• 13291閱讀
  • 294回復

鬼影醫務所.Week 2 (已出推介) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 165  發表于: 2013-08-24
回 k... 的帖子
k...:HELLO醫生[表情]
有幾個問題想問下
前鋒我好多想用唔佑點揀 可唔可以排下次序?
DZEKO JAY BERBATOV MIRALLAS SOLDADO STURRIDGE
另外可唔可以個別評下JAY, DUFF, GIACHERRINI呢3個球員FOR今週?
....... (2013-08-24 00:01) 

jay rodriguez?
自從pocchettino上任後, 佢嘅命運就扭轉, 呢場其實都可以考慮, 不過我覺得有d貴.... 加上有osvaldo未知對其他前鋒嘅影響係點.... 如果係心水, 可以一搏嘅

duff?
唔睇好.... 如果中場我情願搏sidwell, 搏下tw, pi仲好~~

giaccherini?
唔識睇..... 估計都係回本左右吧.... soton前場開始搶, 估計sunderland唔會咁易攻, 而且隊波仲要時間夾下, 如果太多錢, 應該唔使用到佢嘅

排次序就....
dzeko = soldado = sturridge > mirallas > jay/berbatov....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 166  發表于: 2013-08-24
回 yoshra11 的帖子
yoshra11:norwich今年好似幾勁[表情] (2013-08-24 00:07) 

d新人未融入, 應該慢慢會好d~~
值得期待~~ 樂觀d希望可以入到頭半
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 167  發表于: 2013-08-24
回 ab34 的帖子
ab34:好,聽你講放左佢,如果佢高分就
....... (2013-08-24 00:11) 

陪你一齊放
一齊

呀唔係, 係一齊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 168  發表于: 2013-08-24
回 skchan12345 的帖子
skchan12345:norwich df whittaker醫生點睇[表情]  (2013-08-24 00:10) 

爆分就真係只係咁啱一場半場.... 有冇睇佢上場嗰球點入, 簡直神級....

不過我未睇preview未研究, 如果佢仲有正, 都可以至少keep埋呢場
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 169  發表于: 2013-08-24

• R. van Persie£24.85M

• E. Dzeko£15.22M

• R. Soldado£7.24M

• P. Coutinho£11.58M

• Joe Cole£6.55M

• D. Silva£14.04M

• R. Barkley£1.99M

• L. Baines£20.87M

• P. Zabaleta£15.61M

• M. Dawson£8.71M

• H. Lloris£8.87M

呢個陣點?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 170  發表于: 2013-08-24
回 ab34 的帖子
ab34:

• R. van Persie£24.85M

• E. Dzeko£15.22M

• R. Soldado£7.24M

• P. Coutinho£11.58M

• ....... (2013-08-24 00:17) 

• 仲有幾錢剩?
    我或者會放barkley落sub然後搏多個貴d嘅中場....

joe cole.... 我想放.... 應該都會放.... joe cole好似爆親都得一場....
    離線bbq903
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 171  發表于: 2013-08-24
    回 sikingthegreat 的帖子
    sikingthegreat:仲有幾錢剩?
    我或者會放barkley落sub然後搏多個貴d嘅中場....
    joe cole.... 我想放.... 應該都會放.... joe cole好似爆親都得一場.... (2013-08-24 00:23) 

joe cole 我都放左 ,

暫時我變左星級防線, 因為錢真係太多 .  我贊成SAM 哥講 BARKLEY 放係 SUB.  

本來今場睇好eve  , 但mirallas打唔足可以係佢最大弱點, 加上 領隊怎樣都會放kone 出黎, 令到jelavic 都變得唔穩陣. 所以真係好難攪.

今週我暫時想推介另一特別選擇 , hull  -  robbie brady  . 打左邊鋒.   主因上場對車仔, 表現好突出, 令到ivanovic 要幾次超技術先可以停到佢.   今場 huddlestone 打中場, 相信hull 節奏會更加控制得宜 .
    離線thmscpl
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 172  發表于: 2013-08-24
    sturrige or benteke?
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 173  發表于: 2013-08-24
    回 bbq903 的帖子
    bbq903:joe cole 我都放左 ,
    暫時我變左星級防線, 因為錢真係太多 .  我贊成SAM 哥講 BARKLEY 放係 SUB.  
    ....... (2013-08-24 01:12) 

mirallas.... 又係一個少左cw蝕底左唔少嘅球員, 同埋我都唔係好熟everton嘅新進攻模式住.... 所以唔會搏佢.... 再加上west brom都幾守得, 而且仲away, 一定同你守.... 所以我諗我應該唔會用everton攻擊球員.... baines都要諗下先.... 冇cs的話唔太想用....

hull.... 主場或者真係會有d機會, 但而家呢個game, 真係好少會要用到brady呢d球員, 用齊bale同rvp就另計.... 俾我反而想搏下yacob, sidwell, lucas, schneiderlin呢幾個.... 暫時估計最少用一個.... 可能兩個. 後防都諗緊有咩人可以搏下, 一個禮拜搏兩個位都ok呀~~
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 174  發表于: 2013-08-24
    回 thmscpl 的帖子
    thmscpl:sturrige or benteke? (2013-08-24 01:26) 

就呢場的話.... 我估應該差唔多.....
    最驚villa d快速反擊.... 好恐怖
    離線thmscpl
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 175  發表于: 2013-08-24
    回 sikingthegreat 的帖子
    sikingthegreat:mirallas.... 又係一個少左cw蝕底左唔少嘅球員, 同埋我都唔係好熟everton嘅新進攻模式住.... 所以唔會搏佢.... 再加上west brom都幾守得, 而且仲away, 一定同你守.... 所以我諗我應該唔會用everton攻擊球員.... baines都要諗下先.... 冇cs的話唔太想用....
    hull.... .. (2013-08-24 01:28) 

後防真係好鬼難揀.....有冇邊隊穩cs?
    離線g3rMan
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 176  發表于: 2013-08-24
    回 bbq903 的帖子
    bbq903:joe cole 我都放左 ,
    ....... (2013-08-24 01:12) 

Brady踢過曼聯青年軍,今季先賣左被侯城
    離線g3rMan
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 177  發表于: 2013-08-24
    回 thmscpl 的帖子
    thmscpl:後防真係好鬼難揀.....有冇邊隊穩cs? (2013-08-24 01:31) 

曼城,史篤城
    離線liarsenal
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 178  發表于: 2013-08-24
    STURRIDGE SOLDADO DZEKO KUN

4 TO CHOOSE 2?
    離線Sin
    發帖
    好友元
    貢獻值
    只看該作者 179  發表于: 2013-08-24
    想問下依家yff deadline係幾點? 睇唔睇得切早場陣?