• 3239閱讀
  • 55回復

好友金榜名家賽留名區(請上位頭5名+金榜尾5名都入黎留個名) [復制鏈接]

上一主題 下一主題

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2007-05-16
金榜玩家名單:

1   bellamy   38 20 9 9 74 45 29 69 賽程 --->繼續玩
2   fans隊   38 20 9 9 59 34 25 69 賽程 --->繼續玩
3   Presto   38 19 8 11 53 47 6 65 賽程 --->繼續玩
4   安東尼   38 17 10 11 48 43 5 61 賽程 --->退出
5   無垢靈鷲   38 16 12 10 57 33 24 60 賽程 --->繼續玩
6   無敵紅獅 ~ 傑少   38 17 8 13 67 44 23 59 賽程 --->繼續玩
7   【好友】傑B仔   38 16 10 12 56 47 9 58 賽程 --->繼續玩
8   啊謝 38 16 7 15 40 48 -8 55 賽程 --->繼續玩
9   無名之重生   38 16 6 16 37 40 -3 54 賽程 --->繼續玩
10   Kewell7 38 15 8 15 46 42 4 53 賽程 --->繼續玩
11   [BFF]fkm528   38 13 13 12 34 33 1 52 賽程 --->繼續玩
12   kch必勝隊 38 15 4 19 46 53 -7 49 賽程 --->繼續玩
13   唔知乜名   38 14 7 17 35 45 -10 49 賽程 --->繼續玩
14   [BFF]frankie   38 12 12 14 35 36 -1 48 賽程 --->繼續玩
15   朗尼球迷會   38 11 14 13 45 46 -1 47 賽程 --->繼續玩
16   Argentiland 38 11 11 16 37 49 -12 44 賽程 --->繼續玩,不過主動放棄金榜身份
17   比比   38 12 7 19 40 41 -1 43 賽程 --->繼續玩,不過主動放棄金榜身份
18   仁~     38 11 10 17 38 60 -22 43 賽程 --->繼續玩
19   今次仲唔嬴?!   38 10 6 22 24 55 -31 36 賽程 --->退出
20   上海申花 SVA 38 8 11 19 41 71 -30 35 賽程 --->繼續玩

暫定上位名單:
1   足球王之王者回歸 38 25 7 6 82 29 53 82 賽程 --->繼續玩
2   神獸發火,非同小可    38 25 6 7 91 38 53 81 賽程 --->無表態
3   【好友】任天痕   38 20 5 13 69 43 26 65 賽程 --->繼續玩
4   冇料扮4條 38 20 5 13 62 46 16 65 賽程 --->繼續玩
5   [好友]貓相士 38 19 7 12 60 38 22 64 賽程 --->繼續玩

請以上玩家係呢個topic表一表態, 如超過兩個禮拜限期無表態,一律當作退出論。

金榜降班果5個都可以講下如果最後降班既仲玩唔玩。

*註:以上排名可作一星期上訴,超過一星期後的排名變動大會絕不受理。
[ 本文被kch在2007-05-31 18:51重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2007-05-16
今次仲唔嬴?! 下季退出。

離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2007-05-16
第一次玩,當然要報到...........I'm here..............
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2007-05-16
報到~~ 不過即使有人走我都要落上位玩~~~
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2007-05-16
到!
離線soccerking
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2007-05-16
報到
離線Presto
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2007-05-16
繼續玩
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2007-05-16
引用第3樓黑魔道士比比2007-05-16 10:30發表的“”:

太感動...終於有人肯落黎上位陪我地...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2007-05-16
引用第3樓黑魔道士比比2007-05-16 10:30發表的“”:

即係你主動放棄金榜身份?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2007-05-16
引用第8樓kch2007-05-16 13:53發表的“”:
即係你主動放棄金榜身份?

主動? 唔算掛~? 咁我係尾五之一嘛
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2007-05-16
引用第9樓黑魔道士比比2007-05-16 13:59發表的“”:
主動? 唔算掛~? 咁我係尾五之一嘛

即係就算有得再玩金榜你都唔玩?去玩上位?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2007-05-16
引用第10樓kch2007-05-16 14:09發表的“”:
即係就算有得再玩金榜你都唔玩?去玩上位?

係!!

如果要我做南華~ 我情願做祖記
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2007-05-16
引用第11樓黑魔道士比比2007-05-16 14:12發表的“”:
係!!
如果要我做南華~ 我情願做祖記 [表情]

ok.
離線kewell7
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2007-05-16
下屆冠軍就係我 !!

玩 !!!!!!!!!!!!!!
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2007-05-16
引用第11樓黑魔道士比比2007-05-16 14:12發表的“”:
係!!
如果要我做南華~ 我情願做祖記 [表情]

上位見!!