想睇皇家馬德里vs馬拉加, 一直用ticketmaster 都訂唔到! 因為個payment system 有問題[表情] [表情]
....... (2013-10-29 23:54) 

咁佢點同你做錢銀交收?
見飛先收錢?
事關你黎到唔要佢要責任上身ga wor...

我之前托英國的酒店幫我收件~
但份件英國政府要收稅,叫佢預付住先,點知一蚊都唔肯俾~
在線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2013-10-30
回 freezefox 的帖子
freezefox:因為我年年都去英國見客。以前有朋友住係曼巿,可以托佢幫手搵飛。後尾又識到個朋友有阿仙奴季飛。所以以前都大安旨意,無咩留意有咩買飛既方法。
家下想睇其他球隊既比賽,即時企左係到……… (2013-10-30 11:12) 

下年我都想同班frd搵個 long weekend 去英國睇波~

留名學野~~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2013-10-30
回 ODIN 的帖子
ODIN:下年我都想同班frd搵個 long weekend 去英國睇波~
留名學野~~[表情] (2013-10-30 11:40) 

嘩!來回飛成三十個鐘都有喎,搵個LONG WEEKEND 去睇波咁型?