• 576295閱讀
  • 33681回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33675  發表于: 前天 03:27
一出返班正選就廢到完全唔夠人踢
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33676  發表于: 前天 09:32
我的球季完結了

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33677  發表于: 前天 10:40
回 freezefox 的帖子
freezefox:我的球季完結了 (2024-04-25 09:32) 

X2. 近四場聯賽1W1D2L, 仲有咩好講  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33678  發表于: 前天 10:44
成班無信心到一個點, D前場最後1/3的傳送, 同埋射門係驚人到

TAA又係好野, 單對單就雪糕筒, 角球就眼神防守, 好極品. 守將不能守, 鋒不能攻, 唉, 睇到好無癮
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33679  發表于: 前天 10:46
Klopp離開前的呢一段, 好有Gerrard臨走時的感覺. 理想係一個傳奇人物離開時, 俾球迷最好的回憶, 現實總係要事與願違

唔貪心, 只係想爭到最後一場先決勝負, 都極可能做唔到
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33680  發表于: 昨天 21:43
回 posouth 的帖子
posouth:成班無信心到一個點, D前場最後1/3的傳送, 同埋射門係驚人到
TAA又係好野, 單對單就雪糕筒, 角球就眼神防守, 好極品. 守將不能守, 鋒不能攻, 唉, 睇到好無癮 [表情]  (2024-04-25 10:44) 

我諗緊,如果杯賽個場之後,一直比班後生仔繼續踢,唔駛出返班傷傷地或狀態好一般既正選,唔知宜家會拎到幾多分。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33681  發表于: 昨天 22:43
回 freezefox 的帖子
freezefox:我諗緊,如果杯賽個場之後,一直比班後生仔繼續踢,唔駛出返班傷傷地或狀態好一般既正選,唔知宜家會拎到幾多分。  (2024-04-26 21:43) 

淨係上場對ful出班狀態好d既後備都好好多