• 2487閱讀
  • 38回復

[PSP/PSV]而家psp要咩version先可以玩d由電腦入的game? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線英俊

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-08-28
同埋而家買psp會唔會好kai?
離線鬼仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-08-28
點解會kai
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-08-28
唔會,又唔係gameboy

好似psp2000同3000都可以,不過新既要改機

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7010060901529

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-08-28
引用第2樓智者2010-08-28 19:54發表的“”:
唔會,又唔係gameboy [表情]
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7010060901529

之前我去吉之島睇得3006賣...
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-08-28
引用第2樓智者2010-08-28 19:54發表的“”:

另一個情況就係如果你部 psp version 係 3.10 或以上,唔好意思,現階段係無方法軟降,要改機就要搵人幫你硬降,硬降係需要拆機,咁既情況一定要俾錢人賺啦。至於硬降機會唔會好容易頭暈身興呢?唔知,不過我幾擔心。

version 3.1即係咩意思?

version唔係跟機計嫁咩?
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-08-28
引用第4樓英俊2010-08-28 20:51發表的“”:
另一個情況就係如果你部 psp version 係 3.10 或以上,唔好意思,現階段係無方法軟降,要改機就要搵人幫你硬降,硬降係需要拆機,咁既情況一定要俾錢人賺啦。至於硬降機會唔會好容易頭暈身興呢?唔知,不過我幾擔心。
version 3.1即係咩意思?
.......

開啟PSP® (PlayStation®Portable) 主機電源後,請選擇自家選單的 Image (Settings卅設定),並進入「System Settings(系統設定)」的「System Information(系統資訊)」。「System Information(系統資訊)」的項目會顯示版本序號(System Software Version X.XX)。

※「X.XX」乃代表PSP®系統程式之版本序號。

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-08-28
引用第5樓智者2010-08-28 21:07發表的“”:
開啟PSP® (PlayStation®Portable) 主機電源後,請選擇自家選單的 Image (Settings卅設定),並進入「System Settings(系統設定)」的「System Information(系統資訊)」。「System Information(系統資訊)」的項目會顯示版本序號(System Software Version X.XX)。
.......

唔該曬

其實而家大約出面賣緊咩價?
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-08-28
引用第6樓英俊2010-08-28 21:11發表的“”:
唔該曬 [表情]
其實而家大約出面賣緊咩價?

http://www.price.com.hk/category.php?c=100037&brand=Sony

$1340

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-08-28
引用第7樓智者2010-08-28 21:19發表的“”:
http://www.price.com.hk/category.php?c=100037&brand=Sony
$1340

出咗咁耐仲係咁貴的
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-08-28
引用第8樓英俊2010-08-28 21:32發表的“”:
出咗咁耐仲係咁貴的 [表情]

平極都要成本既

買2手囉,又唔洗改機

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-08-28
引用第0樓英俊28-08-2010 18:44發表的“而家psp要咩version先可以玩d由電腦入的game?”:
同埋而家買psp會唔會好kai? [表情]

依家先買?就黎 Out 啦喎
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-08-28
引用第2樓智者28-08-2010 19:54發表的“”:

PSP 2000 無新機架啦

買 PSP Go 啦

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-08-28
引用第10樓謊大童2010-08-28 22:15發表的“”:
[表情] 依家先買?就黎 Out 啦喎

就係驚比人笑

但係有咩手提機好玩?
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-08-28
引用第11樓謊大童2010-08-28 22:16發表的“”:
PSP 2000 無新機架啦
買 PSP Go 啦

psp go又玩唔玩到由電腦入的game?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-08-28
引用第12樓英俊28-08-2010 22:16發表的“”:
就係驚比人笑 [表情]
但係有咩手提機好玩? [表情]

PSP 就黎出 PSP 2 啦好似