• 1073閱讀
  • 16回復

[英超]阿仙奴希望買斷奧斯爾的合約以騰出資金於今夏收購新球員 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2020-08-09
Arsenal offer to pay off Mesut Ozil's £18m contract to free up funds for new recruits

The Gunners are ready to make an offer to pay Mesut Ozil off and reach a deal or subsidise the German midfielder's £350,000-a-week wages if he moves to another club

Arsenal will make a new push to reach an agreement over Mesut Ozil’s £18m contract nightmare.

They are ready to make an offer to pay him off and reach a deal or subsidise his £350,000-a-week wages if he moves to another club.

Ozil, 31, has one year left on his deal, does not want to leave Arsenal and is ready to sit tight but the club want to find a compromise to help free up money in their wage bill for transfer business this summer.

It has turned into a financial headache for Arsenal as the club want to shake up the squad this summer with Chelsea's Brazilian forward Willian set to sign while Pierre-Emerick Aubameyang has been offered a new three year deal to stay.

But they also want to offload midfield misfit Matteo Guendouzi, Greek defender Sokratis and they are looking to get Henrikh Mkhitaryan’s wages off the books by turning his loan to Roma into a permanent switch

Arsenal may also sell Ainsley Maitland-Niles despite him insisting he is keen to stay while Sead Kolasinac could also be on his way.

Arsenal want to buy defensive reinforcements with Lille defender Gabriel Magalhaes on their list together with Atletico Madrid’s Thomas Partey.

But cash is tight at Arsenal after the club announced 55 redundancies last week and they need to try and take money off the wage bill.

There are no obvious takers for Ozil as there is simply not the money in Turkish football to make it a reality but the Germany World Cup winner was frozen out in the final weeks of the season.

They must now try to find a solution but it will be difficult with no obvious takers for Ozil.

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/mesut-ozil-arsenal-contract-pay-22492676.amp?__twitter_impression=true
[ 此帖被羅力亞在2020-08-09 21:49重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2020-08-09

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2020-08-13

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2020-08-13
阿記最高人工的三個, 有兩件都唔係必然正選, 資源調配真係好有問題.....

其實Arteta有冇球員買賣決定權? 定係阿記一直都唔係由領隊決定?
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2020-08-14
近期阿仙奴爆出一單爭議事件,他們在疫情下解僱55位職員,包括球會多位球探。事後,不少球迷質疑周薪高達35萬鎊的奧斯爾拒絕跟隨隊友接受降薪,被批評對球隊無貢獻,令真正為球會付出的職員痛失工作。奧斯爾近日回應質疑的聲音,揚言不會離開阿仙奴,會履行合約至約滿。

事緣在疫情下,阿仙奴財政狀況大受打擊,大部分球員在4月自願降薪12.5%支持球會,保障其他職員不被解僱,但周薪高達35萬鎊的奧斯爾則拒絕參與。然而,阿仙奴在8月初宣佈,解僱55位職員,包括服務球會23年的首席球探卡治高(Francis Cagigao)。當日拒絕降薪的奧斯爾自然成為球迷的茅頭,被批評對球隊無貢獻,只有龐大的財政負擔,卻又安然無恙,袋袋平安。奧斯爾近日回應事件時,措詞十分強硬,反擊批評的聲音:「作為球員,我們都想作出貢獻,但我們需要更多資訊。所有人都接受延遲支薪,但此事有太多不確定性,假如球會的財政狀況更清晰,我願意作出更大步的降薪,但我們沒有經過諮詢就要參與,對此重要事情來說,來得太快和太大壓力。「這是不公平的,尤其對年輕球員來說,而我也拒絕了。我家中有小朋友,而我對土耳其和德國的家人亦有承諾,而且和合作的慈善機構也有新的項目,由心支持倫敦的市民。認識我的人都知道我有多慷慨,而我也不是唯一拒絕妥協的球員,但只有我的名字被刊登出來。我想這是因為人們一直在努力中傷我,令我不高興,因此炒作事件,令支持者反對我,並在我身上描繪出不真實的畫面。」

