• 2871閱讀
  • 18回復

龍友靚模床上自拍,拍到女鬼 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線阿童木

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-07-05
[轉自新Monday]

http://www.youtube.com/watch?v=Q64axHUKtlU

繼吸毒、援交及飯局等新聞後,o靚模再度捲入負面新聞,近日網上瘋傳一段「龍友床上自拍,手機拍到女鬼」為題的片段,竟發現片中與龍友爆房的女主角是o靚模A 小姐,元祖級o靚模周秀娜及羅凱珊對此齊齊藐爆!

o靚模被貿發局界定為低俗而被踢出書展簽名會,元祖級o靚模周秀娜及新八模等狂表不滿,但卻未有補鑊整頓風氣。

近日有o靚模捲入與龍友爆房疑雲!網上瘋傳聲稱「龍友床上自拍,手機拍到女鬼」片段,女主角阻止男方拍攝脫衣,右方驚現紅衣女身影,但鏡頭一轉即消失,令人不寒而慄。模形象插谷底

在研究女鬼真偽之際,發現解Bra女主角是o靚模A小姐,開放程度令人嘩然,令o靚模困於形象低俗谷底。A小姐遭網友火速起底,指她是名副其實的o靚模, 曾拍攝MV及參與各類電玩展。胡心諾(Rainbow)睇片後謂:「game騷見過,唔知段片係咪真,可能係同男友影呢!其實做得o靚模,都擔心會畀人歧 視。」Baby怒斥可恥

本報未能聯絡A小姐求證,但對於疑似o靚模爆房佗衰家,周秀娜藐爆說:「社會任何一個行業都有良莠不齊,要潔身自愛,否則後果自負!」羅凱珊(Kama) 希望o靚模尊重自己,勿影響別人。Angelababy經理人更直斥爆房行為可恥:「接受唔到囉,呢個人簡直唔可以叫model,叫佢o靚模都太高喇,叫 佢轉第二行啦,太過份喇,敗壞呢個圈嘅風氣!」「動漫Maggie」李曼筠指若涉不道德交易就有問題。

圖說明:

1) 綠圈中為「女鬼」,在原片00:09-00:11秒出現

2) 將圖片加光後可見「女鬼」有一把長髮

另外有人話葉問2都有女鬼,有d人話係相黎

離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-07-05
鬼黎架
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-07-05
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-07-05
要 Login 先睇到
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線Desmond
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-07-05
真相大白啦
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-07-05
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-07-05
係 Albee 黎
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-07-05
http://www.youtube.com/watch?v=yoKK_Zmw5E4&feature=player_embedded

近日網上流傳的一段名為「龍友床上自拍,手機拍到女鬼」的短片,惹起大家關注,不少人覺得片中撞鬼O靚模Albee撞鬼之餘,更畀網友大起底,認真可憐。

不過,近日撞鬼終於有真相,片中o靚模唔係Albee唔係受害者,亦唔係博出位,原來個Job嚟,Albee為宣傳即將於7月中推出的 「靈界揸fit人」桌上遊戲,扮成受害者咁樣,虛驚一場而已。

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-07-05
引用第7樓阿童木2010-07-05 22:49發表的“”:
http://www.youtube.com/watch?v=yoKK_Zmw5E4&feature=player_embedded
近日網上流傳的一段名為「龍友床上自拍,手機拍到女鬼」的短片,惹起大家關注,不少人覺得片中撞鬼O靚模Albee撞鬼之餘,更畀網友大起底,認真可憐。
不過,近日撞鬼終於有真相,片中o靚模唔係Albee唔係受害者,亦唔係博出位,原來個Job嚟,Albee為宣傳即將於7月中推出的 「靈界揸fit人」桌上遊戲,扮成受害者咁樣,虛驚一場而已。
.......

果然博宣傳。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-07-06
引用第7樓阿童木2010-07-05 22:49發表的“”:
.......

假女鬼、假撕暴

幾時有假 AV?
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-07-06
引用第9樓軒軒~阿B2010-07-06 01:55發表的“”:
假女鬼、假撕暴 [表情]
幾時有假 AV?

http://the-sun.on.cc/cnt/entertainment/20100630/00470_005.html?pubdate=20100630
呢個算唔算
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-07-06
係鬼黎架
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-07-06
引用第11樓JHELSEA2010-07-06 13:52發表的“”:
係鬼黎架 [表情]

係鬼
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-07-07
.......

離線chemistry
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-07-07
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!