• 47319閱讀
  • 1870回復

[問陣]week 38 鳳凰謝幕之最後一夜 (多謝各位好友!無言感激!) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線CataCter
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 840  發表于: 2013-05-17
火兄跟費sir一樣, 光榮地離開, respect !
期待下季火兄升做總監位, 再帶領大家勇闖頭十

離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 841  發表于: 2013-05-17
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:其實我個陣同你個陣好似,只係我偷漏左 coutinho,不過就無啦啦有位所以偷左 kun……
我而家有三個排法,係43頁 637-639樓︰
....... (2013-05-17 04:05) 

呢週大家個陣真係幾大路下
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 842  發表于: 2013-05-17
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:仲有,如果你 maicon 轉完 coates/debuchy 仲有錢剩的話,都可以考慮 bardsley 轉成淨土兄介紹既 n.taylor,cs 機會應該會較高,不過就有的風險未必踢得足 75min…… (2013-05-17 04:11) 

呢件真係唔識睇,要同 davies 爭位
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 843  發表于: 2013-05-17
回 麻凡 的帖子
麻凡:其實我好唔鍾意!
我本來以為自己玩得好叻, 口才好好, 識野好多, 好有分析力.......(下刪九千字), 點知識左呢隻大雀之後,
發現我冇一樣及得上佢, 真係屎滾, 嚴重打擊我既自信..........
....... (2013-05-17 11:41) 

我好鐘意你呢段野
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 844  發表于: 2013-05-17
回 麻凡 的帖子
我本來以為自己玩得好叻, 口才好好, 識野好多, 好有分析力.......(下刪九千字), 點知識左呢隻大雀之後,
發現我冇一樣及得上佢, 真係屎滾, 嚴重打擊我既自信..........

不繼出潮文
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 845  發表于: 2013-05-17
回 麻凡 的帖子

潮文

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 846  發表于: 2013-05-17
回 麻凡 的帖子

離線whbun123
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 847  發表于: 2013-05-17
火兄

離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 848  發表于: 2013-05-17
LIVERPOOL MIDFIELDER SHELVEY WANTS QPR ACTION

Liverpool midfielder Jonjo Shelvey hopes for a start this Sunday against QPR.

Shelvey saw action in victory at Fulham last weekend.

"It was nice to get some game time under my belt because I go away with England U21s for a big tournament during the summer, so it was nice to get some minutes and it's always a pleasure to play for Liverpool," he told Liverpoolfc.com.

"I was happy with my performance and thought I did well. I was fortunate to get in with the injuries but it was good to play again.

"You've just got to go in each day and prove yourself to the manager. He gave me that chance last Sunday and hopefully I can get another opportunity on Sunday."

http://www.tribalfootball.com/articles/liverpool-midfielder-shelvey-wants-qpr-action-3958121?utm_source=taxonomy_landing_page#.UZXCG4lhic0

輸已飛本人就話自己好想有得正選嘞,不過到時有冇就唔知了
離線charm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 849  發表于: 2013-05-17
火兄,我相信呢個唔係最後一夜,我相信你都會懷念我地,我相信你有一日會返黎。一路玩住等你。
離線charm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 850  發表于: 2013-05-17
火兄,我相信呢個唔係最後一夜,我相信你都會懷念我地,我相信你有一日會返黎。一路玩住等你。
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 851  發表于: 2013-05-17
回 lot1121 的帖子
lot1121:唔好走啦...第一年玩目前排2000內都係睇你+醫生post既成果,點知咁快就走 [表情]
再唔係玩多半季比我學多D野先走嘛~
 (2013-05-17 09:08) 

多謝你既支持……

呢度有好多高手架,只要 KEEP 住上黎,包你好快就上到 TOP 100 甚至 TOP 50……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 852  發表于: 2013-05-17
回 myrmidon 的帖子
myrmidon:噢火兄係因無時間.
其實我同你一樣!
有自己家庭係好難花時間執陣的!
所以我玩咗可粉館挑機, 半迫下自己每星期記得執陣(有時我真係下午1830用10分鐘執完陣出街 [表情]). 跟住吹下水, 咁即使唔係太花時間都可以玩得好開心.
....... (2013-05-17 09:58) 

係呀,有家庭壓力真係好難花咁多時間玩的,尤其係週末既黃金時間,用左黎執陣同偷人有時都幾有罪惡感……
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 853  發表于: 2013-05-17
回 麻凡 的帖子

離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 854  發表于: 2013-05-17
回 g3rMan 的帖子
g3rMan:LIVERPOOL MIDFIELDER SHELVEY WANTS QPR ACTION
Liverpool midfielder Jonjo Shelvey hopes for a start this Sunday against QPR.
Shelvey saw action in victory at Fulham last weekend.
....... (2013-05-17 13:43) 

我想佢有正