• 47322閱讀
  • 1870回復

[問陣]week 38 鳳凰謝幕之最後一夜 (多謝各位好友!無言感激!) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 825  發表于: 2013-05-17
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 826  發表于: 2013-05-17
仲記得一開始唔識玩時, 季尾次次都唔明點解人地可以咁高分....
排陣俾意見呢d就真係睇大家勤唔勤力, 但偷人嘅技巧就真係要學.... 當年睇你(地)偷人post令我學識點偷人.... 真係好重要
同ferguson一樣, 一個時代嘅終結   雖然可惜, 不過既然決定左就唔勸留咁多喇....
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 827  發表于: 2013-05-17
既然黎到最後一週,希望火兄比下意見有咩要改

robles

bardsley
dawson
maicon

shelvey
bale
coutinho
carzola
walcott

sturridge
adebayor

得 0.3++ 剩,可以 maicon->debuchy/coates, 不過加埋都係得 6蚊幾買人
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 828  發表于: 2013-05-17
回 迪基亞 的帖子
迪基亞:放心,我每晚返到屋企都忍唔住追 post 的[表情] (2013-05-17 01:19) 

多謝……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 829  發表于: 2013-05-17
回 煙花 的帖子
煙花:雖然平時無咩兩句~不過真係唔好走呀~~
好久以前我都係靠你地答我咋...初初入黎新人....無咩人肯答.......
....... (2013-05-17 01:31) 

多謝煙花兄……

睇黎要係個 topic 度寫明只係 YFF 既最後一夜先得……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 830  發表于: 2013-05-17
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:仲記得一開始唔識玩時, 季尾次次都唔明點解人地可以咁高分....
排陣俾意見呢d就真係睇大家勤唔勤力, 但偷人嘅技巧就真係要學.... 當年睇你(地)偷人post令我學識點偷人.... 真係好重要[表情] [表情]
同ferguson一樣, 一個時代嘅終結[表情] [表情]  雖然 .. (2013-05-17 02:30) 

多謝 sam 哥既支持……

其實去到呢幾季,你地大家既技巧同對球隊既熟悉程度已經比我高好多好多,我都係靠睇大家既資料同參考大家既分析黎排陣,所以而家好友係全靠你地……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 831  發表于: 2013-05-17
回 TriFox 的帖子
TriFox:既然黎到最後一週,希望火兄比下意見有咩要改 [表情]
robles
bardsley
....... (2013-05-17 02:47) 

其實我個陣同你個陣好似,只係我偷漏左 coutinho,不過就無啦啦有位所以偷左 kun……

我而家有三個排法,係43頁 637-639樓︰

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=111974&page=43

你 maicon 個位我暫時 empty 左,不過相信你最後都未必會用佢,因為佢正選未必穩陣。

至於中前場,我諗最主要就係 shelvey/borini 既抉擇,之前同奴奴都討論過呢個問題,真係要睇下黎緊收唔收到風利記今場會點出。

其餘既人我估你都唔會點郁……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 832  發表于: 2013-05-17
回 TriFox 的帖子
TriFox:既然黎到最後一週,希望火兄比下意見有咩要改 [表情]
robles
bardsley
....... (2013-05-17 02:47) 

仲有,如果你 maicon 轉完 coates/debuchy 仲有錢剩的話,都可以考慮 bardsley 轉成淨土兄介紹既 n.taylor,cs 機會應該會較高,不過就有的風險未必踢得足 75min……
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 833  發表于: 2013-05-17
唔好走啦...第一年玩目前排2000內都係睇你+醫生post既成果,點知咁快就走
再唔係玩多半季比我學多D野先走嘛~
離線myrmidon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 834  發表于: 2013-05-17
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:可粉既 friend…… 歡迎……[表情]
 (2013-05-16 23:06) 

噢火兄係因無時間.
其實我同你一樣!
有自己家庭係好難花時間執陣的!
所以我玩咗可粉館挑機, 半迫下自己每星期記得執陣(有時我真係下午1830用10分鐘執完陣出街 ). 跟住吹下水, 咁即使唔係太花時間都可以玩得好開心.

(其實打咁多野都做最主要呃米 )
離線myrmidon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 835  發表于: 2013-05-17
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:成個壇除左我地應該都無幾多個人係睇過林嘉華做體育世界,不過旗哥都可能睇過喎,問埋佢先……[表情] (2013-05-17 00:17) 

我記得我中學年代都有玩fantasy.
不過係一星期後去D Magazine舖頭買本上期既雜誌對分, D分係出喺本雜誌入面的.

我仲記得嗰本雜誌叫shoot
離線germanyfans
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 836  發表于: 2013-05-17
我最不忍看你 背向我轉面 要走一刻 講不必諸多眷戀
浮沉浪似人潮 那會沒有思念 你我傷心到講不出再見
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 837  發表于: 2013-05-17
追左廿幾頁post, 一路追一路喊…
真係好滾動,老鬼又好潛水人仕又好,連平時隱藏係民居之中既一大堆cdrom都現身,仲要係人人都留低一段謝詞,唔係齋輪米,仲勁過曾志偉生日會∼∼
火神真係神奇頂級超卓,江湖地位無人能敵!
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 838  發表于: 2013-05-17
回 麻凡 的帖子
麻凡:追左廿幾頁post, 一路追一路喊…
真係好滾動,老鬼又好潛水人仕又好,連平時隱藏係民居之中既一大堆cdrom都現身,仲要係人人都留低一段謝詞,唔係齋輪米,仲勁過曾志偉生日會∼∼
火神真係神奇頂級超卓,江湖地位無人能敵![表情] [表情] [表情] [表情]  (2013-05-17 10:27) 

真係好鐘意同火神傾波傾陣
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 839  發表于: 2013-05-17
回 KeL 的帖子
KeL:真係好鐘意同火神傾波傾陣[表情] (2013-05-17 11:20)

其實我好唔鍾意!

我本來以為自己玩得好叻, 口才好好, 識野好多, 好有分析力.......(下刪九千字), 點知識左呢隻大雀之後,
發現我冇一樣及得上佢, 真係屎滾, 嚴重打擊我既自信..........
但後來我又諗, 呢D係網上叻到咁既地步既人, 多數係網上誇啦啦, 出到黎就係啞巴, 重可能係望人都唔敢, 外型古怪非常既可憐蟲, 為左重拾自信, 我約左佢出黎, 點知.............
呢條友竟然非常多野講, 反應又快, 除左波經更天文地理上天下地都乜都識, 而且外形嘛, 更高我兩個頭, 有型非常, 仲車仔屋仔老婆仔都有齊, 有一個聰明女又有幾條聰明狗............
之後........我曾經一度有輕生念頭..........