• 17888閱讀
  • 541回復

足智彩贏錢分享區 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-04-05
相信有唔少好友都曾經喺足智彩贏過錢 (輸就唔好提了)

喺大家分享呢份喜悅嘅同時,本區亦新增一項獎勵以示支持

由即日開始,只要大家貼出自己贏錢嘅投注記錄,一律可獲加分 500

每人每個賽事日可獲加分 1 次,大家出 post 時必須 cap 圖證明有關投注記錄 (但唔好貼埋投注戶口號碼 / 姓名)

請勿嘗試以任何方式混水摸魚欺騙好友元

最後,在此提醒好友們,請勿沉迷賭博,如果就問題賭博行為尋求協助,可聯絡 183 4633

============================================================

新增規定及說明︰

11/6
- 每人每個賽事日可獲加分 1

7/4

- 為進一步確定真偽,會員在 cap 圖時必須顯示好友背景,下圖為參考例子︰

- 加分期限為球賽完結後 24 小時內
[ 本文被arsenal在2011-08-06 03:25重新編輯 ]
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-04-05
wo,多謝奴奴
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-04-05
引用第1樓科高2011-04-05 20:46發表的“”:
wo,多謝奴奴 [表情] [表情]

多 d 分享啦
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-04-05
引用第2樓arsenal2011-04-05 20:48發表的“”:
多 d 分享啦 [表情]

您放心,一定會
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-04-05
冇 hk ac,冇得加分
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-04-05
最後,在此提醒好友們,請勿沉迷賭博,如果就問題賭博行為尋求協助,可聯絡 183 4633
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-04-05
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-04-05
多謝
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-04-05
引用第4樓JHELSEA2011-04-05 20:56發表的“”:
冇 hk ac,冇得加分 [表情]

澳博都 ok
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-04-05
大家加油了
離線kevin6543
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-04-05
引用第5樓JHELSEA2011-04-05 20:56發表的“”:
最後,在此提醒好友們,請勿沉迷賭博,如果就問題賭博行為尋求協助,可聯絡 183 4633 [表情]

離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-04-05
日日買一場熱門,係度等扲錢錢
唔駛多$10夠哂
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-04-05
引用第11樓白色傳說2011-04-05 23:06發表的“”:
日日買一場熱門,係度等扲錢錢 [表情]
唔駛多$10夠哂 [表情]

唔會為左拎好友元,日日買10蚊咁得閒丫嗎,今日場山東,1.05都收左工la
重要承擔埋唔中既風險

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線YIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-04-05
請勿嘗試以任何方式混水摸魚呃分,本人睇得出的

我知你認真緊,但係後面果句我忍唔住笑左,sorry
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-04-05
引用第13樓YIN2011-04-05 23:11發表的“”:
請勿嘗試以任何方式混水摸魚呃分,本人睇得出的
我知你認真緊,但係後面果句我忍唔住笑左,sorry [表情] [表情] [表情]