查看完整版本: [-- WK 24 我是新手之我要殺入top 50!!!! --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【YAHOO足球經理人大賽 - 遊戲資料】 -> WK 24 我是新手之我要殺入top 50!!!! [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 5 total )

Seefood 2015-02-02 13:37

WK 24 我是新手之我要殺入top 50!!!!

$4.35 available~
之前錯手放左$13.9x kun 家下要貴成$1入番

alan1439 2015-02-02 13:49
今週要跟SEE神

Seefood 2015-02-02 14:02
家下有4個入番kun既陣~~

1)
krul
janmatt cress kelly
h10 solar navas  cab
kun sanchez defail
sub: f4, 2件def骨 $1龍
or navas $2def骨> silva $3targett

2)
heaton
van aa  janmatt kelly/cress
h10 solar silva f4 cab
kun sanchez
sub: sanogo cress/kelly 骨def $1龍

3)
krul
janmatt haidara targett
h10 solar navas f4 cab
kun sanchez
sub: sanogo cress kelly $1龍

4)
hart
janmatt cress kelly
h10 solar silva f4 cab
kun sanchez
sub: sanogo $2骨def $1龍

邊個好??

bbq903 2015-02-02 14:14
我中場都打算係 cabella , cazorla & hazard , 再加件ozil

但前面如果要keep住  sanchez , kun , sturridge , 咁就須要放 van aannolt / bellerin  

Seefood 2015-02-02 14:17
bbq903:我中場都打算係 cabella , cazorla & hazard , 再加件ozil
但前面如果要keep住  sanchez , kun , sturridge , 咁就須要放 van aannolt / bellerin  [表情] (2015-02-02 14:14) 

mc 打hull我覺得用得kun唔夠 所以中場點都要用silva/navas

Seefood 2015-02-02 14:18
swansea琴晚守到shn無波入 打唔足既$5defail真係望回本only

bbq903 2015-02-02 14:24
Seefood:mc 打hull我覺得用得kun唔夠 所以中場點都要用silva/navas[表情] (2015-02-02 14:17)

我覺得 kun 就一定要用 ,  如果要揀中場 , navas 真係吸引好多 ,  完全係博cw 專家 .

不過我覺得曼城df 今週都好吸引  ,  我好大機會用 kola + kompany.   領隊好like 主場對弱隊出kola

Seefood 2015-02-02 14:27
bbq903:我覺得 kun 就一定要用 ,  如果要揀中場 , navas 真係吸引好多 ,  完全係博cw 專家 .
不過我覺得曼城df 今週都好吸引  ,  我好大機會用 kola + kompany.   領隊好like 主場對弱隊出kola
 (2015-02-02 14:24) 

navas 近幾場都10+
silva入波都可以無10分
kompany 打法好似好多fc 唔太建議用
kola都成$8 我用van aa重好

myrmidon 2015-02-02 14:28
van anholt係尋晚主場無失波先咁高分, 之後老新除咗defoe仲值唔值keep?

bbq903 2015-02-02 14:29
Seefood:swansea琴晚守到shn無波入 打唔足既$5defail真係望回本only[表情] [表情]  (2015-02-02 14:18) 

呢d 球員用一場就算lu , 上場主場對弱隊 , fit 晒 defoe 口味. 作客體力要求較高, 放棄吧.

建議放棄sanogo, 呢件真係超水貨,  新材高大, 但冇頭球 , 冇腳法, 冇速度, 冇技術.

Seefood 2015-02-02 14:30
myrmidon:van anholt係尋晚主場無失波先咁高分, 之後老新除咗defoe仲值唔值keep?  (2015-02-02 14:28) 

defail $5博回本應該無難度 之後2場都唔難打 我覺得值keep

Seefood 2015-02-02 14:31
bbq903:呢d 球員用一場就算lu , 上場主場對弱隊 , fit 晒 defoe 口味. 作客體力要求較高, 放棄吧.
建議放棄sanogo, 呢件真係超水貨,  新材高大, 但冇頭球 , 冇腳法, 冇速度, 冇技術.  (2015-02-02 14:29) 

sanogo只係買泥放sub攝位
你見我4個陣都無放正選就知

Seefood 2015-02-02 14:31
大家幫幫手睇下4個陣邊個好D???

bbq903 2015-02-02 14:32
Seefood:navas 近幾場都10+
silva入波都可以無10分[表情]
kompany 打法好似好多fc 唔太建議用
kola都成$8 我用van aa重好[表情] (2015-02-02 14:27) 

對得hull , 已當執左6分cs先 , 可以叫追分首選.  我暫時打算放van aa , 我應該用阿記防守換佢.

