• 109026閱讀
  • 8520回復

05-06 AVEEGO 上位名家挑戰賽(升班位置塵埃落定!傑B奪冠!) [復制鏈接]

上一主題 下一主題

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2005-08-07
813將會開波,頭5位下年就可以升上金榜名家挑戰賽!

同頂級名家一齊比賽!

總排名
排名 球隊 GP W D L GS GA GD PTS
==================升班區==============
排名 球隊 GP W D L GS GA GD PTS
1   【好友】傑B仔   38 24 7 7 66 38 28 79 賽程
2   溫哥華老虎隊 38 23 7 8 73 26 47 76 賽程
3   kch奇之隊 38 22 6 10 62 32 30 72 賽程
4   fan屎隊 38 19 11 8 66 29 37 68 賽程
5   球王FC 38 16 16 6 70 45 25 64 賽程  

====================================
6   【好友論壇】阿罪 38 17 12 9 52 31 21 63 賽程
7   利物浦2005~ 38 18 9 11 59 50 9 63 賽程
8   J FC 38 17 9 12 53 41 12 60 賽程
9   黃加碼得你 38 15 10 13 38 43 -5 55 賽程
10   盡力而為 38 15 6 17 50 50 0 51 賽程
11   西門∼雪之隊 38 13 11 14 22 40 -18 50 賽程
12   最終的な代表団 38 14 7 17 45 48 -3 49 賽程
13   貓相士 代 Anakin 復仇隊 38 12 12 14 37 42 -5 48 賽程
14   王子復仇記 38 11 11 16 30 44 -14 44 賽程
15   [BFF]hkg@上位 38 12 7 19 59 61 -2 43 賽程
============降班區域===============
16   飛 利 浦 38 10 13 15 32 48 -16 43 賽程
17   kicker 38 10 12 16 30 53 -23 42 賽程
18   噴飯=.= 38 7 12 19 41 64 -23 33 賽程
19   (BFF)laisangyip 38 3 13 22 8 49 -41 22 賽程
20   赤羽隼人   38 3 7 28 9 68 -59 16 賽程  

20 隊波同歷任領隊:
1   【好友】傑B仔   ------  henrychung
2   溫哥華老虎隊 -------  ronney0809
3   kch奇之隊 --------  kch
4   fan屎隊--------  阿仙奴Fan屎
5   球王FC ---------  十號球王
6   【好友論壇】阿罪 -----  阿罪
7   利物浦2005~ ------  owen10
8   J FC -----------  jaypoon
9   黃加碼得你 --------  handsome 仔
10   盡力而為 --------  奧脫福 / tung   
11   西門∼雪之隊 ------  大sam / 西門吹雪
12   最終的ス代表団 -----  冷
13   貓相士 代 Anakin 復仇隊 -  Anakin / 貓相士
14   王子復仇記 -------  王子托迪 / fatkongkong
15   [BFF]hkg@上位   ----  vincent / hkg
16   飛 利 浦 ---------  史密夫 (托利夫)
17   kicker   ---------  踢波之友
18   噴飯=.=   --------  Kin^^
19   (BFF)laisangyip   ----  laisangyip
20   赤羽隼人   --------  妖一

參賽規則 :
1. 必須貫徹始終,玩到最尾!不可隨便放棄,廢置球隊。

2. 要經常到此topic發言,加強遊戲的可觀性。
[ 本文被kch在2006-05-09 20:40重新編輯 ]
離線王子托迪
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2005-08-08
而家係咪用呢度喇???

果邊lock哂既~~~~~~~!!!?
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2005-08-08
打自介∼∼
[ 此貼被horance在2005-08-17 22:35重新編輯 ]
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2005-08-08
下面是引用王子托迪於2005-08-08 18:33發表的:
而家係咪用呢度喇???
果邊lock哂既~~~~~~~!!!?

離線王子托迪
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2005-08-08
就第二晚停標喇喎

唔知今晚各位名家有仲有無第一晚咁大手掃貨呢??

有無名家會學ryan兄咁大轉換呢???

仲有無買人果d過埋今晚仲係咪空陣呢????

好緊張
離線hkg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2005-08-08
kch
我係後備一,你係金榜名家,你係咪應該將呢隊托管比我打理......
ha ha.....
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2005-08-08
下面是引用hkg於2005-08-08 20:05發表的:
kch
我係後備一,你係金榜名家,你係咪應該將呢隊托管比我打理......
ha ha.....

十PORT!!!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2005-08-08
希望買到個FW la...好灰
離線希汀加
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2005-08-08
等我好似上季經理人咁收拾晒你地
離線samshlau
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2005-08-08
等我再次自我介紹一下先

我是本年度上位名家賽的冠軍, 請多多指教~
離線王子托迪
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2005-08-08
下面是引用阿仙奴fan屎於2005-08-08 20:08發表的:

我記得你仲淨好多錢
離線samshlau
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2005-08-08
下面是引用horance於2005-08-08 18:41發表的:
打自介∼∼ [表情] [表情]
ps:上面果個回post係用錯阿哥個acc,版主del囮a [表情]

咦...
原來你阿哥係來屎凸?
離線henrychung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2005-08-08
下面是引用阿仙奴fan屎於2005-08-08 20:08發表的:

你仲有成60幾M,實買到個FW啦!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2005-08-08
下面是引用henrychung於2005-08-08 21:20發表的:
你仲有成60幾M,實買到個FW啦!

用太多錢買1週既FW實在唔底...
下週我死了
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2005-08-08
下面是引用冷於2005-08-08 20:14發表的:
等我好似上季經理人咁收拾晒你地

希伯咁大口氣既~