• 13294閱讀
  • 294回復

鬼影醫務所.Week 2 (已出推介) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 180  發表于: 2013-08-24
回 thmscpl 的帖子
thmscpl:後防真係好鬼難揀.....有冇邊隊穩cs? (2013-08-24 01:31) 

其實真係冇邊隊太有信心.....
如果一定要揀一隊, 我會揀man city.... 我知kompany同nastasic out, 但cardiff好似都唔太得咁.... 再數落去就係tottenham或者stoke.... 我覺得tottenham似係又一場1-0.... 不過swansea係有d攻擊力.... stoke就.... 頹鬥頹之下, 可能俾佢地守到個cs返黎都未定

所以我反而揀d平平地嘅算, 但咁就搞到太多錢剩....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 181  發表于: 2013-08-24
不如我又問下大家, 如果我留個sub俾dawson好唔好呢.... 驚之後想用返, 而呢場已有lloris唔介意用下其他隊後衛
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 182  發表于: 2013-08-24
醫生覺得點??

D. Sturridge
    £16.39M
    R. Soldado
    £8.91M
    S. Agüero
    £15.22M
    P. Coutinho
    £11.58M
    G. Sigurdsson
    £9.34M
    D. Silva
    £14.04M
    H. Ben Arfa
    £8.31M
    P. Zabaleta
    £14.56M
    K. Touré
    £5.65M
    R. Shawcross
    £11.38M
    J. Hart
    £13.61M
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 183  發表于: 2013-08-24
回 tc2218 的帖子
tc2218:醫生覺得點??[表情] [表情]
    £16.39M
    R. Soldado
....... (2013-08-24 01:57) 

very nice~~
個人認為冇咩可挑剔~~

唯一問題係要小心一點 :  我排緊7萬幾....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 184  發表于: 2013-08-24
回 tc2218 的帖子
tc2218:醫生覺得點??[表情] [表情]
    £16.39M
    R. Soldado
....... (2013-08-24 01:57) 

中前場夠錢, 真係好睇自己心頭好.  但今場唔睇好利記 cs .   , 如果揀低價df , 我覺得debuchy  會吸引好多  .
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 185  發表于: 2013-08-24
回 bbq903 的帖子
bbq903:中前場夠錢, 真係好睇自己心頭好[表情].  但今場唔睇好利記 cs .   , 如果揀低價df , 我覺得debuchy  會吸引好多  .  (2013-08-24 02:11) 

我暫時仲係rvp, 冇man city前鋒....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 186  發表于: 2013-08-24
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:我暫時仲係rvp, 冇man city前鋒.... (2013-08-24 02:17) 

我唔會keep vps .  雖然知大部份攻勢會集中係vps 身上. 但魔帥真係有料之人. 知點對付佢. 我都有買呢場波, 但我選擇繼續keep hazard  .  

man city  真係好惡買 , 真係 4揀2 , 長遠黎講 迪迪仔很定冇份, 做領隊冇理由咁百痴話比人聽自己高價買返黎都做sub .
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 187  發表于: 2013-08-24
bbq903:我唔會keep vps .  雖然知大部份攻勢會集中係vps 身上. 但魔帥真係有料之人. 知點對付佢. 我都有買呢場波, 但我選擇繼續keep hazard  .  
man city  真係好惡買 , 真係 4揀2 , 長遠黎講 迪迪仔很定冇份, 做領隊冇理由咁百痴話比人聽自 .. (2013-08-24 02:38) 

本來就係, 但man city, chelsea呢d level.... 買親都貴.... 要做sub都唔奇....
同埋好多時佢地一段段fit.... 如果呢段咁啱係dzeko + aguero, keep住都唔奇

hazard.... 如果chelsea之後唔係少一場, 我都會keep嘅, 而家我可能之後買返.... 不過頭兩場加埋先得12分真係.... 都幾失望....

rvp, dzeko, aguero.... 我都掙扎緊....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 188  發表于: 2013-08-24
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:本來就係, 但man city, chelsea呢d level.... 買親都貴.... 要做sub都唔奇....
同埋好多時佢地一段段fit.... 如果呢段咁啱係dzeko + aguero, keep住都唔奇
....... (2013-08-24 02:44) 

現時呢隻game 真係唔使太著意keep 人, 否則真係冇乜好處 .  我反而想今屆場場買自己心水就算. 反正真係好難唔夠錢使 .

曼城fw 真係好難買 ,  相對下, 其實 yaya 係咪會較易執分呢 . 佢本身已經容易執 pi, 加上佢又 鍾意自己帶波上, 容易博犯規. 同時有射門能力. 冇入球都有shot . 又係必然正選 , 會唔會係暫時曼城都較任何前鋒可取呢 ?

如果要買前鋒, 其實kun  playing time 相信會慢慢增加. 我估暫時都會去到約70分鍾換出. 值唔值真係睇你怎樣看.  
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 189  發表于: 2013-08-24
bbq903:現時呢隻game 真係唔使太著意keep 人, 否則真係冇乜好處 .  我反而想今屆場場買自己心水就算. 反正真係好難唔夠錢使 .
曼城fw 真係好難買 ,  相對下, 其實 yaya 係咪會較易執分呢 . 佢本身已經容易執 pi, 加上佢又 鍾意自己帶波上, 容易博犯規. 同時有射門 .. (2013-08-24 02:56) 

yaya未必.... 正正因為佢太strong, d人撞埋去佢都冇事, 反而冇咁易搏foul....
搏foul要搵silva, nasri呢d先易

同意keep人變得冇咁重要, 加到150蚊有呢個唔好處.... 不過好處係唔使用時間去偷人.... 對大部份人黎講係好事....

man city.... 呢場我可能一個就算.... 買唔到咁多.... 除非後衛夾硬走去整個zaba返黎....
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 190  發表于: 2013-08-24
放左jc,終陣:

• R. van Persie£24.85M

• E. Dzeko£15.22M

• R. Soldado£7.24M

• P. Coutinho£11.58M

• D. Silva£14.04M

• S. Coleman£11.50M

• R. Barkley£1.99M

• L. Baines£20.87M

• P. Zabaleta£15.61M

• M. Dawson£8.71M

• H. Lloris£8.87M

離線daniels2217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 191  發表于: 2013-08-24
bbq903:我唔會keep vps .  雖然知大部份攻勢會集中係vps 身上. 但魔帥真係有料之人. 知點對付佢. 我都有買呢場波, 但我選擇繼續keep hazard  .  
man city  真係好惡買 , 真係 4揀2 , 長遠黎講 迪迪仔很定冇份, 做領隊冇理由咁百痴話比人聽自 .. (2013-08-24 02:38) 

但呢個教練之前講過今年DISCO係前鋒首選
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 192  發表于: 2013-08-24
bbq903:joe cole 我都放左 ,
暫時我變左星級防線, 因為錢真係太多 .  我贊成SAM 哥講 BARKLEY 放係 SUB.  
....... (2013-08-24 01:12) 

好似都有得諗bor~
Thx 島主
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 193  發表于: 2013-08-24
回 Sin 的帖子
Sin:想問下依家yff deadline係幾點? 睇唔睇得切早場陣? (2013-08-24 01:45) 

Transfer window for Game Week 2 will close on Sat 24 Aug 19:00 SGT

香港時間晚上7點
離線waing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 194  發表于: 2013-08-24
bbq903:中前場夠錢, 真係好睇自己心頭好[表情].  但今場唔睇好利記 cs .   , 如果揀低價df , 我覺得debuchy  會吸引好多  .  (2013-08-24 02:11) 

debuchy foul 多...呢樣d分唔抵玩