• 6954閱讀
  • 120回復

Aveego與我 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線lamho

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2007-05-18
我唔知AVEEGO下季會唔會再存出…

不過,我心底有一d說話想講,大概都係一些讚美的說話…

首先,我想多謝aveego多年既服務…有左aveego呢個遊戲…令我多左個平台與眾好友溝通…商量有關遊戲既內容…

雖然,我認為aveego的吸引力未夠yahoo那麼好…不過,aveego創出左無數其他玩法…目的是希望更多玩家可以投入黎aveego呢個平台,並且因而令我覺得aveego其實比yahoo做得更出色…

繼aveego接連在專業版提早更新,在更新球員分數上緩慢…使一部分玩家已經失去信心…又知道aveego可能下年已經不能再為我們工作…我希望在此能夠深表感謝!!!

如果大家有咩想多謝aveego既,可以透過響度發表一下…
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2007-05-18
我為亞洲人而感到驕傲!

規模不太大反而令我感到親切....

走進aveego... 那種"青" 的味道, 就像剛剛建立的好友論壇一樣
效率不特別高, 但令有 人性化 的感覺~

aveego 送比我既車仔波衫, 係我第一份由網上遊戲得番黎既獎品~
好可能係唯一一份添
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2007-05-18
aveego真係好好玩...一定唔會比yahoo差...

特別係對戰版真係好好玩...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2007-05-18
引用第2樓賀雲斯2007-05-18 20:09發表的“”:
aveego真係好好玩...一定唔會比yahoo差... [表情]
特別係對戰版真係好好玩... [表情] [表情]

可惜係流動性大低, 如果有球隊唔玩都唔可以第二隊補上
好似好友咁咁有組織就話姐

出面d 對戰版成日都對吉隊~~ bid 人又當食生菜
自然無咁好玩
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2007-05-18
我覺得aveego係網上最好玩既game
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2007-05-18
我都覺得 aveego 搞得幾好 .. 幾有創意 .. 特別係對戰版 .. 幾正~
離線hkg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2007-05-18
引用第1樓黑魔道士比比2007-05-18 20:04發表的“”:
我為亞洲人而感到驕傲!
規模不太大反而令我感到親切....
走進aveego... 那種"青" 的味道, 就像剛剛建立的好友論壇一樣
效率不特別高, 但令有 人性化 的感覺~
aveego 送比我既車仔波衫, 係我第一份由網上遊戲得番黎既獎品~
好可能係唯一一份添
.......

我認同....特別係件車仔波衫
有朝一日係街有人著住件車仔波衫,可能係我....
離線berry
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2007-05-18
中中中果度,四月份我差小小第一
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2007-05-19
aveego 既概念其實不錯, 特別係對戰版

如果多d人支持, 一定可以成功!

只可惜.......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2007-05-19
感慨良多……

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2007-05-19
引用第8樓雷文鳳2007-05-19 11:07發表的“”:
aveego 既概念其實不錯, 特別係對戰版
如果多d人支持, 一定可以成功!
.......

我覺得唔係多唔多人支持既問題

係對戰版既玩法根本係趕客,一定要用好多時間去handle,要搵多19個志同道合既人就難上加難

不過對戰版唔一定會取消既,大家無需咁消極……
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2007-05-19
引用第10樓kch2007-05-19 11:16發表的“”:
係對戰版既玩法根本係趕客,一定要用好多時間去handle,要搵多19個志同道合既人就難上加難
.......

要玩又唔肯花時間?

玩法改左就唔係aveego對戰版啦, 其實我就係鍾意佢既玩法
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2007-05-19
肯用心的玩家會響對戰版有興趣
我至憎果d肯黎玩而對球隊唔負責任既玩家...
佢地一唔滿意投標結果,咩人都投唔到...
加上佢地成日輸...
即刻放棄隊球隊...

我唔明白d人做咩咁易放棄同咁唔負責任...
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2007-05-19
引用第10樓kch2007-05-19 11:16發表的“”:
.......

係 .. 要花既時間的確幾多 .. 特別成日都要記得係週日 bid 人~

我覺得不如一季分兩節或三節會唔會好 d~
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2007-05-19
引用第13樓奧脫福2007-05-19 13:41發表的“”:
係 .. 要花既時間的確幾多 .. 特別成日都要記得係週日 bid 人~ [表情]
我覺得不如一季分兩節或三節會唔會好 d~ [表情]

一季分三節,已經可以玩升班制..............

一組唔駛玩足二十隊,玩十隊八隊,單循環,咪可以快的...........