• 509622閱讀
  • 29660回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29655  發表于: 昨天 10:58
講番Minamino, 今場一場咁難踼既波佢上陣, 不過不失算幾好. 賽好睇番越多話佢半場已經feel到肌肉有D拉到, 但都頂多45分鐘, 好野.

但其實今日既情況係咪俾Origi換入Mane好D? 始終熟識我地的陣法走位多好多. 可能0:1時以為好定唔會失波
Klopp signed Kagawa in 2010, with a bargain of 350,000 due to the release clause. Let's write history together once again!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29656  發表于: 昨天 11:11
回 posouth 的帖子
posouth:險勝! 今場同對Sheffield可能係今季暫時贏得最辛苦的兩場 [表情]  (2020-01-24 08:43) 

睇番HIGHLIGHT真係好險
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29657  發表于: 昨天 15:30
So far 一月最驚果幾場都過哂,真係好爽!!!!!

以前拎完第二,話下年會冠軍,如果下年就衰到PK,去到UCL都入唔到。

有左高普之後終於知道乜野係穩定了...... 好在高普續左約,希望高爸爸呢套足球理念後繼有人啦......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29658  發表于: 昨天 22:26
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:So far 一月最驚果幾場都過哂,真係好爽!!!!!
以前拎完第二,話下年會冠軍,如果下年就衰到PK,去到UCL都入唔到。
有左高普之後終於知道乜野係穩定了...... 好在高普續左約,希望高爸爸呢套足球理念後繼有人啦...... (2020-01-24 15:30) 

X2, 果種令競爭對手睇波睇到絶望的感覺, 好似上年我地睇住Kompany入李斯特城個球咁, Firmino將個一幕還番俾曼城fans. 「有冇咁神化呀......」

Klopp signed Kagawa in 2010, with a bargain of 350,000 due to the release clause. Let's write history together once again!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29659  發表于: 昨天 22:29
好, 由啱啱對狼隊呢場開始, 仲差30分就封頂. 開始倒數下先.

1.wol - 3 points
2.whu
3.SOU
4.nor
5.WHU
6.wat
7.BOU
8.eve
9.CRY
10.mci  
AVL
bha
BUR
ars
CHE
new
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29660  發表于: 昨天 23:21
狼隊呢關都過埋。 咁對曼城前,都應該無咩失分機會了。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!