• 15623閱讀
  • 694回復

傳統II 形勢分析及情報分享區~(05/06賽季好友最終排名) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線jin

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2006-02-14
傳統II 05/06賽季好友最終排名~~~

5 【好友】bellamy 5450  
  7 【BFF】荒漠蒼狼【好友】   5432  
12 【好友】-cssc- [bff]   5315  
14 【好友】jin   5286  
15 【好友】奇蹟紅軍∼傑少  5271
23 (BFF)溫哥華老虎隊   5162  
29 【好友】球王FC   5089  
33 【好友】kch夢之隊   5046  
39 【好友】傑B仔   4975  
48 【好友】舒拉寶娃隊   4896  
74 【好友】貓相士   4702  
78 【好友】太伊一隊   4684  
83 【好友】fkm528   4652  
90 【好友】carter 【vc】   4625  
95 [好友]亨利仔仔   4614  
96 【好友】jin  You'll Never Walk Alone   4611

奇跡球會

4 【好友】jin  You'll Never Walk Alone   4611  
9 【好友】kch奇蹟之隊   4346  
43 【好友】奇蹟Presto   2178  
57 【好友論壇】阿罪   1300  
71 bellamy   1005

傳統I~~~

11  【好友】jin    5603  
  20  【好友】-cssc- [bff]   5473  
  30  [好友]冰川雪狐   5372  
  51  番琪   5249    
  69  【好友】jin     5163  
  74  【好友】Presto     5154  
  97  【好友論壇】 kylau 2隊     5089  

傳統I奇跡球會

8  【好友】kch奇蹟之隊    4855  
  13  【好友】jin  You'll never walk alone     4754  
  19  [好友]frankie      4616  
  39  【好友】奇蹟啊謝     4267  
  42  奇蹟Presto    4258  
  79  【好友】horance    3557  

註:只列有加上好友大號的好友,其餘的恕我不清楚~^^
[ 此帖被jin在2013-06-18 23:05重新編輯 ]
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2006-02-14
第10也不保哦...

咦!番茄呢?我早幾天好像有看到你不是嗎?
你怎麽突然換名了。
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2006-02-14
今週利記同曼魚好多筍貨可以執呀!!

1M 沙比
4M 懷斯
3M 朗尼
6M 雲達沙 & 連拿

參加ELB果班相信必用咖啦!! 到時候個個龍門都係雲達沙 OR 連拿囉!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2006-02-14
我WEEK 13果度原來仲有謝仔呀,今晚補賽之後可能會升1、2名都唔定!!

不過我估應該爆分爆到我入番10大添咖啦~嘻嘻~
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2006-02-14
下面是引用謝拉傑於2006-02-14 13:10發表的:
今週利記同曼魚好多筍貨可以執呀!!
1M 沙比
4M 懷斯
3M 朗尼
6M 雲達沙 & 連拿
參加ELB果班相信必用咖啦!! 到時候個個龍門都係雲達沙 OR 連拿囉!!

線人來料話曼聯場波會延期, 呢場波 elb 應該會不計算.....

大家執生
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2006-02-14
下面是引用謝拉傑於2006-02-14 13:11發表的:
我WEEK 13果度原來仲有謝仔呀,今晚補賽之後可能會升1、2名都唔定!!
不過我估應該爆分爆到我入番10大添咖啦~嘻嘻~

是補第4周的啦……
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2006-02-14
雲達沙傷咗wo.....
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2006-02-14
下面是引用jin於2006-02-14 13:28發表的:
是補第4周的啦……

嘻嘻~~~~~~第4周都有!! ^^
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2006-02-14
嘩……傑b仔攪咩,連續三周超低分………跌到去邊?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2006-02-14
下面是引用Tam Chun O於2006-02-14 14:02發表的:
雲達沙傷咗wo.....

兩個星期後,應該都無大礙既。少少拉親者。

不過以防萬一,我金榜個邊都買埋候活。實無衰。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2006-02-14
唔計曼聯呀???????????

咁係咪熱刺都唔計呀???????????

大鑊................又要執過個陣.................等我仲入左朗尼添!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2006-02-14
有冇人估到cssc係邊個?

我出五千「輯凶」。騎……騎……

離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2006-02-14
下面是引用jin於2006-02-14 13:09發表的:
咦!番茄呢?我早幾天好像有看到你不是嗎?
你怎麽突然換名了。 [表情] [表情] [表情]

有咩,我好像無入過一百大^^"
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2006-02-14
下面是引用frankie於2006-02-14 14:36發表的:
有咩,我好像無入過一百大^^"
[表情] [表情] [表情]

無咩?印象中你好似入過架。

離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2006-02-14
下面是引用freezefox於2006-02-14 14:36發表的:
無咩?印象中你好似入過架。 [表情]

應該係好久好久之前一定入過
近來入過....我真係忘記了

我現在太懶啦
無看曬所有球員價格
汁整11人就交陣
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你