• 17510閱讀
  • 529回復

WK25 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 210  發表于: 2013-02-02
回 kezzini 的帖子
kezzini:醫生
想放比高域, 有咩龍門好推介?
艾哈比斯定BUNN?
我已經有巴斯桑??
....... (2013-02-02 15:00) 

julio cesar~~
al habsi都ok嘅, bunn就唔好喇....
離線kezzini
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 211  發表于: 2013-02-02
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:julio cesar~~
al habsi都ok嘅, bunn就唔好喇.... (2013-02-02 15:02) 

JULIO CESAR太貴....
定唔轉好?

多問,TERRY個正係咪冇人知?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 212  發表于: 2013-02-02
馬克般恩以1.56出售(市價2.09)

後衛

M. Debuchy以3.25出售(市價4.50) 史堤芬基利以1.73出售(市價2.26) 拜恩斯以18.01出售(市價22.50)

中場

辛迪卡蘇拿以6.54出售(市價16.14) 祖高爾以4.69出售(市價9.19) 卡比耶以9.40出售(市價17.29)         禾確特以21.23出售(市價24.18)

前鋒

史杜列治以8.53出售(市價12.49) 基奧特以13.05出售(市價16.02) L. Remy以6.08出售(市價6.09)

Sam哥 要求救T^T
離線淨土
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 213  發表于: 2013-02-02
中場前鋒都有位,同價位既馬隆尼同迪辛度點揀?
兩個實際都踢前,馬隆尼稍為後一格,但有死球十二碼。
不過迪辛度近況fit。又踢最前 ,醫生點睇?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 214  發表于: 2013-02-02
回 kezzini 的帖子
kezzini:JULIO CESAR太貴....
定唔轉好?
多問,TERRY個正係咪冇人知? (2013-02-02 15:03) 

terry真係冇人知....
stoke呢排防守差左好多.... begovic麻麻地.... al habsi睇落好d, 不過wigan好飄忽, 好難捉摸....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 215  發表于: 2013-02-02
回 Unbeliverpool 的帖子
Unbeliverpool:馬克般恩以1.56出售(市價2.09)
後衛
M. Debuchy以3.25出售(市價4.50) 史堤芬基利以1.73出售(市價2.26) 拜恩斯以18.01出售(市價22.50)
....... (2013-02-02 15:04) 

仲有幾多錢剩?
如果bunn upgrade到做jussi就fit~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 216  發表于: 2013-02-02
回 淨土 的帖子
淨土:中場前鋒都有位,同價位既馬隆尼同迪辛度點揀?
兩個實際都踢前,馬隆尼稍為後一格,但有死球十二碼。
不過迪辛度近況fit。又踢最前 ,醫生點睇? (2013-02-02 15:08) 

我會揀maloney, 冇左kone, maloney d分好似返番黎咁~~
di santo始終質素有限, 同埋踢最前易引人招呼, 變左maloney有更多空間發揮~~
離線germanyfans
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 217  發表于: 2013-02-02
doctor, 2 question....
1) Bale or 禾確特
2) 米拉拿斯 or 費蘭尼
離線淨土
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 218  發表于: 2013-02-02
sikingthegreat:我會揀maloney, 冇左kone, maloney d分好似返番黎咁~~
di santo始終質素有限, 同埋踢最前易引人招呼, 變左maloney有更多空間發揮~~ (2013-02-02 15:11) 

NICE
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 219  發表于: 2013-02-02
sikingthegreat:我都有mata, 但冇giroud.... 走去keep左sturridge....[表情]
我覺得主力qpr好呀, 好似有起色, norwich又弱勢....
debuchy我覺得可以keep住先~~ 主場對強隊通常都係後衛最屈防守分的時候~~[表情] (2013-02-02 02:30)

好,信你但係如果一個愛華頓都冇會唔會好易死?

其實我都有sturridge
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 220  發表于: 2013-02-02
回 germanyfans 的帖子
germanyfans:doctor, 2 question....
1) Bale or 禾確特
2) 米拉拿斯 or 費蘭尼 (2013-02-02 15:14) 

1. walcott for me
2. 其實就mirallas入波機會大d, 雜分又多d, 不過佢好大機會sub out, 咁又好似fellaini抵玩d....
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 221  發表于: 2013-02-02
sikingthegreat:cabaye可keep~~
silva.... 一半半啦, 其實呢場都估man c會有入波, 不過silva唔知會唔會有份.... 但如果俾我, 我會放silva.... (2013-02-02 14:56) 

thx sam gao!!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 222  發表于: 2013-02-02
回 ab34 的帖子
ab34:好,信你[表情]但係如果一個愛華頓都冇會唔會好易死?
其實我都有sturridge
 (2013-02-02 15:16) 

我暫時都冇everton人.... 都有d擔心, 始終主場對villa, 可能羸兩,三球....

諗緊好唔好walcott轉fellaini / mirallas....
離線garykeung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 223  發表于: 2013-02-02
sikingthegreat:lloris本來係咩價錢? 如果係偷價就唔好搞佢喇.... (2013-02-02 14:59) 

--> lloris (現價)
或者係問Jaaske + Aguero  OR 其他好既 1GK+1前

1. Jaaske + Aguero  OR Lloris + Torres/13.84前鋒

原陣
Jaaskelainen 3.86
Vertonghen 5.4   Vidic 4.78   Debuchy 3.49
Cazorla 5.67   Gerrard 11.94  Michu 7.93  Cabaye  9.4
Suarez 20.32  Giroud 9.26  Aguero 17.17

Available Funds    0.78

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 224  發表于: 2013-02-02
回 淨土 的帖子
淨土:[表情]NICE (2013-02-02 15:14)