• 11184閱讀
  • 323回復

WEEK33 -- 鬼影醫務所@招兵買馬(已有推介) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 165  發表于: 2013-04-13
回 文仔 的帖子
文仔:help me
法比
....... (2013-04-13 13:53) 

4后防正路!今周阿記后防可以盡買的∼
你個9蚊cabaye仲想keep到幾時
rosicky宜家doubts到可能得半場喔,我諗好多人都會放,但係宜家你得一蚊,d骨多數都係后防(senderos)但係你又無位。。。中場既gibson/karagounis你又唔夠錢添。。。連老味都唔夠!!:(

咁啊,即係你博rosicky有得出吧!XD
或者放棄sagna黎中和,9蚊+sagna係咪?加埋2蚊+rosicky,同埋剩1蚊。。。就有13左右,買兩個位。。。
可以要我“挖掘”出黎既6+華西,同埋一件7蚊樓下雙賽人。。睇睇,睇睇。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 166  發表于: 2013-04-13
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:最後一問
alcaraz + wilshere好d
還是
manolev + coleman好d? (2013-04-13 14:08) 

alcaraz+wilshere吧!

keep埋alcaraz等雙賽∼
manolev唔知有無正的,coleman唔會又CS分無麼底玩。wilshere都ok架!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 167  發表于: 2013-04-13
回 NUGundam 的帖子
NUGundam:法比安斯基
菲爾鍾斯  辛特路斯 加歷查
辛迪卡蘇拿  費蘭尼  華倫西亞 禾確特
基奧特  朗尼 安歷捷比
....... (2013-04-13 14:08) 

查叔!!
你個陣已經非常進取,LIKE∼
[ 此帖被reve在2013-04-13 14:18重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 168  發表于: 2013-04-13
回 reve 的帖子
reve:alcaraz+wilshere吧!
keep埋alcaraz等雙賽∼
manolev唔知有無正的,coleman唔會又CS分無麼底玩。wilshere都ok架! (2013-04-13 14:14) 

that's great~~
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 169  發表于: 2013-04-13
Fabianski
Alcaraz Baines Manolev Koscielny
Cazorla Wilshere Fellaini Pienaar
Giroud Torres

0.24

會唔會太冷
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 170  發表于: 2013-04-13
回 reve 的帖子
reve:4后防正路!今周阿記后防可以盡買的∼[表情]
你個9蚊cabaye仲想keep到幾時[表情]
rosicky宜家doubts到可能得半場喔,我諗好多人都會放,但係宜家你得一蚊,d骨多數都係后防(senderos)但係你又無位。。。中場既gibson/karagounis你又唔夠錢添。。。 .. (2013-04-13 14:12) 

用左華西得6.56

如果可以買兩個華西,你話幾好
今週已死!!這是棄Game的好理由??
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 171  發表于: 2013-04-13
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:Fabianski
Alcaraz Baines Manolev Koscielny
Cazorla Wilshere Fellaini Pienaar
Giroud Torres
....... (2013-04-13 14:17) 

就咁睇,第一感覺會諗,咦?d錢呢??
用torres係咪諗住賓sir下半場會出蝙蝠燈黎呼喚佢???

8蚊樓下前鋒除佐超人迪加之外,真係無得買了。。。。
你可以 torres + manolev ---> rodallega + senderos
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 172  發表于: 2013-04-13
回 reve 的帖子
reve:就咁睇,第一感覺會諗,咦?d錢呢??[表情]
用torres係咪諗住賓sir下半場會出蝙蝠燈黎呼喚佢???[表情]
8蚊樓下前鋒除佐超人迪加之外,真係無得買了。。。。
....... (2013-04-13 14:22) 

D錢去哂Baines到....

用Torres係諗住FA CUP會出BA, 聯賽出返Torres..
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 173  發表于: 2013-04-13
回 文仔 的帖子
文仔:用左華西得6.56
如果可以買兩個華西,你話幾好 [表情] (2013-04-13 14:21) 

兩個華西

如果你想有人出事,就
A. Ramsey
Arsenal
Midfielder
6.44

唔係就等跌價:
M. Diame
West Ham
Midfielder
6.64
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 174  發表于: 2013-04-13
回 reve 的帖子
reve:
4后防正路!今周阿記后防可以盡買的∼[表情]
你個9蚊cabaye仲想keep到幾時[表情]
rosicky宜家doubts到可能得半場喔,我諗好多人都會放,但係宜家你得一蚊,d骨多數都係后防(senderos)但係你又無位。。。中場既gibson/karagounis你又唔夠錢添。。。連老味都唔夠!!:(
.......

咁靚仔,想用到季尾

M. Fellaini同 B. Sagna 黑蚊蚊
今週已死!!這是棄Game的好理由??
離線el2005a
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 175  發表于: 2013-04-13
回 reve 的帖子
reve:anichebe幾好,可以兼容埋giroud就更好∼[表情]
我之前都係偷anichebe,不過最後用佐giroud。
你如果想keep suarez,個5蚊可以:
....... (2013-04-13 13:59) 

thx
mbiwa 始終唔係太想轉, 個幾骨怕之後買唔番
rosicky就一定轉
依家問題係轉唔轉suarez + coutinho 好, 始終今周vs reading, 上場冇爆可能今埸就爆
利記太海鮮了
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 176  發表于: 2013-04-13
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:D錢去哂Baines到....
用Torres係諗住FA CUP會出BA, 聯賽出返Torres..  (2013-04-13 14:23) 

麼中間又夾住場FAcup先打聯賽啊?

咁你可以放心夜神起義了!
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 177  發表于: 2013-04-13
回 reve 的帖子
reve:麼中間又夾住場FAcup先打聯賽啊?[表情]
咁你可以放心夜神起義了![表情] (2013-04-13 14:26) 

星期日對曼城呀... 如果唔係車仔場波都唔會星期四先打..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 178  發表于: 2013-04-13
維迪無得出?
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 179  發表于: 2013-04-13
monreal/sagna
ramsey/wilshere