• 830閱讀
  • 31回復

[英超]英國政府宣佈制裁車路士班主阿巴莫域治 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2022-03-10
Chelsea FC owner Roman Abramovich has been sanctioned by the UK government as part of its response to Russia's invasion of Ukraine.

He is one of seven oligarchs to be hit with fresh sanctions, including asset freezes and travel bans.

The list also includes billionaires Igor Sechin and Oleg Deripaska, both seen as allies of Vladimir Putin.

Prime Minister Boris Johnson said "there can be no safe havens" for those who have supported the invasion.

"Today's sanctions are the latest step in the UK's unwavering support for the Ukrainian people. We will be ruthless in pursuing those who enable the killing of civilians, destruction of hospitals and illegal occupation of sovereign allies," Mr Johnson said.

https://www.bbc.com/news/uk-politics-60690362
[ 此帖被羅力亞在2022-03-10 18:55重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2022-03-10
Chelsea owner Roman Abramovich has been officially sanctioned. All UK assets frozen: sale of the club on hold. No merchandise or ticket sale allowed. 🚨 #CFC

Statement also reports that “new contracts, player transfers or merchandise sales for Chelsea have been prohibited”.

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2022-03-10
車仔呢鋪大大鑊啦⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2022-03-10
【烏克蘭危機】艾巴莫域治遭英政府制裁 車路士受牽連賣盤煞停

全文:https://www.sportsroad.hk/archives/368691

英國政府周四(10日)早上公布,將包括艾巴莫域治在內的7名俄羅斯富商實加入制裁名單之上,並實施資產凍結,令由「油王」持有的英超球隊車路士亦受到牽連,首當其衝的就是艾巴莫域治的賣盤計劃暫時煞停。

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2022-03-10
回 freezefox 的帖子
freezefox:車仔呢鋪大大鑊啦⋯⋯ (2022-03-10 18:18) 

根據報道,艾巴莫域治被凍結的資產是包括英超球隊車路士,英超賽會是在英國政府作出公布前的15分鐘收到通知。儘管艾巴莫域治是受到制裁,但英國政府將頒發特准許可證,以確保球會能夠完成其既定賽程、球隊的員工和球員能夠獲得支薪,並且作為重要文化資產的球會能夠繼續存在。

有關制裁實際上禁止艾巴莫域治從球會中賺取任何金錢,或者獲取利益。在這個情況下,持有車路士季票的球迷仍可如常入場觀賽,但車路士目前不能再向球迷出售任何未被賣出的門票。據英國傳媒報道,在可容納41,837名球迷的史丹福橋,有28,000名球迷是季票持有者。球隊的商品店鋪亦需要關門。最嚴重的是球會暫時未能達成任何新合約,變相不能參與今夏轉會市場,而現有球員和員工的薪金發放則不受影響。

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2022-03-10
Shirt sponsors Three have said they are “reviewing the situation and are in discussions with Chelsea FC” following the announcement that Chelsea owner Roman Abramovich has been sanctioned by the UK government.

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2022-03-10
《Daily Mail》記者Rob Draper:英國政府將在五月再審視對艾巴莫域治的制裁令,一旦球會到時繼續維持被託管狀態,聯賽積分將被扣9分。

#體嘢 #sportsyeah

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2022-03-10
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:《Daily Mail》記者Rob Draper:英國政府將在五月再審視對艾巴莫域治的制裁令,一旦球會到時繼續維持被託管狀態,聯賽積分將被扣9分。
#體嘢 #sportsyeah (2022-03-10 19:15) 

前所未見, 咁大鑊??!
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2022-03-10
回 posouth 的帖子
posouth:前所未見, 咁大鑊??! [表情] [表情]  (2022-03-10 20:32) 

