• 47389閱讀
  • 1870回復

[問陣]week 38 鳳凰謝幕之最後一夜 (多謝各位好友!無言感激!) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 585  發表于: 2013-05-16
回 freezefox 的帖子
freezefox:好友最巴閉個幾年咪就係你話齊,TOP 50 有一半寫住BFF 個陣囉。 (2013-05-16 01:45) 

我覺得而家前境幾掂喎,你睇下呢個 topic 剩係今日一日幾多有心玩既好友入左黎,再落去真係有機會重拾以往既光輝……
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 586  發表于: 2013-05-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:我覺得而家前境幾掂喎,你睇下呢個 topic 剩係今日一日幾多有心玩既好友入左黎,再落去真係有機會重拾以往既光輝……[表情] (2013-05-16 01:50) 

係話………

呢句話由你把口講出黎真係無咩說服力。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 587  發表于: 2013-05-16
回 freezefox 的帖子
freezefox:係話………[表情]
呢句話由你把口講出黎真係無咩說服力。[表情] (2013-05-16 01:52) 

說服力唔駛睇我既,係睇其他有心人嘛……
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 588  發表于: 2013-05-16
回 arsenal 的帖子
arsenal:報到 [表情]
火兄唔玩真係好友一大損失,一直以黎大家都係跟你學野,包括我在內,由初初咩都唔識,直到今日先有些少成績,不過都仲係學跟野 [表情]
雖然唔知你因咩而選擇退出,不過點都會尊重你的決定,我自己都曾經諗過唔玩,因為有時捱夜睇波都真係幾辛苦,同埋而家偷人又 .. (2013-05-15 23:25) 

你宜家都己經獨當一面,成為一代宗師了。

離線michaeltwo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 589  發表于: 2013-05-16
我都係上年先開始上bff,都睇過你唔小post,有d可惜..
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 590  發表于: 2013-05-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:說服力唔駛睇我既,係睇其他有心人嘛……[表情] (2013-05-16 01:56) 

最弊其他有心人就係睇你頭厘!

離線stevewong_20
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 591  發表于: 2013-05-16
有無人睇波???
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 592  發表于: 2013-05-16

我個問陣已經沉入POST 海, 可以重POST 嗎?

門將

• Remove
    連迪加特曼聯                                                                                 
    以3.19出售(市價3.21)            

後衛

• Remove
    多臣熱刺                                                                                 
    以3.66出售(市價6.43)            

• Remove
    巴士利新特蘭                                                                                 
    以1.98出售(市價5.31)            

• Remove
    迪保治紐卡素                                                                                 
    以1.96出售(市價1.96)            

中場

• Remove
    辛迪卡蘇拿阿仙奴                                                                                 
    以5.67出售(市價25.27)            

• Remove
    加里夫巴利熱刺                                                                                 
    以29.89出售(市價31.92)            

• Remove
    Y. Sylla維拉                                                                                 
    以3.50出售(市價6.44)            

• Remove
    盧保韋斯咸                                                                                 
    遷移(在7.13買入)            

前鋒

• Remove
    史杜列治利物浦                                                                                 
    以18.21出售(市價26.74)            

• Remove
    阿古路曼城                                                                                 
    以14.19出售(市價18.29)            

• Remove
    普度斯基阿仙奴                                                                                 
    以10.45出售(市價14.82

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 593  發表于: 2013-05-16
回 michaeltwo 的帖子
michaeltwo:我都係上年先開始上bff,都睇過你唔小post,有d可惜.. (2013-05-16 02:09) 

多謝支持,下季多的上黎……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 594  發表于: 2013-05-16
回 stevewong_20 的帖子
stevewong_20:有無人睇波??? (2013-05-16 02:21) 

岩岩食完宵夜,而家睇緊……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 595  發表于: 2013-05-16
回 stevewong_20 的帖子
stevewong_20:我個問陣已經沉入POST 海, 可以重POST 嗎?
....... (2013-05-16 02:26) 

個陣咁熟樣既?

我咪答過囉……
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 596  發表于: 2013-05-16
一路好走,多謝你既意見
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 597  發表于: 2013-05-16
回 十三 的帖子
十三:一路好走,多謝你既意見[表情]  (2013-05-16 03:21) 

多謝…… 不過我未死架……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 598  發表于: 2013-05-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:個陣咁熟樣既?
我咪答過囉……[表情] (2013-05-16 02:41) 

揾咗8-9頁!揾唔返!係我切懶!哈哈!
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 599  發表于: 2013-05-16
睇黎林8聯賽應該無正了