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2020-08-14
「我的立場很明確,我會一直留隊直至合約完結,並盡我所能為球會付出一切。我會決定自己甚麼時候離隊,而不是其他人,我不是簽下兩三年的合約,當天我簽約四年,每個人都應該尊重這點。在過去兩季發生的一切,我十分高興,意志也很堅定。我從不放棄,我想幫助我的球隊,一直奮鬥。當一位球員想離隊,但球會拒絕,除非他們找到解決方案,否則球員必須接受。因此同樣地,當球會希望球員離開而球員拒絕時,球會也必須接受,除非找到共識。我不想離開,就是這樣。」

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2020-08-14
睇黎佢同球會既關係都真係差無可差了。

有少少䬮皇馬既巴爾。唔開心,但打死都唔走!

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2020-08-14
回 freezefox 的帖子
freezefox:睇黎佢同球會既關係都真係差無可差了。
....... (2020-08-14 10:41) 

我覺得要尊重合約精神,ozil咁講其實無錯
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2020-08-14
回 英俊 的帖子
英俊:我覺得要尊重合約精神,ozil咁講其實無錯
 (2020-08-14 11:35) 

無人話佢錯。呢個係選擇問題。而佢係絕對有權咁樣去選擇。

但佢同球會關係差到一個點亦係事實。

離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2020-08-14
阿迪達上任既頭10場都重用ozil
復賽後就0上陣
好難覺得佢唔同意減薪無關
只愛足球
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2020-08-14
freezefox:近期阿仙奴爆出一單爭議事件,他們在疫情下解僱55位職員,包括球會多位球探。事後,不少球迷質疑周薪高達35萬鎊的奧斯爾拒絕跟隨隊友接受降薪,被批評對球隊無貢獻,令真正為球會付出的職員痛失工作。奧斯爾近日回應質疑的聲音,揚言不會離開阿仙奴,會履行合約至約滿。
事緣在疫 .. (2020-08-14 10:40) 

唔知係邊度睇過話佢一路以黎都捐緊一半既周薪出去做慈善
不過我冇FC過, 唔知堅定流
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2020-08-14
回 extra 的帖子
extra:唔知係邊度睇過話佢一路以黎都捐緊一半既周薪出去做慈善
不過我冇FC過, 唔知堅定流 (2020-08-14 18:08) 

係咪一半咁多,我唔知
但的確有幾壇長期慈善捐款
土耳其有,英國都有
只愛足球
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2020-08-14
回 extra 的帖子
extra:唔知係邊度睇過話佢一路以黎都捐緊一半既周薪出去做慈善
不過我冇FC過, 唔知堅定流 (2020-08-14 18:08) 

老老實實,減薪既野,心意黎既者。無得迫架喎。就算佢無捐錢比其他慈善機構哎。都唔代表佢有責任減薪者。尤其個大老細自己都無付出過啲咩,講咩共度時艱哎。似乘機搵笨多啲囉。

離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2020-08-14
freezefox:老老實實,減薪既野,心意黎既者。無得迫架喎。就算佢無捐錢比其他慈善機構哎。都唔代表佢有責任減薪者。尤其個大老細自己都無付出過啲咩,講咩共度時艱哎。似乘機搵笨多啲囉。  (2020-08-14 19:52) 

所以阿記炒員工後
大家都覺得ozil企硬係正確

只愛足球
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2020-08-14
freezefox:老老實實,減薪既野,心意黎既者。無得迫架喎。就算佢無捐錢比其他慈善機構哎。都唔代表佢有責任減薪者。尤其個大老細自己都無付出過啲咩,講咩共度時艱哎。似乘機搵笨多啲囉。  (2020-08-14 19:52) 

好可惜英國傳媒寫得佢好似衰人咁
而阿記既管理層又將個波推落佢度
處理得好差, 同BALE一樣