• 13159閱讀
  • 237回復

[投訴]投訴 freezefox [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2009-08-11
其實如果剩係針對老狐的話,咁簡單得多啦,剩係老狐唔彩佢咪得囉

如果老狐真係頂唔順要出文的話,搵番之前史密夫篇咒文玩野都好
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2009-08-11
引用第75樓你班友cher夠未2009-08-11 17:04發表的“”:
其實如果剩係針對老狐的話,咁簡單得多啦,剩係老狐唔彩佢咪得囉
如果老狐真係頂唔順要出文的話,搵番之前史密夫篇咒文玩野都好 [表情]

點火。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2009-08-11
引用第66樓liuming2009-08-11 16:45發表的“”:
對唔住.
.......

唔緊要
我之前好多次都無理到
係今次先有睇o者
頭先我講果d主要係講出我感覺,我唔想,而家在公司亦無咁多時間逐點quota返出來評論
簡而言之

果一個post,係講果位學生表達佢既意見,
本身未有人評論中央政府是否做得不妥

的而且確,係nokia先講出果句類似「您地唔知中央政府掌握都d乜野就批評政府」既說話先

佢講呢句我係好認同,因為我一直都認為唔應該單就所見所聞就去完全批評一個人/機構/政府既錯

不過人地無講開,佢就講呢句,亦惹來往後的辯論

跟住再有好友在辯論中批評中央政府及內地政客......我覺得呢d係比較主觀既批評
我個人覺得唔係咁開左個頭,就唔需要去到呢一點

咁至於nokia話jimmy果段,我係覺得佢說得過分,您唔認同可以指出

我一直無話幫邊個插邊個,但個人認為nokia不止一次挑起爭端
當然,我有時會替佢有pt既說話卻招來一眾好友圍攻而抱不平
但佢既態度同說話又的確係不時過左火位,亦都不值幫

我唔知您唔認同我乜野,我亦唔知我解答左您邊部分未
如果您仲有咩想就呢件事同我討論,歡迎以任何途徑溝通
不過再係呢求講我驚OT
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2009-08-11
引用第68樓nokia2009-08-11 16:55發表的“”:
唔係唔理 TC 或者其他人, 而係剛剛要開會, 所以先唔覆, 唔好係到作野
.......

那又如何??
咁您其實覺唔覺得您話Jimmy果番說話係有問題或者過左火位??
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2009-08-11
引用第77樓科高2009-08-11 17:07發表的“”:
唔緊要
我之前好多次都無理到
係今次先有睇o者
頭先我講果d主要係講出我感覺,我唔想,而家在公司亦無咁多時間逐點quota返出來評論
.......

「您地唔知中央政府掌握都d乜野就批評政府」

如果你只係認同上面呢句說話~
我諗你下次要講清楚d~
nokia可能會斷你的文章,去取佢要的意義~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2009-08-11
引用第75樓你班友cher夠未2009-08-11 17:04發表的“”:
如果老狐真係頂唔順要出文的話,搵番之前史密夫篇咒文玩野都好 [表情]

即係推我一個人出黎受咁解者!

果然夠朋友呀你!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2009-08-11
引用第79樓liuming2009-08-11 17:12發表的“”:
「您地唔知中央政府掌握都d乜野就批評政府」
如果你只係認同上面呢句說話~
.......

我當然只係認同呢個說話而唔係全部啦

佢要quota我出來我咪話返比佢知我講乜law
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2009-08-11
引用第80樓freezefox2009-08-11 17:12發表的“”:
即係推我一個人出黎受咁解者! [表情] [表情]
.......

基斯克全贏錢贏到痴左要推朋友去死
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2009-08-11
又開會了
離線Hoi
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2009-08-11
用搵錢多少去評論人既價值...

真係好反感
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2009-08-11
[真心]其他唔關事既唔好發表太多無謂既意見[/真心]
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2009-08-11
引用第84樓凱′2009-08-11 17:24發表的“”:
用搵錢多少去評論人既價值...
真係好反感 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

引用第96樓jimmy2009-08-11 15:41發表的“”:

你話我10000人工唔夠好低...唔知你父親母親係咪一出黎就10000以上人工呢,你父母親既父母親,你既兄弟姐妹,朋友???
你話我無讀大學,唔知你父母親係咪有讀大學呢,你父母親既父母親,你既兄弟姐妹,朋友?所有都有讀大學?
無讀大學你會點對佢地呢?
你話我星期六日要返工,唔知你父母親係咪星期六日要返工呢,你父母親既父母親,你既兄弟姐妹,朋友?所有都星期六日唔駛返工?佢地要返工你會點呢?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2009-08-11
引用第85樓Kama-gotchi2009-08-11 17:25發表的“”:
[表情] [表情] [真心]其他唔關事既唔好發表太多無謂既意見[/真心]

喂!大佬!家下佢淨係投訴我一個。

咁「其他唔關事既」唔出聲,咪變成得我同佢兩個對鬧?

先唔好講了解事件既全面性…………食花生等睇戲既都會嫌單調啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2009-08-11
引用第77樓科高2009-08-11 17:07發表的“”:
的而且確,係nokia先講出果句類似「您地唔知中央政府掌握都d乜野就批評政府」既說話先
佢講呢句我係好認同,因為我一直都認為唔應該單就所見所聞就去完全批評一個人/機構/政府既錯
不過人地無講開,佢就講呢句,亦惹來往後的辯論
跟住再有好友在辯論中批評中央政府及內地政客......我覺得呢d係比較主觀既批評
我個人覺得唔係咁開左個頭,就唔需要去到呢一點....

請問你認同「您地唔知中央政府掌握都d乜野就批評政府」呢句既乜野呢?

係呢句之前(之後都冇),根本就無人批評過中央政府,請問批評政府既您地係指何許人呢?又請問你認同佢講既您地係指邊個呢?

「跟住再有好友在辯論中批評中央政府及內地政客」,請問你係睇緊邊個 topic 呢?點解我搵極都搵唔到有人批評過中央政府及內地政客既?
離線大少*
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2009-08-11
引用第85樓Kama-gotchi2009-08-11 17:25發表的“”:
[表情] [表情] [真心]其他唔關事既唔好發表太多無謂既意見[/真心]

好多點火reply