扣九分都唔係最大鑊。影響極都係一季。

唔比買賣、唔比續約、唔比非季票持有人入場,唔比做其他生意⋯⋯⋯基本上,真係執行既話,球會玩完⋯⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2022-03-10
回 freezefox 的帖子
freezefox:扣九分都唔係最大鑊。影響極都係一季。
唔比買賣、唔比續約、唔比非季票持有人入場,唔比做其他生意⋯⋯⋯基本上,真係執行既話,球會玩完⋯⋯⋯ (2022-03-10 20:48) 

「我唔關心政治, 只係得閒睇下波」, 唔關心政治, 政治都會關心你. 唔好話睇波, 買個場刊食個fish and chip都會影響  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2022-03-10
英超球隊D主場門票, 其實係唔係多數好早已經賣哂? 可能都唔係好大影響住?

Roman咁愛隊波, 我直覺未賣的seat位, 佢可能捐出去免費俾人睇, 點都坐滿佢
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2022-03-10
posouth:英超球隊D主場門票, 其實係唔係多數好早已經賣哂? 可能都唔係好大影響住?
Roman咁愛隊波, 我直覺未賣的seat位, 佢可能捐出去免費俾人睇, 點都坐滿佢 (2022-03-10 20:56) 

有關制裁實際上禁止艾巴莫域治從球會中賺取任何金錢,或者獲取利益。在這個情況下,持有車路士季票的球迷仍可如常入場觀賽,但車路士目前不能再向球迷出售任何未被賣出的門票。據英國傳媒報道,在可容納41,837名球迷的史丹福橋,有28,000名球迷是季票持有者。另外,球隊的商品店鋪亦需要關門。

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2022-03-10
Chelsea Football Club official statement 🔵 #CFC

"Chelsea intend to engage in discussions with the UK Government regarding the scope of the licence. This will include seeking permission for the licence to be amended in order to allow the Club to operate as normal as possible"

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2022-03-10
Chelsea contracts situation. Andreas Christensen has decided to join Barça. Rüdiger has been approached by three clubs and he will decide soon. Azpilicueta has Barça proposal on the table [until 2024]. 🔵 #CFC

Jorginho was waiting for an answer - his deal runs out in 2023.

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2022-03-11
posouth:「我唔關心政治, 只係得閒睇下波」, 唔關心政治, 政治都會關心你. 唔好話睇波, 買個場刊食個fish and chip都會影響  [表情]  (2022-03-10 20:52) 

我覺得成個問題係,英國政府好似攪錯咗啲野⋯⋯

佢好似唔係制裁緊油王,佢係制裁緊車路士呢間百年字號既英格蘭本土球會⋯⋯⋯

其實一開波,油王都已經好識做地話會賣車路士。又話車仔欠佢既錢都唔駛還。仲話賣咗車仔既錢全部會捐哂比烏克蘭既人民⋯⋯⋯咁其實已經係暫時睇,最好既處理方法。油王都肯第一時間同車仔劃清界線,大家好好分手咪得囉。 點解反而宜家要攪到咁複雜呢? 你唔比佢賣車仔,佢同車仔既關係就無得斬纜。件事咪一直拖落去囉?

如果你話驚佢從中得益,驚佢拎啲錢黎貼普京,咁好易者。你限制佢賣咗車仔後啲資金既流向囉。全部要入去指定戶口,規定有關資金既操作同使用囉。

再講白少少,你咪直接充公咗車仔囉。 反正你個目的都係唔比佢拎到錢走者。 充公佢既財產本來都係英格蘭既制裁手段之一啦。 咁咪簡單直接囉。如果話唔想做得太難睇,咪照上面咁講,要佢係限期內出售車仔,但出售得黎既資金全部不能入油王個袋,要去哂指定戶口,做指定既操作囉。

宜家咁攪法, 愈攪愈複雜,蝕要愈拖憊耐⋯⋯⋯ 無咩意思架喎。油王預咗無哂架啦,係英國啲財產。但車路士啲職球員無預到要陪油王陪葬架喎⋯⋯⋯