• 506562閱讀
  • 29344回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29340  發表于: 11-16
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/373327-harry-wilson-jurgen-klopp-bournemouth-loan
官網抄的News [表情] (2019-11-16 18:38) 

"Great free-kick"譯咗做"這自由球太牛X了吧"  

感覺上Harry Wilson比當年Suso的成長仲快D, 起碼近呢兩次外借去Derby同Bournemouth都爭到正選, 落場有好表現,   起碼係Solanke同Ibe都未做到既事.
Let's talk about six, baby!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29341  發表于: 11-16
暫時外借的球員中繼續都係H.Wilson同Grujic最似樣最ready上位. 其實Grujic同Fabinho真係唔可以一齊正選? 心內面成日少少當Grujic係Milner的接班, 打法有D唔同, 唔會Milner咁box-to-box, 但車仔都可以揾到方法一齊出Jorginho+Kante, 真係唔想送走Grujic俾Hartha.

之前就話中場中太人滿了, 但Lalala可能一月或夏天賣出, Keita適應仲係大問號, Milner快34歲了. 如果話曼城有Fernandinho+Rodri, 我地有Fabinho+Grujic都唔係好過份.
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29342  發表于: 11-16
回 posouth 的帖子
posouth:暫時外借的球員中繼續都係H.Wilson同Grujic最似樣最ready上位. 其實Grujic同Fabinho真係唔可以一齊正選? 心內面成日少少當Grujic係Milner的接班, 打法有D唔同, 唔會Milner咁box-to-box, 但車仔都可以揾到方法一齊出Jorginho+Kante, 真係唔想送走Grujic俾Hartha.
之前就話中 .. (2019-11-16 21:54) 

Fabinho 26歲姐~未使咁快搵接班人~henderson->Ox , 杜姆->Grujic
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29343  發表于: 前天 02:40
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:Fabinho 26歲姐~未使咁快搵接班人~henderson->Ox , 杜姆->Grujic[表情] (2019-11-16 23:19) 

番番去08/09咁, 中間Mascherano+Alonso, Gerrard打前一格, 下季希望Fabinho+Grujic  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29344  發表于: 昨天 09:44
無聊stats, 原來今季踼咗12場, 我地已經有13個唔同的球員入過波, 全英超最多. 比第二位的曼城的11個唔同球員仲多.

出過場又未入波既得番:
Oxlade
Lovren
Gomez
Keita, Shaqiri (每人都叫做出咗8分10分鐘)
Alisson, Adrian

Oxlade, I want you to be the next!