• 1876閱讀
  • 35回復

今晚一齊做野,大破馬會!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線lovejenas

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-01-02
星期六 3 新特蘭 對 巴羅

新特蘭近4季打fa cup,全部都係第一/第二場就收工,睇陣容唔似放棄,因為都唔小正選係度,
上年第一round 對保頓贏2-1,
再對上一年又輸比神經刀韋根3-0,
再留心d睇,
佢近4年第一round主場有3次開大,分別係一次2-1,一次0-3同一次3-0,
剩返果次係英冠升班,第一場作客普雷斯頓已經輸左0-1.

今場暫時唔知2隊實力相差幾遠,亦未知出場陣容,

今場建議大家避一避,如果賭-1不如賭大,
冷冷地信數據可以買3球.
離線lovejenas
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-01-02
星期六 2 米杜士堡 對 曼城

首先講倍率先,曼城係馬會回飛都幾急下,依家有1.57單win.

再講曼城近幾年足總成績唔算太好.
上一年輸比森林3球,對上一年作客輸比鍚菲聯1-2,係第二round先出局.不過呢場有問題球,未必一定可以作準.
暫時未知陣容,但估計曼城應會強陣,所以未明點解回飛回到咁,
如果真係出強陣,千奇唔好賭呢場.反而見到一半後備係度,可以小注曼城,或等一等睇走地先.

數據曼城近4年第一round作客有2場,主場2場,作害2場和晒,一場0-0,一場1-1,2場半場都係開和.
而主場就一場贏斯肯索普3-1,一場輸比森林3-0.

而主場既米保近幾年係fa cup度成績幾好,不過可以留意下,佢地係足總杯都會強陣.
而且第一場作客和波多,一返主場就贏波.
今年米保亦令人失望,因陣容其實都夠踢英超下游,但打出黎既成績竟然唔係頭6,實在極失望.

數據上曼城fa cup作客實在太差,宜冷吼半場和/全場和.
因今年曼城作客亦唔好,米保強陣下曼城亦未必贏硬.

但不宜大注,風險比賠率高得多.
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-01-02
咁即係買咩???
離線lovejenas
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-01-02
因時間關係,應該都寫唔晒,唯有揀黎寫.

星期六 6 熱刺 對 彼德堡

熱刺幾近年fa cup冇乜留手,好多時亦強陣出擊,而且對手並不太弱.
主場波亦場場大,食住條水可以賭,大波同-1都可以賭,以大波應穩陣小許.

對手彼德保岩岩係不可能的情況下主場連追4球迫和卡迪夫城,
防守實在太差,今場熱刺周中唔洗作賽,應冇必要留力.
彼德保之前係carling cup作客對布力般竟然可以失5球,實在離譜.

今場投注而大作重心,
再可小注5-0,主其他.
離線lovejenas
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-01-02
引用第2樓廢托2010-01-02 22:03發表的“”:
咁即係買咩???

寫緊- -仲有半個鍾,時間好似唔多夠- -
離線Kun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-01-02
引用第4樓lovejenas2010-01-02 22:09發表的“”:

期待

用假錢買左
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-01-02
引用第4樓lovejenas2010-01-02 22:09發表的“”:

你寫條飛出黎好過啦.....

又唔早d 寫...
離線lovejenas
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-01-02
引用第6樓廢托2010-01-02 22:11發表的“”:
你寫條飛出黎好過啦.....
又唔早d 寫... [表情]

一訓醒就寫啦,同埋寫到10點半睇陣容就ok,
主要今個round實力有d相差太遠,亦未明心態.
應該寫埋維拉同伯明翰就算
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-01-02
引用第7樓lovejenas2010-01-02 22:14發表的“”:
一訓醒就寫啦,同埋寫到10點半睇陣容就ok,
主要今個round實力有d相差太遠,亦未明心態.
.......

不過唔知會唔會cancel

頭場都已經取消左, 頭先仲諗住睇...
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-01-02
米堡前鋒唔多掂

Dave Kitson returning to Stoke, Leroy Lita suspended and Jeremie Aliadiere a doubt with an ankle injury.
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-01-02
引用第9樓chun14242010-01-02 22:18發表的“”:
米堡前鋒唔多掂
Dave Kitson returning to Stoke, Leroy Lita suspended and Jeremie Aliadiere a doubt with an ankle injury.

今日睇 apple 都有寫.....

但通常 apple 頭條寫得衰果d 都......
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-01-02
足總盃最不易賭真銀。
離線lovejenas
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-01-02
星期六 4 阿士東維拉 對 布力般流浪

維拉岩岩2連敗,但敗不足辱.
近幾年維拉都一半正選一半後備打杯賽,有時仲會出全正,不過唔多下,
睇返幾年fa cup對手,06-07同07-08年都係對曼聯,2次都首round出局,
08-09年就搵唔到陣容,剩係知作客贏基靈咸2-1,印象中係米拿生日梅開2度.
亦記得陣容係一半正一半後備.

以維拉做數據,呢場波應以1球上落機會大,
冷吼讓球和,未有陣容暫時未確定點買.
而且布力般作客實在差勁,上次對賽亦靠鄧尼既手球而令布力般贏波.
今場細既機會幾高下.
離線lovejenas
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-01-02
引用第11樓任天痕2010-01-02 22:22發表的“”:
足總盃最不易賭真銀。 [表情] [表情] [表情]

如果冇陣容情況下,呢個係事實,但係一有陣容可以避開好多陷阱.
離線lovejenas
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-01-02
剩返d時間開始講陣容,如果有第一手資料貼上黎啦,幫幫手~

到50分再開始決定點賭.
我睇緊soccernet,暫時都未有陣容.