• 2722閱讀
  • 53回復

足彩區欺詐行為 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線youyou

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-06-06
本人發現昨天的投注中, 有好友刻意作出欺詐行為
該好友會同一時間下兩注, 但只付一次投注的錢
假如是但一注不幸輸了, 該好友會delete該post,
只剩嬴的POST, 待本人派彩.

本人現決定hold起昨天有問題的所有投注, 不作任何派彩, 也不予發還任何好友元
如有抗議, 可PM本人或向版主提出
如發現該好友再重犯, 本人會禁止他的所有投注

本人亦會新增一條不准delete任何下注區post的規則, 假如各位發現有任何打錯,
只能quote回有錯的post, 再打delete, 而不能直接修改該POST打delete,
如有任何人delete post, 本人會向該好友徵收1000好友元作為罰款,
如有欠付, 本人會禁止該好友作任何下注直至繳交罰款
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-06-06
引用第0樓youyou2010-06-06 17:28發表的“足彩區欺詐行為”:
本人發現昨天的投注中, 有好友刻意作出欺詐行為
該好友會同一時間下兩注, 但只付一次投注的錢
.......

呢d行為要嚴懲,但要查清楚先
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-06-06
唉...............只是好友元..........
我第一次對這個足彩遊戲心灰意冷.......................
雖然本人笨手笨腳, 還常常計錯數, 但每日我都用很多時間去處理大家的派彩及下注
為了這件事, 我重覆check了自己的PM三次.................
比平時用多三倍時間去處理昨天的下注.......................

幸好.....本人快退休, 相信以sun仔的速度, 不會發生該等事件...................

呻完了, 各位繼續快樂的下注吧, 上個的POST只是作為公告
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-06-06
引用第2樓youyou2010-06-06 17:33發表的“”:
唉...............只是好友元.......... [表情]
我第一次對這個足彩遊戲心灰意冷.......................
雖然本人笨手笨腳, 還常常計錯數, 但每日我都用很多時間去處理大家的派彩及下注
為了這件事, 我重覆check了自己的PM三次.................
比平時用多三倍時間去處理昨天的下注.......................
.......

睇番d投注,發現得一個可疑人物
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-06-06
引用第3樓jimmy2010-06-06 17:35發表的“”:
睇番d投注,發現得一個可疑人物 [表情]

我唔公佈名字, 就麻煩大家亦唔好講
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-06-06
引用第2樓youyou2010-06-06 17:33發表的“”:
唉...............只是好友元.......... [表情]
.......

第一,你有冇問過個可疑人物,佢係無心,定係有意,查清楚未?
第二,就算有一個人係有問題,就令你心灰意冷?
第三,即係一個有問題既人重要過其它所有支持你既人?
離線FatFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-06-06
同一時間下兩注, 但只付一次投注的錢

原來有呢個必贏玩法
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-06-06
引用第6樓FatFox2010-06-06 17:38發表的“”:
同一時間下兩注, 但只付一次投注的錢
原來有呢個必贏玩法 [表情] [表情]

唔好再點火
離線FatFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-06-06
.......

辛苦曬

不過都係要爆妳莊
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-06-06
引用第5樓jimmy2010-06-06 17:38發表的“”:
第一,你有冇問過個可疑人物,佢係無心,定係有意,查清楚未?
第二,就算有一個人係有問題,就令你心灰意冷?
第三,即係一個有問題既人重要過其它所有支持你既人?

我仍然會堅持我的工作, 直至退休
離線FatFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-06-06
引用第7樓jimmy2010-06-06 17:39發表的“”:
唔好再點火 [表情]

係ge,收到
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-06-06
引用第8樓FatFox2010-06-06 17:41發表的“”:
辛苦曬 [表情]
不過都係要爆妳莊 [表情] [表情]

youyou 900000 好友元 2010-05-16 16:50
2 youyou 1032907 好友元 2010-06-06 17:35
總共190萬
得個講字
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-06-06
.......

you 姐辛苦了
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-06-06
.......

咁大件事

you姐辛苦了
離線FatFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-06-06
引用第11樓jimmy2010-06-06 17:42發表的“”:
youyou 900000 好友元 2010-05-16 16:50
2 youyou 1032907 好友元 2010-06-06 17:35
總共190萬
得個講字 [表情]

引用第170樓FatFox2010-06-06 04:52發表的“”:
本金 : 39,000

結餘 : 92,694 + 27,670(6/5) = 120,364

基金淨賺81,000,增加超過200% [表情]

不如你都開個topic黎試下啦

多D人只可以爆到190萬架,最怕你沒能力