• 13292閱讀
  • 294回復

鬼影醫務所.Week 2 (已出推介) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 150  發表于: 2013-08-23
回 yoshra11 的帖子
yoshra11:見冇乜人...update埋個推介吸下人流先[表情]
心水推介 :
林拔 / 拉爾蘭拿 / shaw@修咸頓 對 新特蘭
前中後各一 因為今星期真睇係好修咸頓
....... (2013-08-23 23:36) 

navas正選應該唔穩架喎,其實佢主要作用係以速度拉散對面防線,打正選應該冇乜作為,而我睇洲際國家杯,佢出波唔係咁準,今季yff冇左cw,佢未必咁高分
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 151  發表于: 2013-08-23
回 ab34 的帖子
ab34:navas正選應該唔穩架喎,其實佢主要作用係以速度拉散對面防線,打正選應該冇乜作為,而我睇洲際國家杯,佢出波唔係咁準,今季yff冇左cw,佢未必咁高分 (2013-08-23 23:52) 

所以我會要施華
離線daniels2217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 152  發表于: 2013-08-23
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:exactly係我所諗嘅野....[表情] 中貴價前鋒冇邊個用得落.... snodgrass又唔知點咁.... 上場神奇地不見了.... 所以其實係有錢用rvp.... 根本佢要入波就入波, 對邊隊好似冇咩關係.... 對弱隊我仲驚佢會俾人收起rest添呀....
但你又咁睇喎, 如果乜都唔理, 就咁問你 .. (2013-08-23 23:51) 

BRO,史杜列治點睇??
見佢黎緊賽程唔錯,值唔值KEEP?
諗緊佢定VPS。。。。。

另外2個位已有DISCO ﹠ 蘇達度
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 153  發表于: 2013-08-23
sikingthegreat:exactly係我所諗嘅野....[表情] 中貴價前鋒冇邊個用得落.... snodgrass又唔知點咁.... 上場神奇地不見了.... 所以其實係有錢用rvp.... 根本佢要入波就入波, 對邊隊好似冇咩關係.... 對弱隊我仲驚佢會俾人收起rest添呀....
但你又咁睇喎, 如果乜都唔理, 就咁問你 .. (2013-08-23 23:51) 

你點睇coleman?唔放佢或者j cole就要放vps先入到silva,但係又唔太捨得放佢,jc我又想keep,我陣中已有愛記既barkley
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 154  發表于: 2013-08-24
回 ab34 的帖子
ab34:你點睇coleman?唔放佢或者j cole就要放vps先入到silva,但係又唔太捨得放佢,jc我又想keep,我陣中已有愛記既barkley (2013-08-23 23:57) 

我覺得今年keep人已經變左次要因素 因為實在太多錢
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 155  發表于: 2013-08-24
話時話,點解冇好友大熱排行榜 - Week2既
離線k...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 156  發表于: 2013-08-24
HELLO醫生
有幾個問題想問下
前鋒我好多想用唔佑點揀 可唔可以排下次序?
DZEKO JAY BERBATOV MIRALLAS SOLDADO STURRIDGE
另外可唔可以個別評下JAY, DUFF, GIACHERRINI呢3個球員FOR今週?
唔該哂
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 157  發表于: 2013-08-24
yoshra11:我覺得今年keep人已經變左次要因素 因為實在太多錢 (2013-08-24 00:00) 

你覺得高文今場買唔買得過?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 158  發表于: 2013-08-24
回 daniels2217 的帖子
daniels2217:BRO,史杜列治點睇??
見佢黎緊賽程唔錯,值唔值KEEP?
諗緊佢定VPS。。。。。
....... (2013-08-23 23:55) 

個人認為暫時值keep, 但away villa就唔睇好.... 我諗緊好唔好放一放呢場先再入返....
連埋價錢去考慮, 其實sturridge抵keep d, 但遲d suarez出得返的話又唔同講法....
所以我嘅答案應該係, 短期就sturridge, 中期就應該差唔多, 長期就rvp....

其實正如前面所講, 冇咩中貴價前鋒睇得上眼....

一換就只想換snodgrass / wolf.... wolf上場入波但好似7 foul.... 搞到得幾分....

所以, 我可能用晒兩個.... 但會搞到用唔到man city前.... 我都掙扎緊....
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 159  發表于: 2013-08-24
回 ab34 的帖子
ab34:你覺得高文今場買唔買得過? (2013-08-24 00:02) 

我上場冇睇
唔知爆嘅原因係因為改左打法定係曇花一現
如果係前者就可以一用啦
同埋如果你指現價13個幾我會要路蘭/拉爾蘭拿
[ 此帖被yoshra11在2013-08-24 00:06重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 160  發表于: 2013-08-24
回 ab34 的帖子
ab34:你點睇coleman?唔放佢或者j cole就要放vps先入到silva,但係又唔太捨得放佢,jc我又想keep,我陣中已有愛記既barkley (2013-08-23 23:57) 

我都係, 已有barkley, coleman都偷左, 不過9成應該會放.... 佢計中場但打翼衛位, 雖然都多出擊, 但冇左cw係有d輸蝕....

我情願搏下d防中..... 我覺得可以睇多幾場, 因為coleman就算再升都應該仲負擔得起....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 161  發表于: 2013-08-24
yoshra11:我覺得今年keep人已經變左次要因素 因為實在太多錢 (2013-08-24 00:00) 

不過barkley真係值得一keep~~
唔排除會變正選~~
第一場幾搶眼~~ 如果繼續係咁的話, 會係martinez第一個成功嘅"奇招"
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 162  發表于: 2013-08-24
sikingthegreat:個人認為暫時值keep, 但away villa就唔睇好.... 我諗緊好唔好放一放呢場先再入返....
連埋價錢去考慮, 其實sturridge抵keep d, 但遲d suarez出得返的話又唔同講法....
所以我嘅答案應該係, 短期就sturridge, 中期就應該差唔多, 長期就rvp....
....... (2013-08-24 00:03) 

norwich今年好似幾勁
離線skchan12345
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 163  發表于: 2013-08-24
norwich df whittaker醫生點睇
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 164  發表于: 2013-08-24
sikingthegreat:我都係, 已有barkley, coleman都偷左, 不過9成應該會放.... 佢計中場但打翼衛位, 雖然都多出擊, 但冇左cw係有d輸蝕....
我情願搏下d防中..... 我覺得可以睇多幾場, 因為coleman就算再升都應該仲負擔得起.... (2013-08-24 00:06) 

好,聽你講放左佢,如果佢高分就