• 6751閱讀
  • 210回復

我要見兩位數! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2013-03-12
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:咁樣佢應該都無咩邊度去....一係學迪維斯過隔離[表情] (2013-03-12 15:46) 

係曼聯佢就話係大佬輩者。過去曼城?我驚佢唔知排第幾前鋒喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2013-03-12
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:費 sir 有得你估既咩?
聯賽又領先咁多,點知佢會唔會為下季舖路,俾 welbeck 踢架。
....... (2013-03-12 15:40) 

所以唔好去估佢就最好了。諗得太多仲衰。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2013-03-12
如果買VPS,我就得番3.28,到時只可以買到一個無得出場既後防,似乎唔多值搏。
當然,仲有個方法,就係般恩變艾哈比斯,不過,都係得番4.28買後防,只能買到韋堅遜,連艾卡拉斯都買唔到(原本買到,但岩岩又升左價,差八個仙)

等星期六跌價啦

雖然之前二揀一我都揀肥仔,但今週唔知點解想買 rvp

而家諗緊放唔放 Coutinho,佢真係場場都打唔足
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2013-03-12
回 arsenal 的帖子
arsenal:等星期六跌價啦 [表情]
雖然之前二揀一我都揀肥仔,但今週唔知點解想買 rvp [表情]
....... (2013-03-12 19:31) 

我都係諗緊放唔放古天樂,如果奴奴放記得單聲。
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2013-03-12
我都放咗古天樂偷唐生
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2013-03-12
回 國球旗 的帖子
國球旗:我都係諗緊放唔放古天樂,如果奴奴放記得單聲。[表情] (2013-03-12 19:52) 

$6-7 呢個價位唔多選擇,唔用佢都唔知用邊個,唯一一件睇得上眼係 Nasri @6.66
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2013-03-12
arsenal:$6-7 呢個價位唔多選擇,唔用佢都唔知用邊個,唯一一件睇得上眼係 Nasri @6.66 [表情]
(2013-03-12 21:38)

我差 0.01 至轉到 Nasri
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2013-03-12
arsenal:$6-7 呢個價位唔多選擇,唔用佢都唔知用邊個,唯一一件睇得上眼係 Nasri @6.66 [表情]
 (2013-03-12 21:38) 

nasri 都無咩好,賽程麻麻,佢又唔屈分,我 keep coutinho 好過。
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2013-03-12
arsenal:等星期六跌價啦 [表情]
雖然之前二揀一我都揀肥仔,但今週唔知點解想買 rvp [表情]
....... (2013-03-12 19:31) 

奴奴放 bale 定 s7 去買 rvp?

好難決定放邊個……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2013-03-12
回 國球旗 的帖子
國球旗:我差 0.01 至轉到 Nasri [表情] (2013-03-12 21:54) 

咁 keep 要返 coutinho
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2013-03-12
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:nasri 都無咩好,賽程麻麻,佢又唔屈分,我 keep coutinho 好過。[表情] (2013-03-12 22:17) 

博 Nasri 咸魚翻生
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2013-03-12
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:奴奴放 bale 定 s7 去買 rvp?
好難決定放邊個……[表情] (2013-03-12 22:18) 

我放 S7

一來我有 Sturridge,二來我睇好 Bale 多 d
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2013-03-12
arsenal:我放 S7
一來我有 Sturridge,二來我睇好 Bale 多 d [表情] (2013-03-12 22:26) 

係喎,你有 sturridge,真係羨慕你地啦……

s7 好似 @親弱隊都有料到,@韋根3球、@QPR2球、@諾域治3球、@新特蘭最衰都有1球……

我諗緊好唔好放 bale 同大家賭一舖,本來一早都諗住放 bale 搏一搏,不過而家入左去 top 50 又有的手緊……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2013-03-12
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:係喎,你有 sturridge,真係羨慕你地啦……
s7 好似 @親弱隊都有料到,@韋根3球、@QPR2球、@諾域治3球、@新特蘭最衰都有1球……[表情]
....... (2013-03-12 22:30) 

之前硬食左兩週 0 分

S7 同 Bale 兩個都咁屈分,基本上對咩隊都有本事爆,不過只可以二揀一
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2013-03-12
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:係喎,你有 sturridge,真係羨慕你地啦……
s7 好似 @親弱隊都有料到,@韋根3球、@QPR2球、@諾域治3球、@新特蘭最衰都有1球……[表情]
....... (2013-03-12 22:30) 

不過 bale 主場對 fulham, 入兩粒 + 大量 SOT 真係很有可能
反而覺得 Sturridge 出番 Suarez 爆分既機會就細左