• 1542閱讀
  • 34回復

[英超]曼聯好大機會於夏天出售左閘梳爾(Luke Shaw) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2018-03-19
Luke Shaw: Man Utd left-back to leave club after more Mourinho criticism
By Simon Stone

BBC Sport

Luke Shaw looks set to leave Manchester United in the summer after more criticism from manager Jose Mourinho.

The left-back was substituted at half-time during Saturday's 2-0 FA Cup quarter-final victory against Brighton.

Mourinho said he had taken him off because Shaw, along with fellow full-back Antonio Valencia, had failed to follow his tactical instructions.

The 22-year-old, who is under contract until June 2019, is understood to have been upset by Mourinho's comments.

Those close to the England defender have been left furious at the public nature of Mourinho's criticism.

Mourinho said on Saturday that he chose to substitute Shaw rather than Valencia because "at least Antonio defensively was capable of good positioning".

"Luke, in the first half, every time they came in his corridor, the cross came in and a dangerous situation was coming," the Portuguese said.

"I was not happy with his performance."

Mourinho has criticised Shaw repeatedly in the past, and publicly questioned the defender's approach to training and his commitment to the club last April.

Shaw joined United from Southampton for £27m in 2014 but was out of the game for almost a year after breaking his leg 15 months later.

United have triggered the option of an additional year on his contract but it is accepted that unless Mourinho markedly changes his view of Shaw, it is likely the full-back will be sold.

He has made 15 appearances for United this season, and has seven England caps.

http://www.bbc.com/sport/football/43451782

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2018-03-19
當年好大期望.......
大傷完之後始終踢唔返水準
加上摩佬都係想再買閘
去第二隊再搏過吧
22歲仲好後生

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2018-03-19
眀明之前都踢番起,無啦啦又打番入冷宮

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2018-03-19
回 freezefox 的帖子
freezefox:眀明之前都踢番起,無啦啦又打番入冷宮 (2018-03-19 02:22) 

摩佬係唔用你就唔用你
相反,有d就用到盡
好似lulu,matic,羊

離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2018-03-19
跟住摩連奴,只會浪費光陰浪費自己
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2018-03-19
又比錢買人囉。巿場上咁多選擇。怕咩。

離線fong711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2018-03-19
羊踢得幾多年丫
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2018-03-19
freezefox:又比錢買人囉。巿場上咁多選擇。怕咩。 (2018-03-19 09:50) 

左閘無乜

尤其是車仔由上季開始已經搶緊左閘
曼城又想要一個有級數既左閘同mandy爭下
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2018-03-19
回 英俊 的帖子
英俊:左閘無乜
尤其是車仔由上季開始已經搶緊左閘[表情]
曼城又想要一個有級數既左閘同mandy爭下
....... (2018-03-19 11:28) 

有錢就有人架啦。驚咩。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2018-03-19
就同熱刺交換囉。羅斯換梳爾。攪掂。

離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2018-03-19
祖記戈隻左閘真係唔錯
可惜太貴, ROSE其實唔好得過SHAW好多
加上rose都28了, 要佢不如留低shaw好過
不過摩佬咁都係算吧啦,早d分手對大家都好
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2018-03-19
回 extra 的帖子
extra:祖記戈隻左閘真係唔錯
可惜太貴, ROSE其實唔好得過SHAW好多
加上rose都28了, 要佢不如留低shaw好過
不過摩佬咁都係算吧啦,早d分手對大家都好[表情]  (2018-03-19 11:35) 

ROSE 好唔好唔重要!重點係要比佢買野。

買完返黎唔鐘意,掟埋一邊,一月再買過。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2018-03-19
買番呢一兩年既買人方針,有時真係唔係好知摩佬想點………係咪真係想成隊波買過哂番黎由頭玩過?

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2018-03-19
freezefox:買番呢一兩年既買人方針,有時真係唔係好知摩佬想點………係咪真係想成隊波買過哂番黎由頭玩過? (2018-03-19 11:56)

https://www.facebook.com/footballmatter/videos/826185117569301/

波事春秋
16 hours ago ·
摩連奴經典記者會:12分鐘狂人式演說,面對歐聯16強出局既廣泛質疑,摩佬捍衛自己,大談加盟時繼承曼聯「足球遺產」有幾咁不堪,對比曼城有天淵之別,又指自己令批評者失望左好多年,所以噓聲同批評唔會令佢卻步。呢場記者會絕對令人諗起摩佬狂人時代。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2018-03-19
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:https://www.facebook.com/footballmatter/videos/826185117569301/
波事春秋
....... (2018-03-19 12:02) 

佢淨係睇到人地買好多人(佢自己都買唔少啦),但永遠睇唔到人地點用人得宜。

老實,史達寧都可以比哥帥用到出神入化。SANE 既冒起!戴布既轉型!都係成功例子。哥帥係有駛錢,但佢唔係齋駛錢唔做野的。曼城成隊既進步,係有眼睇的。成隊波進升左豈止一個層次?

相反,摩佬黎左咁耐,除左近排為左激普巴而重用個新仔外,仲有咩好明顯既建樹?成隊波有邊個係特別打得好左?MK 都係佢任內買番黎架啦,唔係上手剩落黎架啦。結果點?用兩用又話唔岩用,又掟埋一二邊。

其實球員就一定有高潮低潮。你做領隊既,最緊要識得幫球員走過低潮。唔係話個球員一無態就打佢入冷宮,然後仲要判佢死型架。咁攪法,多多好球員都死啦。