• 9623閱讀
  • 248回復

WEEK34 -- 鬼影醫務所 ( 已出推介 ) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2013-04-20
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:[表情] [表情]
啱啱求其執左陣用哂100蚊, 擺下先.....
Goalkeepers
....... (2013-04-19 14:10) 

前面3件, 人選, 甚至價錢都一樣~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2013-04-20
回 皇家馬德澤 的帖子
皇家馬德澤:仲有-,-sidwell好似復出wo
依個Emanuelson仲會唔會正選 (2013-04-19 22:14) 

urby仲要多左個回收嘅kacaniklic爭位....

不過我冇偷到urby, 少個煩惱~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2013-04-20
回 CataCter 的帖子
CataCter:門將
    Remove
    R. 艾利洛 紐卡素
    以1.00出售 (市價1.00)
....... (2013-04-19 23:15) 

你個kone
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2013-04-20
CataCter:Martin 心水之選, 所以如無意外唔會旭佢,
另外 Yaya, 我諗緊轉MC翼,但轉米拿,個陣又要大執過。。。
我唔係睇好曼城,只覺得熱刺唔太掂....
可否幫我2選1:
....... (2013-04-20 00:10) 

milner同yaya都係大賽交到貨, 如果唔睇好tottenham真係可以揀一個用~~ 上次大賽milner爆, 今次可能係yaya~~
pilkington黎講, norwich攻力實在....
不過ben arfa就未必係正選....  真係難揀....
離線germanyfans
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2013-04-20
sam gor , is it ok?

施薩索拉斯
昆士柏流浪  以5.47出售
(市價5.47) 後衛
Remove史堤芬基利
雷丁  以1.54出售
(市價6.59) RemoveM. Yanga-Mbiwa
紐卡素  以1.95出售
(市價4.10) Remove保辛華
昆士柏流浪  以8.76出售
(市價8.76) 中場
Remove辛迪卡蘇拿
阿仙奴  以5.66出售
(市價20.85) Remove阿當莊遜
新特蘭  以9.91出售
(市價12.27) Remove布拉特
西布朗  以10.47出售
(市價10.47) Remove米捷
史雲斯  以15.08出售
(市價15.08) 前鋒
Remove雲佩斯
曼聯  以24.07出售
(市價28.51) RemoveL. Remy
昆士柏流浪  以12.41出售
(市價12.41) RemoveK. Kamara
諾域治  以3.47出售
(市價3.47)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2013-04-20
回 k... 的帖子
k...:J. Robles 韋根    以2.47出售 (市價2.47)
M. Yanga-Mbiwa 紐卡素    以1.58出售 (市價4.10)
森巴 昆士柏流浪    以6.98出售 (市價6.98)
羅素馬田 諾域治    以11.81出售 (市價11.81)
....... (2013-04-20 00:44) 

samba >>>>>> hill

ndiaye穩正, 2個幾都幾抵玩~~

townsend都幾好, 我上週放左偷價嘅佢而家都有多少後悔....

如果換, 我都覺得換lallana.... pocchettino上任後, lallana冇之前咁搶, 反而rodriguez就生晒~~ 如果唔怕多qpr, 用佢換townsend都ok~~

最後一提, 唔記得上面有冇答過你.... samba >>>>>> hill
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2013-04-20
回 k... 的帖子
k...:醫生又點睇S.拿臣? (2013-04-20 01:18) 

我又搭下嘴先~~

其實都未係好清楚di canio點安排larsson個位置 (上兩場都冇睇sunderland)

不過隊波本身攻力唔係強, 前面最搶鏡都係sessegnon同aj, 而家嘅larsson, 我覺得太貴了....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2013-04-20
报到~
離線CataCter
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2013-04-20
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:milner同yaya都係大賽交到貨, 如果唔睇好tottenham真係可以揀一個用~~ 上次大賽milner爆, 今次可能係yaya~~
pilkington黎講, norwich攻力實在....
不過ben arfa就未必係正選....  真係難揀.... (2013-04-20 01:24) 

對位黎講, yaya 要面對迪比利+柏加,個人覺得唔易搞, 反而無施華, 米拿踢右Wing 對位係 Naughton / Ekotto, 感覺 Milner 有爆發力過Yaya....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2013-04-20
回 germanyfans 的帖子
germanyfans:sam gor , is it ok?
施薩索拉斯
昆士柏流浪  以5.47出售
(市價5.47) 後衛
....... (2013-04-20 01:26) 

brunt麻麻地.... west brom可以開始踢風流波, 唔特別值得買.... 而且brunt而家得分都唔係太穩定咁

可以換個平d up kamara.... 踢8場, 1 g 2 sot....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2013-04-20
CataCter:對位黎講, yaya 要面對迪比利+柏加,個人覺得唔易搞, 反而無施華, 米拿踢右Wing 對位係 Naughton / Ekotto, 感覺 Milner 有爆發力過Yaya.... (2013-04-20 01:31) 

你有道理
但另一方面, milner較多參與防守工作, 而zabaleta又經常上前助攻, 再加上yaya本身搵食能力都高, 自己引球又得, 中間等執雞又得, 接應要波又得, 甚至遠射都ok (雖然今季狀態平平, 少左見佢遠射)....

所以真係各有各好....
離線CataCter
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2013-04-20
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:你有道理
但另一方面, milner較多參與防守工作, 而zabaleta又經常上前助攻, 再加上yaya本身搵食能力都高, 自己引球又得, 中間等執雞又得, 接應要波又得, 甚至遠射都ok (雖然今季狀態平平, 少左見佢遠射)....
所以真係各有各好.... (2013-04-20 01:36) 

你岩,就係怕米拿要協防Bale, 咁會失去好多進攻分。。
無左施華,基本MC進攻第一策應點會落哂Yaya到,一定會被重點照顧。。
Yaya 爆既機會可能在8x 分鐘開始。。
咁計兩個都爆分機會都好似唔太高。。
唔通要左翼拿斯尼.... 
離線kin28
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2013-04-20
Ronney打中係咪冇分?
佢同辛迪加斯比較邊個好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2013-04-20
CataCter:你岩[表情],就係怕米拿要協防Bale, 咁會失去好多進攻分。。
無左施華,基本MC進攻第一策應點會落哂Yaya到,一定會被重點照顧。。
Yaya 爆既機會可能在8x 分鐘開始。。
咁計兩個都爆分機會都好似唔太高。。
....... (2013-04-20 01:44) 

其實冇silva, 真係隨時爆nasri
記得上季有一段短時間冇左silva, 即係打起左tevez同nasri....
唔知今次會唔會一樣....
所以如果想搏一搏, 真係隨時搏nasri好過~~ nasri close control能力極高, 對住壓得比較前嘅熱刺後防交出妙傳做助攻機會都大d~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2013-04-20
回 kin28 的帖子
kin28:Ronney打中係咪冇分?
佢同辛迪加斯比較邊個好 (2013-04-20 01:46) 

rooney狀態好似麻麻....
snodgrass就係得分重點人物, 不過球隊近況差, 進攻力又唔強.... 爆唔爆得起都真係唔知....