• 21002閱讀
  • 420回復

開季買人之選 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線KeL

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2014-07-16
— 本帖被 KeL 執行加亮操作(2014-07-16) —
今季得返96M買11個球員
變左季初入貨更為重要
所以開個POST比各位好友傾下入定咩貨好
等各位好友唔好miss左好野

Week1: Saturday, 16 August 2014

Arsenal v Crystal Palace
Burnley v Chelsea
Leicester City v Everton
Liverpool v Southampton
Manchester United v Swansea City
Newcastle United v Manchester City
Queens Park Rangers v Hull City
Stoke City v Aston Villa
West Bromwich Albion v Sunderland
West Ham United v Tottenham Hotspur

[ 此帖被KeL在2014-07-16 11:09重新編輯 ]
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2014-07-16
備用
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2014-07-16
大家有咩心水
平野我暫時擺緊2蚊baird
4蚊ince, 5蚊barton同hoilett
升班馬有咩好野好友有介紹
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2014-07-16
第一周賽程,三隊升班馬主場。但係般尼要對車仔,不選。李斯特城對愛華頓,一般。

QPR主場對候城,可以考慮。揚言要以三十幾歲高齡再次踢國家隊既巴頓,身價只需要五球。諗得過。佢係QPR 既表現好似KEEP 住都好好。

[ 此帖被freezefox在2014-07-16 11:17重新編輯 ]

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2014-07-16
回 freezefox 的帖子
freezefox:第一周賽程,三隊升班馬主場。但係般尼要對車仔,不選。李斯特城對愛華頓,一般。
QRP主場對候城,可以考慮。揚言要以三十幾歲高齡再次踢國家隊既巴頓,身價只需要五球。諗得過。佢係QRP 既表現好似KEEP 住都好好。 (2014-07-16 11:06) 

要搵定靚骨keep
唔係好難買人
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2014-07-16
如果諗得掂車仔既正選名單,其實車路士班中場都諗得過。除左法比外,全部一千萬樓下!馬迪先五百萬,沙拉又係五百萬。

不過真係唔知車路士會點排陣。車迷有咩睇法?

離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2014-07-16
後衛骨如果baird長期有正選
應該係一個唔錯既選擇
之前係富咸果陣都成日用佢
當然係般尼唔同踢法可能會無以前咁好分
但可以擺定先
2蚊如果長期有正選可考慮
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2014-07-16
睇睇QPR,最有機會正選個班球員既身價:

前鋒一千零一個,無第二個了。

AUSTIN  6.5M

中場,季尾都係巴頓+奧尼爾呢對中場組合。巴頓表現尤其搶鏡。場場評價都好高。賀蘭特打邊,都係主力之一。

巴頓 5M
奧尼爾 4M
賀蘭特 5.5M

季尾好似都好重用芥蘭積加,但名單唔見佢。無記錯係咪借番黎?宜家係邊隊?下季仲會唔會借?

其他個D 中場,好多都唔見係名單出現。應該一係就離隊一係就係還番比人。例如道尼、摩利臣、巴拿約。名單中仲見到既,而間中有正選打既,包括查奧爾、HENRY、JENAUS,應該都買唔落手。

後防組合主力係由HILL、DUNNE、ONNOHA、SIMPSON組成。但李奧加盟之後,唔知會唔會影響鄧尼或安奧夏既正選地位。不過,呢幾件全部都要4-5M,講真就唔係好值囉。

籠門係格連。第一場主場,搏CS!5M ,可以考慮。

[ 此帖被freezefox在2014-07-16 12:12重新編輯 ]

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2014-07-16
回 KeL 的帖子
KeL:大家有咩心水[表情]
平野我暫時擺緊2蚊baird
4蚊ince, 5蚊barton同hoilett
升班馬有咩好野好友有介紹[表情]
 (2014-07-16 10:59) 

講埋隊名方便搵喎。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2014-07-16
回 KeL 的帖子
KeL:後衛骨如果baird長期有正選
應該係一個唔錯既選擇
之前係富咸果陣都成日用佢
當然係般尼唔同踢法可能會無以前咁好分
但可以擺定先
....... (2014-07-16 11:13) 

離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2014-07-16
freezefox:講埋隊名方便搵喎。 (2014-07-16 11:33) 

般尼C. baird
候城T. ince(但仲係水晶宮)
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2014-07-16
freezefox:[表情] (2014-07-16 11:34)

我識得既人
而又最平有機會正選既平骨得佢
其他等好友介紹
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2014-07-16
李斯特城既艾拜頓,只售5.69M,如果有正選既話,抵買!

離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2014-07-16
freezefox:睇睇QPR,最有機會正選個班球員既身價:
前鋒一千零一個,無第二個了。
AUSTIN  6.5M
....... (2014-07-16 11:32) 

奧高查

安奴夏下化........
只愛足球
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2014-07-16
李斯特城最有機會正選球員如下:

前鋒,同QPR 一樣,又係得一千零一個選擇。NUGENT。成為6M。上季打左44城,入左20球。感覺無QPR 既AUSTIN 咁好(打33場入19球,打少11場,但只少一球)。所以係咁疑平番0.5M。賣6M。

其實前鋒仲有個VARDY,打左36場入左16球,一般貨色。季尾仲唔係成日有正選添。都要賣4.5M。我諗大家唔會考慮。

中場比較穩定有正選既包括KING、DRINKWATER兩個扼守中路。「飲水」上季入左七球,應該係攻力較強既中場。只售3.5M。可以考慮。另外仲有個JAMES。同KING 輪流上陣咁。兩邊翼有KNOCKAERT、DYER、MAHREZ。其中特別一提MAHREZ,全季只係打左12場,但季尾連續正選!係季尾先跑出黎既球員。似乎甚得領隊重用。打左12場已經入左三球。都係賣緊3.5M。可以一搏。

後防都係一般貨色。中路應該係MORGAN、WASILEWSKI 兩個扼守。閘就以DE LAET 為穩膽。另一邊閘就有干察斯機同SCHLUPP兩個輪流上陣。兩個都唔係必然正選。最平個個LAET 都要3M。

呢隊有件一蚊後防,MOORE!都出過26場。一蚊骨中叫左有機會出下既一個。

籠門SCHMEICHEL,4.5M。不考慮。

[ 此帖被freezefox在2014-07-16 12:16重新編輯 ]