• 3631閱讀
  • 50回復

ckl week27 - 我要改寫積分牌上雙方的比數 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ckl_1113

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2015-02-24
— 本帖被 KeL 執行加亮操作(2015-02-28) —

持續低分咗好多週,求各位大神解救
入嚟吹下水都得架
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2015-02-24
Bertrand 停完賽
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2015-02-24
回 國球旗 的帖子
國球旗:Bertrand 停完賽[表情]  (2015-02-24 17:19) 

應該停完
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2015-02-24
yaya吾g無咩分
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2015-02-24
支持ckl 兄

但個人認為, 陣容上有少許隱憂,  
--  van aa 上場冇正選, 今週好難估 , 加上作客對住 鍾意keep 住控球既曼聯 , 好難有好表現.
-- yaya 有傷,  歐聯都確認出唔到, 睇黎唔係少傷, 等preview 吧 .
-- 利記上場冇stu 正選而 win , 今場未知會否keep 原陣出戰, 加上今屆強強對陣時, 入球例偏少,
-- 陣容上冇乜後備替換 , 只剩餘失去正選上陣既kelly ,
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2015-02-25
回 bbq903 的帖子
bbq903:支持ckl 兄 [表情]
--  van aa 上場冇正選, 今週好難估 , 加上作客對住 鍾意keep 住控球既曼聯 , 好難有好表現.
-- yaya 有傷,  歐聯都確認出唔到, 睇黎唔係少傷, 等preview 吧 .
....... (2015-02-24 18:47) 

bbq兄
上場vanaa無啦啦sub真係嘔血 可能用史篤城whxxxxxx然後up中場如何?
我無做功課,唔知耶耶有傷添。歐聯耶耶好似要停賽?所以我本身先諗住用…再等preview∼
stu長期唔諗了,但其實都咁多場史杜仔應該差唔多打返正啦我估
後備都係一個好煩惱嘅問題...所以希望正選盡量用穩正..
bbq兄今週有咩推介
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2015-02-25
回 國球旗 的帖子
國球旗:Bertrand 停完賽[表情]  (2015-02-24 17:19) 

對史雲斯嗰場領紅,停三場的話今週復出
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2015-02-25
回 ckl_1113 的帖子
ckl_1113:對史雲斯嗰場領紅,停三場的話今週復出[表情] (2015-02-25 01:09) 

我 $5 keep 住無放,今場可以復出。
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2015-02-25
bbq903:支持ckl 兄 [表情]
....... (2015-02-24 18:47) 

我今週都係揀幾支主隊

暫時考量緊
westham (cresswell, downing & valencia)
burnley (tipper, boyd & ings)
man utd ( jones, herrer, angel & ronney)
arsenal ( ospina, ozil, sanchez, giroud)
stoke ( mosses, whxxxx (手機版唔見左???))
newcastle (ayoze)
冇得揀, 要keep  kun
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2015-02-25
bbq903:我今週都係揀幾支主隊
暫時考量緊
westham (cresswell, downing & valencia)
....... (2015-02-25 09:21) 

Kun 尋晚又入波,無得放。
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2015-02-25
回 國球旗 的帖子
國球旗:Kun 尋晚又入波,無得放。[表情] [表情] (2015-02-25 09:34) 

升到 19.xx , 基本上如果冇乜大傷 , 14.xx kun 應該會keep 到尾 , 剩餘1 個 fw , 我希望係留比stu , 下週開始應該差唔多時候長keep
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2015-02-25
回 ckl_1113 的帖子
ckl_1113:bbq兄[表情]
上場vanaa無啦啦sub真係嘔血[表情] 可能用史篤城whxxxxxx然後up中場如何?
我無做功課,唔知耶耶有傷添。歐聯耶耶好似要停賽?所以我本身先諗住用…再等preview∼
stu長期唔諗了,但其實都咁多場史杜仔應該差唔多打返正啦我估
....... (2015-02-25 01:08) 

其實courtois 應該可以考慮放左佢, 原價都係6.1x ,  換$1 gk , 可以多4.13upgrade 中場
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2015-02-25
bbq903:升到 19.xx , 基本上如果冇乜大傷 , 14.xx kun 應該會keep 到尾 , 剩餘1 個 fw , 我希望係留比stu , 下週開始應該差唔多時候長keep  (2015-02-25 10:05) 

如果 Kun、山神,加埋史毒,即係前面三個位唔駛郁。
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2015-02-25
回 國球旗 的帖子
國球旗:如果 Kun、山神,加埋史毒,即係前面三個位唔駛郁。[表情] [表情] (2015-02-25 10:20) 

都好大機會   , 今週應該可以試 下用其他
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2015-02-25
溫馨提示:下週應該雙賽
Week28: Tuesday, 3 March 2015
Aston Villa v West Bromwich Albion, 7.45pm
Hull City v Sunderland, 7.45pm
Liverpool v Burnley, 8pm
Queens Park Rangers v Arsenal, 7.45pm
Southampton v Crystal Palace, 7.45pm
West Ham United v Chelsea, 7.45pm

Wednesday, 4 March 2015
Manchester City v Leicester City, 7.45pm
Newcastle United v Manchester United, 7.45pm
Stoke City v Everton, 7.45pm
Tottenham Hotspur v Swansea City, 7.45pm

Saturday, 7th March 2015
QPR v Tottenham    15:00

要係快車期
[ 此帖被Seefood在2015-02-25 11:27重新編輯 ]