Seefood 2015-02-02 14:34
bbq903:對得hull , 已當執左6分cs先 , 可以叫追分首選.  我暫時打算放van aa , 我應該用阿記防守換佢. [表情] (2015-02-02 14:32) 

kola 呢d 1場貨仔重要博正選 我唔敢博

bbq903 2015-02-02 14:34
Seefood:defail $5博回本應該無難度 之後2場都唔難打 我覺得值keep (2015-02-02 14:30) 

同ellia 一樣 , $4 都係回唔到本 ,  sanogo $1 都一樣回唔到本   . 同埋用fw 位黎回本唔係太合理

bbq903 2015-02-02 14:36
Seefood:kola 呢d 1場貨仔重要博正選 我唔敢博[表情] (2015-02-02 14:34) 

如冇傷, 我估佢八成機會正,  領隊應該留基治打歐聯

Seefood 2015-02-02 14:36
bbq903:同ellia 一樣 , $4 都係回唔到本 ,  sanogo $1 都一樣回唔到本[表情]   . 同埋用fw 位黎回本唔係太合理 [表情] (2015-02-02 14:34) 

睇你點睇啦 我用哂d$ all in h10 solar navas kun
無$既情況下其他位都係望有幾分落袋

Seefood 2015-02-02 14:37
bbq903:如冇傷, 我估佢八成機會正,  領隊應該留基治打歐聯  (2015-02-02 14:36) 

其實偷得van aa
都係for 之後2場
所以睇你睇1場既kola/2場既van aa

bbq903 2015-02-02 14:38
Seefood:睇你點睇啦 我用哂d$ all in h10 solar navas kun
無$既情況下其他位都係望有幾分落袋[表情] (2015-02-02 14:36) 

其實我最煩應該係solar 位 , 唔係太想放 , 但今週佢應該10分內

Seefood 2015-02-02 14:39
bbq903:其實我最煩應該係solar 位 , 唔係太想放 , 但今週佢應該10分內  (2015-02-02 14:38) 

ars 之後都易打 放左買唔番

bbq903 2015-02-02 14:40
Seefood:其實偷得van aa
都係for 之後2場
所以睇你睇1場既kola/2場既van aa (2015-02-02 14:37) 

我df今週應該都係

kola ,  van aa , kocompany

Seefood 2015-02-02 14:41
bbq903:我df今週應該都係
kola ,  van aa , kocompany[表情] (2015-02-02 14:40) 

bbq兄覺得4個陣邊個好d??

bbq903 2015-02-02 14:42
Seefood:bbq兄覺得4個陣邊個好d?? (2015-02-02 14:41) 

睇唔到你邊到有4個陣

Seefood 2015-02-02 14:45
bbq903:睇唔到你邊到有4個陣 [表情] (2015-02-02 14:42) 

bbq903 2015-02-02 14:48
Seefood:#2[表情] (2015-02-02 14:45) 

3 ,  但  防守 tarxxx 乜水 ???

Seefood 2015-02-02 15:00
bbq903:3 ,  但  防守 tarxxx 乜水 ???  (2015-02-02 14:48) 

bertrand 直紅 下場佢應該代佢

Seefood 2015-02-02 15:06
bbq903:3 ,  但  防守 tarxxx 乜水 ???  (2015-02-02 14:48) 

我自己都傾向3

bbq903 2015-02-02 16:25
Seefood:我自己都傾向3[表情] (2015-02-02 15:06) 

通常都係加強中前場感覺是好的

ckl_1113 2015-02-02 17:01
古圖斯
雲安 獲加 高拉
藍斯 夏蕯 卡比 法比
山齊 史杜 阿古
Subs: 冼佳 基士 基利 舒華

大家幫幫手,想擺脫po陣低分魔咒

bbq903 2015-02-02 17:19
ckl_1113:古圖斯
雲安 獲加 高拉
藍斯 夏

已經好屈機, 但 ramsey 未fit , 唔值呢個價

Seefood 2015-02-02 17:36
ckl_1113:古圖斯
雲安 獲加 高拉
藍斯 夏蕯 卡比 法比
山齊 史杜 阿古
Subs: 冼佳 基士 基利 舒華
....... (2015-02-02 17:01) 

