• 575971閱讀
  • 33669回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32445  發表于: 2022-10-20
今日Nunez似樣多了. 好應該起碼兩球, 中柱個下.  

不過今日贏到算好彩, 中間同臨尾韋斯咸唔少機會, 仲要一球50-50的十二碼救到
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32446  發表于: 2022-10-20
PKS 真係關鍵之中既關鍵。

兩場落黎執六分,就係呢六分令到我哋都仲有機會爭下前四。 唔係真係早抖了。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32447  發表于: 2022-10-20
回 posouth 的帖子
posouth:Keita同Oxlade都復操了, 加油. [表情]  呢個時候劉封又好關平又好, 咩都頂住先 [表情]  (2022-10-19 20:33) 

計我話呢期個 442 岩用,與其比張伯倫、基達上,不如繼續用紐尼斯、卡華路、艾利洛好過。

最緊要其實係干拿迪快啲出得返。等高美斯打右閘,AA 抖一排啦。佢唔調整返個狀態,出佢真係害佢。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32448  發表于: 2022-10-20
回 freezefox 的帖子
freezefox:計我話呢期個 442 岩用,與其比張伯倫、基達上,不如繼續用紐尼斯、卡華路、艾利洛好過。
最緊要其實係干拿迪快啲出得返。等高美斯打右閘,AA 抖一排啦。佢唔調整返個狀態,出佢真係害佢。  (2022-10-20 15:23) 

琴日好咗少少, 但防守都係差. 我覺得佢位置感好弱, 成日太近對手, 一推就過, 一係就面向對方龍門方向, 又係輕輕一推或者一個簡單假動作就搞掂. Salah都多咗回防, 但佢下下咁樣計時炸彈唔係辦法.  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32449  發表于: 2022-10-20
Jon Flanagan退下了, 先係29歲

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32450  發表于: 2022-10-27
ajax一開波中柱
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32451  發表于: 2022-10-27
回 TuNg 的帖子
TuNg:ajax一開波中柱 [表情]  (2022-10-27 03:03) 

好應該Ajax一早領先兩球, 有運. 之後踼下踼下竟然踼到宜家0:3    
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32452  發表于: 2022-10-27
Nunez真係, 食到嘴邊的機會就中柱, 一D都唔容易的機會反而又入到
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32453  發表于: 2022-10-27
呢場預演對列斯唔錯, 對Ajax都係有前無後, 緊迫打法, 好多時大比數埋單的球隊
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32454  發表于: 2022-10-29
Klopp話無打算一月放棄Author, 會keep哂成季, 佢康復期都大約一二月先出得.

佢同Ramsay兩個, 真係遠水救唔到近火, 猶其是Ramsay, 唔係放棄Neco的話, Neco應該上咗位, 起碼機會唔少得過Tsimikas
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32455  發表于: 2022-10-30
隊波再唔買中場真係無得救
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32456  發表于: 2022-10-30
Virgil van Dijk's unbeaten home league run for Liverpool is OVER ❌

He joined them in 2017 and then hadn't lost at Anfield in the Premier League... until tonight 😳

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32457  發表于: 2022-10-30
睇黎下年都無歐聯踢,贏曼城輸森林同leeds,真係失望

好好地等世界杯啦唯有
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32458  發表于: 2022-10-30
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:睇黎下年都無歐聯踢,贏曼城輸森林同leeds,真係失望[表情]
好好地等世界杯啦唯有[表情]  (2022-10-30 10:47) 

X2, Dunkirk救救降班份子大行動. 森林密集防守破唔到, 列斯中門大開又轟唔入. 想點?  

今季多咗好似樣的紐卡素, 最終要爭第6/7絶對唔出奇. 差到喊.........
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32459  發表于: 2022-10-31
聽日歐聯最後一輪, 希望可以輪換大部份的人?

Napoli領先緊三分, 利記要贏同追過首回合輸的4:1比數先上到榜首, 咁算了, 好好地第二名出線就ok了. Napoli應該都收起主力, 大家專心聯賽.