• 19716閱讀
  • 673回復

[問陣]Week 36 鳳凰重生之最後雙賽邪死韋根 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 240  發表于: 2013-05-02
有冇人用韋根高美斯?
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 241  發表于: 2013-05-02
回 G-shock 的帖子
G-shock:有冇人用韋根高美斯?[表情]  (2013-05-02 23:10) 

前面有人話可能會用……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 242  發表于: 2013-05-02
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:係喎,最近黎計,對 ARS 同 LIV 都後備,不過一場後備入黎都有個 SOT,另一場後備入黎直情有波入……
都係唔係好敢唔用佢……[表情] (2013-05-02 23:00) 

咁即係唔放得

話時話,知唔知點解 Reid 上場無 CS 分

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/22228828

打足全場
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 243  發表于: 2013-05-02
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:邪死韋根陣嘛,佢唔死我果隊就好易死……[表情] (2013-05-02 23:04) 

你個隊應該無問題啦,仲有場 QPR 未打
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 244  發表于: 2013-05-02
回 arsenal 的帖子
arsenal:咁即係唔放得 [表情]
話時話,知唔知點解 Reid 上場無 CS 分 [表情]
....... (2013-05-02 23:19) 

係喎,咁怪既?

咁買佢的話會唔會又俾人屈無 cs 架?
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 245  發表于: 2013-05-02
arsenal:你個隊應該無問題啦,仲有場 QPR 未打 [表情] (2013-05-02 23:21) 

而家咁既士氣狀態,對住 qpr 我都驚俾人炒……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 246  發表于: 2013-05-02
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:係喎,咁怪既?[表情]
咁買佢的話會唔會又俾人屈無 cs 架?[表情] (2013-05-02 23:23) 

但之前有計過佢 CS 分

要用真係最好早 D 入定,一陣改分隨時升兩三蚊
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 247  發表于: 2013-05-02
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:而家咁既士氣狀態,對住 qpr 我都驚俾人炒……[表情] (2013-05-02 23:25) 

可惜 qpr 呢隊仲差,踢到好似遊魂咁
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 248  發表于: 2013-05-02
arsenal:但之前有計過佢 CS 分 [表情]
要用真係最好早 D 入定,一陣改分隨時升兩三蚊 [表情] (2013-05-02 23:27) 

呢個陷阱黎架,之前 week 26 對利記贏 2:0 果場都係打足全場無 cs……

http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/players/3332?tm=W&fm=N&week=26

http://espnfc.com/en/report/345629/report.html?soccernet=true&cc=null
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 249  發表于: 2013-05-02
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:呢個陷阱黎架,之前 week 26 對利記贏 2:0 果場都係打足全場無 cs……[表情]
http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/players/3332?tm=W&fm=N&week=26
....... (2013-05-02 23:31) 

點解會咁架?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 250  發表于: 2013-05-02
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:呢個陷阱黎架,之前 week 26 對利記贏 2:0 果場都係打足全場無 cs……[表情]

咁伏的
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 251  發表于: 2013-05-02
回 火鳳凰 的帖子

竟然有 d 咁既事

即係博中 CS 都好可能唔計
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 252  發表于: 2013-05-02
回 freezefox 的帖子
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 253  發表于: 2013-05-02
arsenal:竟然有 d 咁既事 [表情]
即係博中 CS 都好可能唔計 [表情] (2013-05-02 23:37) 

佢呢兩場 cs 計左的話,而家個價根本就無可能係 3.xx……
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 254  發表于: 2013-05-02
回 火鳳凰 的帖子

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005