• 17511閱讀
  • 529回復

WK25 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線kezzini
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 225  發表于: 2013-02-02
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:terry真係冇人知....
stoke呢排防守差左好多.... begovic麻麻地.... al habsi睇落好d, 不過wigan好飄忽, 好難捉摸.... (2013-02-02 15:09) 

咁JUSSI 好定艾哈比斯好?
我見兩個差唔多價
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 226  發表于: 2013-02-02
回 garykeung 的帖子
garykeung:--> lloris (現價)
或者係問Jaaske + Aguero  OR 其他好既 1GK+1前
1. Jaaske + Aguero  OR Lloris + Torres/13.84前鋒
....... (2013-02-02 15:18) 

lloris + fellaini / mirallas 好似好d....
如果想用jussi, 我會將aguero轉做taarabt....
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 227  發表于: 2013-02-02
回 reve 的帖子
reve:上週拎佐個星級醫生之後,今周一定要再接再厲盡力推介幾個心水球員!![表情] [表情]
week24主力推介推介以6xx身價拎8分,雖未爆分,但係依然合格有凸。今周推介必定能夠再次合格求精∼[表情]
L. Remy - QPR - Forward - 6.09 ★★★★★
K. Mirallas - Everton - Forward - .. (2013-02-02 04:47) 

我覺得Holtby有機會爆,mirallas就冇位入
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 228  發表于: 2013-02-02
回 kezzini 的帖子
kezzini:咁JUSSI 好定艾哈比斯好?
我見兩個差唔多價 (2013-02-02 15:18) 

你信west ham (home vs swansea) 定wigan (home vs soton)?
我自己就信al habsi多d....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 229  發表于: 2013-02-02
夠呀 仲有成5.93  

轉禾仔做泰拉比好唔好?
[ 此帖被Unbeliverpool在2013-02-02 15:23重新編輯 ]
離線Ho_
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 230  發表于: 2013-02-02
sikingthegreat:用完放左~~ (2013-02-02 14:57) 

THANKS SAMGOR
車仔下下場對wigan 心郁郁想keep

Lloris
Vert Debuchy S.Kelly
Carzo JC Fellaini Tarrabt
Giourd R10 Aguero

available funds: 0.88
離線ycyhk2005
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 231  發表于: 2013-02-02
Cabaye9蚊keep唔keep得過???
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 232  發表于: 2013-02-02
sikingthegreat:julio cesar~~ (2013-02-02 15:00) 

離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 233  發表于: 2013-02-02
起初打算入晒taarabt,mbia,remy,而家將remy轉mirallas,咁好唔好呢?
離線germanyfans
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 234  發表于: 2013-02-02
sam gor , $9 cabaye vs taarabt
u pick who?

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 235  發表于: 2013-02-02
上週hernandez慘死, 但evra有ast, cesar對man c成功cs, 都算係咁啦~~
今週心水推介:

m'bia / traore (qpr) - norwich攻力麻麻, 近況麻麻, 相反qpr有起色, 防守有改善, 今次主場出戰, 要保cs不難~~

mirallas / fellaini (everton) - 主場對住villa, 差唔多等如一定有波入, 問題只係邊個入.... jelavic好似好耐冇波入, 上場仲落左bench.... 究竟會益左mirallas定fellaini呢? mirallas就多d雜分, 多d入球機會, 但被換出機會亦好大.... 所以, 進取型選擇: mirallas, 穩陣型選擇: fellaini

taarabt (qpr) - 鍾意起腳, 旁邊d support球員嘅級數又提升左, 對手又處頹勢.... 冇得唔用啦~~

maloney (wigan) - 直覺似wigan會羸波, soton嘅pressing對住擅傳嘅wigan未必咁有著數.... maloney又好似好生咁呢排, 睇黎有機會取得入球~~

(全部都係藍衫.... )
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 236  發表于: 2013-02-02
回 Unbeliverpool 的帖子
Unbeliverpool:夠呀 仲有成5.93  
轉禾仔做泰拉比好唔好? (2013-02-02 15:21) 

非常好~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 237  發表于: 2013-02-02
回 Ho_ 的帖子
Ho_:THANKS SAMGOR
車仔下下場對wigan 心郁郁想keep [表情]
Lloris
....... (2013-02-02 15:26) 

如果, 如果liv真係有雙賽, 你都好難keep....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 238  發表于: 2013-02-02
回 ycyhk2005 的帖子
ycyhk2005:Cabaye9蚊keep唔keep得過??? (2013-02-02 15:29) 

我覺得好ok呀~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 239  發表于: 2013-02-02
回 ab34 的帖子
ab34:起初打算入晒taarabt,mbia,remy,而家將remy轉mirallas,咁好唔好呢? (2013-02-02 15:30) 

轉左好d, 有返個everton分散一下風險~~