我會唔要stu

科高蘭尼紐約人 2015-02-02 17:44
[quote]myrmidon:van anholt係尋晚主場無失波先咁高分, 之後老新除

其實老新都唔少場次唔失波的

科高蘭尼紐約人 2015-02-02 17:46
Seefood:defail $5博回本應該無難度 之後2場都唔難打 我覺得值keep (2015-02-02 14:30) 

我會用到佢2場低分而之後果場對強隊先放

始終老新就係衰無攻力,佢既加盟正正係佢幫到老新,老新又幫到佢

ckl_1113 2015-02-02 18:02
bbq903:已經好屈機, 但 ramsey 未fit , 唔值呢個價
 (2015-02-02 17:19) 

點睇阿記對熱刺呢場?
應該會對攻大波波?
所以想入返件阿記…但又冇偷人

ckl_1113 2015-02-02 18:02
Seefood:我會唔要stu[表情] (2015-02-02 17:36) 

有咩推介

Seefood 2015-02-02 18:32
ckl_1113:有咩推介[表情] (2015-02-02 18:02) 

remy上場見佢幾fit 作客車仔應該都有波入

bbq903 2015-02-02 18:44
ckl_1113:點睇阿記對熱刺呢場?
應該會對攻大波波?[表情]
所以想入返件阿記…但又冇偷人[表情] (2015-02-02 18:02) 

理論上山齊士應該可以復出 , 到時攻擊力更加可怕.

我估計未必好多波入, 阿記改變打法, 基本上現時阿記好難輸反擊, 加上佢地又放棄埋控球, 專心打反擊. 而熱刺都唔敢強攻阿記. 大波波可能會有少少失望

bbq903 2015-02-02 18:53
Seefood:我會唔要stu[表情] (2015-02-02 17:36) 

我覺得stu 今週可以一用 .
利記前面幾件快馬, 最驚對手死手, 難得everton 進攻意識強, 真係值得博.

仲要係打比, 呢場真係可以食住花生睇兩隊對攻

Seefood 2015-02-02 18:57
bbq903:我覺得stu 今週可以一用 .
利記前面幾件快馬, 最驚對手死手, 難得everton 進攻意識強, 真係值得博.
仲要係打比, 呢場真係可以食住花生睇兩隊對攻 [表情] (2015-02-02 18:53) 

我無哂$無得用

KeL 2015-02-02 19:06
新手留名

eve_lbl85 2015-02-02 19:08
Trippier我覺得必買,得分稳定過Baines

KeL 2015-02-02 19:13
eve_lbl85:Trippier我覺得必買,得分稳定過Baines[表情] [表情]
 (2015-02-02 19:08) 

用夏神用唔到佢

bbq903 2015-02-02 19:16
eve_lbl85:Trippier我覺得必買,得分稳定過Baines[表情] [表情]

冇晒錢

Seefood 2015-02-02 19:41

窮鬼無錢買

bbq903 2015-02-03 10:44
我應該好大機會用你推介的 Targatt

Seefood 2015-02-03 11:28
bbq903:我應該好大機會用你推介的 Targatt [表情] (2015-02-03 10:44) 

窮人之選

bbq903 2015-02-03 11:38
Seefood:窮人之選[表情] (2015-02-03 11:28) 

暫定放呢個陣 , 星期六睇完preview 再執

krul
van_aan  kompany  targatt
cabella  ozil carzola  hazard sinclair
sanchez  kun

bench  :  kelly,  cresswell,  sonago , ospina

Seefood 2015-02-03 11:40
bbq903:暫定放呢個陣 , 星期六睇完preview 再執
krul
van_aan  kompany  targatt
....... (2015-02-03 11:38) 

sinclair打正??

bbq903 2015-02-03 12:00
Seefood:sinclair打正?? (2015-02-03 11:40) 

我想用佢好耐哪 , 上場見佢打一陣已經見到佢狀態好好. ivanovic 應該追唔到佢, 估計佢fw + cw 應該執到 10分 .  , aston vila 另一件 gil  都係好野 , 但對車仔有 matic 係到 , 今週應該唔高分 , 但對下游球隊應該可以留意 一 下

查看完整版本: [-- WK 24 我是新手之我要殺入top 50!!!! --] [-- top --]