• 1037閱讀
  • 9回復

[綜藝]冰上皇族《仙履奇緣》... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2009-07-02
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2009-09-14
睇左...真係好勁...有ballet既technique之餘...
竟然著住對冰鞋都可以跳得咁勁...單腳溜冰都得...

真係嘆為觀止...雖然唔平...但好值的話...

離線雪綸
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2009-09-14
之前想睇~
但係見到promotion果陣~已經差不多日子上演
買唔到飛
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2009-09-14
引用第2樓雪綸2009-09-14 13:38發表的“”:
之前想睇~
但係見到promotion果陣~已經差不多日子上演 [表情] [表情]
買唔到飛 [表情]

唔係呀...我尋日見仲有位架...

貴票就難小小...但一兩個單丁的仲有架...

如果你唔介意平平地既...樓上仲有位架...
唔好錯過...真係好勁的...

離線雪綸
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2009-09-14
引用第3樓sun2009-09-14 13:48發表的“”:
唔係呀...我尋日見仲有位架...
貴票就難小小...但一兩個單丁的仲有架...
.......

係睇的話..
我真係想坐個好d o既位
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2009-09-14
引用第4樓雪綸2009-09-14 13:51發表的“”:
係睇的話..
我真係想坐個好d o既位 [表情]

好難架啦...我咁早買都係坐樓下後排既旁邊咋...

仲要比前面個高佬阻住視線...所以如果樓下前排有位...真係不容錯過架...

離線雪綸
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2009-09-14
引用第5樓sun2009-09-14 13:57發表的“”:
好難架啦...我咁早買都係坐樓下後排既旁邊咋... [表情]
仲要比前面個高佬阻住視線...所以如果樓下前排有位...真係不容錯過架... [表情]

所以間唔中會check一check gov 個網..
一有見到o岩...就盡快買飛..
不過今次真係失策...
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2009-09-14
引用第6樓雪綸2009-09-14 14:04發表的“”:
所以間唔中會check一check gov 個網..
一有見到o岩...就盡快買飛..
不過今次真係失策... [表情] [表情] [表情] [表情]

呀...我打錯左...係樓上前排...

想睇既...打去apa去check check啦...

離線雪綸
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2009-09-14
引用第7樓sun2009-09-14 14:11發表的“”:
呀...我打錯左...係樓上前排...
想睇既...打去apa去check check啦... [表情]

但係要兩個痴住o既位...
(我睇親哩d都要好前o既位.. )
睇一睇有冇...冇就真係...唯有等第二d好野~
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2009-09-14
引用第8樓雪綸2009-09-14 14:28發表的“”:
但係要兩個痴住o既位... [表情]
(我睇親哩d都要好前o既位.. [表情] )
睇一睇有冇...冇就真係...唯有等第二d好野~ [表情]

如果你要最前兼中間...我早成咁多都未有啦... 不知幾羨慕人地一黎就坐前排中間tim...

但係...當你睇完之後...你或許會覺得我咁既價錢...都係睇差唔多既野...
心裡安慰啫...

比錢果刻好肉赤架...