• 16281閱讀
  • 496回復

WK27 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 165  發表于: 2013-02-22
回 Rafer 的帖子
Rafer:yan姐, 你今周個陣係點? [表情] (2013-02-22 12:05) 

聽日先汁...呢排我太多野煩緊
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 166  發表于: 2013-02-22
回 yanyan 的帖子
yanyan:基本上曼聯既人我都唔係好敢買[表情] (2013-02-22 12:02) 

費SIR, 兩日前講出唔到既人, 都會係兩日後打到正選,
費SIR 真係好難捉摸
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 167  發表于: 2013-02-22
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:唔係$4 你博到邊個, 自從中過幾次不過6pts既erva 同突然rest rafae,
我已經唔敢買manu 後[表情]l (2013-02-22 11:59) 

唔知係咪我黑仔,  老費, 拉菲, jones , smalling , vidic  都試個揀左唔出
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 168  發表于: 2013-02-22
回 bbq903 的帖子
bbq903:[表情]  
唔知係咪我黑仔,  老費, 拉菲, jones , smalling , vidic  都試個揀左唔出 (2013-02-22 12:08)

I know that feel bro
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 169  發表于: 2013-02-22
bennylau127:I know that feel bro[表情]
 (2013-02-22 12:10) 

所以我今週明知好大機會cs 都唔敢用, 我本來偷左 10.xx  rafeal  & 8.xx vidic
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 170  發表于: 2013-02-22
bbq903:所以我今週明知好大機會cs 都唔敢用, 我本來偷左 10.xx  rafeal  & 8.xx vidic [表情] (2013-02-22 12:11) 

我偷左vps都想放 好怕佢早早2:0 之後放豆出黎
今周 我信誠實既雲加多d
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 171  發表于: 2013-02-22
bennylau127:我偷左vps都想放 好怕佢早早2:0 之後放豆出黎[表情]
今周 我信誠實既雲加多d[表情] (2013-02-22 12:13) 

下週冇歐聯唔使太擔心, 同埋vps 係唔鍾意休息的
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 172  發表于: 2013-02-22
候先係香討區, waing 兄有d 數據 ,

(yff  得分數據)
bale 主場  127.5分  ,  客場 184.5分
vps 主場  156 分  ,  客場 182.5分
walcott 主場 142,   客場 87.5分

列呢三個比大家參考一下  
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 173  發表于: 2013-02-22
bbq903:候先係香討區, waing 兄有d 數據 ,
(yff  得分數據)
....... (2013-02-22 12:30) 

3樣都中晒喎~~
3揀2大賽....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 174  發表于: 2013-02-22
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:with Suzrez
A. Al-Habsi Wigan
....... (2013-02-22 09:47) 

冇suarez個陣應該會比有suarez個陣高分, 但只限今週.

今週之後, liverpool已經得返聯賽, suarez場場玩晒, 20蚊可能都係一個幾大優勢....

如果你唔係top唔知幾多名嗰d爭逐位置的話, 不妨keep一keep試下睇下, 可能最後會有意外收鑊~~
離線蕃薯廠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 175  發表于: 2013-02-22
bbq903:候先係香討區, waing 兄有d 數據 ,
(yff  得分數據)
....... (2013-02-22 12:30) 

bale 總分應該高過RVP 架喎... ?!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 176  發表于: 2013-02-22
assko:
FULHAM EMMANUELSON係咩料 無咩睇過佢踢[表情] [表情] [表情]
入得過嗎 會唔會出 [表情]  

bbq903:

我覺得今場emmanuelson會正選, 我都想睇睇sam 哥點睇 [表情]

karagounis冇左正選, 可能直接由frimpong取代, 又或者出emmanuelson, 但就會郁到前面少少位置....
上場away就用左frimpong, 今次home 對stoke, 我覺得有機會用多d幫到進攻嘅emmanuelson~~

但真係唔敢話sure會有正選.... 心水嘅野, 點都有少少直覺成份....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 177  發表于: 2013-02-22
哈哈, 好無聊陣容

洛里斯 熱刺  以2.09出售 (市價10.43)

後衛
史堤芬基利 雷丁  以1.73出售 (市價3.88)
普格迪斯 韋斯咸  遷移 (在1.25買入)
贊堅臣 阿仙奴  遷移 (在2.31買入)

中場
辛迪卡蘇拿 阿仙奴  以5.66出售 (市價16.02)
禾確特 阿仙奴  遷移 (在20.33買入)
Emanuelson 富咸  遷移 (在2.62買入)
加里夫巴利 熱刺  以31.28出售 (市價32.01)
路斯基 阿仙奴  遷移 (在3.24買入)

前鋒
雲佩斯 曼聯  以26.38出售 (市價28.32)
布力文 雷丁  遷移 (在3.00買入)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 178  發表于: 2013-02-22
bbq903:哈哈, 好無聊陣容 [表情]
洛里斯 熱刺  以2.09出售 (市價10.43)
後衛
....... (2013-02-22 14:33) 

都...唔差丫
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 179  發表于: 2013-02-22
bennylau127:都...唔差丫 [表情] (2013-02-22 15:00) 

之前多手放左holtby , 否則rosicky 轉埋 holtby 已經ok