• 11977閱讀
  • 420回復

WK30 -- 鬼影醫務所 (已出推介#0, 其他註診醫生推介#1) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 345  發表于: 2013-03-16
回 bbq903 的帖子
bbq903:我認為冇偷就算, 冇理由用差唔多30%高追一人. , 萬一有咩中伏比其他人偷價黎講仲傷得多...
另外想問, sylla 係咪有正 ?  我想用佢幫幫手執另一個陣.  
....... (2013-03-16 17:54) 

sylla我真係唔知,d一二蚊雞既我反而推介lamah,雖然都唔大機會正。。。而且升佐價
AJ就rafer推介,我自己反而覺得kone11蚊幾好!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 346  發表于: 2013-03-16
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:man u人唔識睇, 唔識估.... 可能valencia, 可能kagawa, 可能giggs, 甚至jones, cleverley....
俾我就唔搏喇 (2013-03-16 17:47)

我就睇左傑斯

由1月開始,隔住一場出之後個場就消失/sub in

上場對車仔消失

今場
[ 此帖被文仔在2013-03-16 18:03重新編輯 ]
今週已死!!這是棄Game的好理由??
離線gtscholes
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 347  發表于: 2013-03-16
Remove
    洛里斯 熱刺
    以2.09出售 (市價6.54)

後衛

Remove
    巴斯桑 諾域治
    以2.87出售 (市價9.22)
    Remove
    史堤芬基利 雷丁
    以1.54出售 (市價5.13)
    Remove
    贊堅臣 阿仙奴
    以5.34出售 (市價5.34)

中場

Remove
    辛迪卡蘇拿 阿仙奴
    以5.67出售 (市價17.49)
    Remove
    加里夫巴利 熱刺
    以21.70出售 (市價35.79)
    Remove
    M. Sissoko 紐卡素
    以5.38出售 (市價11.40)
    Remove
    路斯基 阿仙奴
    以1.97出售 (市價2.06)

前鋒

Remove
    史杜列治 利物浦
    以8.53出售 (市價13.44)
    Remove
    雲佩斯 曼聯
    以24.88出售 (市價25.32)
    Remove
    丹巴巴亞 車路士
    以19.20出售 (市價19.42)

駛唔駛down Ba up 路c基/贊堅臣?車仔中前場唔計價錢最睇好邊個?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 348  發表于: 2013-03-16
回 yanyan 的帖子
yanyan:sturr + young vs kone + AJ [表情] [表情]  (2013-03-16 17:54) 

kone aj

我townsend轉唔轉aj好? 啱啱好夠錢轉~~
不過好似都唔少人keep townsend.... 但我又覺得萬一taarabt真係出返, 真係又會搶返晒d波黎踢....
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 349  發表于: 2013-03-16
已有suarez bale, 但無曼聯人

得返一個前鋒位, 淨9.87

買welbeck?定其他, 例Crouch, agbonlahor, holt
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 350  發表于: 2013-03-16
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:已有suarez bale, 但無曼聯人
得返一個前鋒位, 淨9.87
買welbeck?定其他, 例Crouch, agbonlahor, holt (2013-03-16 18:01) 

有中場位就可以giggs了
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 351  發表于: 2013-03-16
話時話shea有正啦?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 352  發表于: 2013-03-16
keep 6蚊remy 定5蚊sissoko??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 353  發表于: 2013-03-16
回 bbq903 的帖子
bbq903:我認為冇偷就算, 冇理由用差唔多30%高追一人. , 萬一有咩中伏比其他人偷價黎講仲傷得多...
另外想問, sylla 係咪有正 ?  我想用佢幫幫手執另一個陣.  
....... (2013-03-16 17:54) 

其實各有好處, kone唔使講啦, aj對住norwich, 有機會屈下雜分, 但kone對住冬天補充完實力之後近況好返唔少嘅newcastle.... 不過又咁講, newcastle打完europa, 唔多唔少都有影響.... 好多隊都係europa後嗰週聯賽多數羸唔到..... 冇數據喺手, 不過印象中係咁.

所以講到尾.... 真係睇自己.... rafer力推aj, 我就可能揀kone
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 354  發表于: 2013-03-16
回 reve 的帖子
reve:[表情] (2013-03-16 17:54) 

呢排低分到唔想執.... 所以冇咩好羨慕啦, 都係之前平平地嗰堆咋
離線Ahhang
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 355  發表于: 2013-03-16
< 8.28 有咩中場好用 ??
(已有 cazorla, Coutinho, Lampard)

定係放Coutinho,因為我個Coutinho個價係7.75
放左就有16.03入兩個中場.............
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 356  發表于: 2013-03-16
回 reve 的帖子
reve:有中場位就可以giggs了[表情] (2013-03-16 18:02) 

無位啦, 打緊352
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 357  發表于: 2013-03-16
回 yanyan 的帖子
yanyan:老衲愛將 有正選 又肯射波
偷價我覺得絕對值得keep[表情] (2013-03-16 17:55) 

6.xx.... 佢又愛jenas, 仲有搶波二人組hoilett taarabt, 隨時仲有park, granero出黎玩下, (都已經唔計mbia).... 真係人數都夠晒多.... 如果前面用zamora, 可能remy都會推埋邊, 又食多個位....

好難抉擇....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 358  發表于: 2013-03-16
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:呢排低分到唔想執.... 所以冇咩好羨慕啦, 都係之前平平地嗰堆咋[表情] (2013-03-16 18:03) 

我呢排分數就ok,因為無時間執,今週多佐時間,唔知會唔會就咁瀨野呢?!
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 359  發表于: 2013-03-16
H. Lloris

J. Vertonghen
N. Vidic
J. Carragher

S. Cazorla
Y. Cabaye
L. Holtby
F. Lampard
R. Giggs

R. van Persie
A. Kone

+0.87

@reve   很想要吧
本帖提到的人: @reve
今週已死!!這是棄Game的好理由??