• 25069閱讀
  • 935回復

WK23 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線buffettw
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 345  發表于: 2013-01-19
Fabio $2 or Nolan $7.79
KEEP FABIO OR 博傷賽好
Thanks
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 346  發表于: 2013-01-19
回 leefish 的帖子
leefish:睇唔到既??[表情] (2013-01-19 01:00) 

睇到喇....
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 347  發表于: 2013-01-19
BORUC
BASSONG  GIBBS  美人
CAZ  WALCOTT  OX  WILSHERE  JOECOLE
P9  基佬

REMAIN:5.92

Q1 美人+BORUC+OX => 積基+K6+JAVIS??換完有3.82 left
Q2 在基佬肯定無正既情況下可以點換????
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 348  發表于: 2013-01-19
大家好耐無見啦!!!

希望我呢個骨科醫生無卑人遺忘啦
廢話少講,今周雙賽,睇黎可以做少好多功課。。。因為大家都會煲5678910件雙賽架啦!

麻麻地雙賽推介,排名分先後:
cazorla+walcott > wilshere > gibbs > jussi > j. cole / nolan > OX > vermaelen > giroud / podolski > jarvis > diame > koscielny > vaz te > tomkins > sagna ..................................

前面兩個就唔講了,如果你無用佢兩個即係可以話放棄雙賽了。
我個人特別睇好wilshere,主要系因為arteta缺陣!!(如果arteta出得,佢系我今周鐵膽黎,之前早就偷佐添。)wilshere控制曬中場,打滿兩場,唔好犯咁多規應該好好分的說。
再數落去就系gibbs了,CS難講但係佢助攻同雜分都ok,可以用!jussi就系無2蚊龍的首選,我可以sidebet佢yd高分過ccc呢!XD
JC就係因為平,nolan 8蚊樓下既身價覺得有得諗,打滿兩場唔在講,入波機會都大,noble缺陣佢有pk射。其他既就睇個人心水辦啦∼

撇除大風雪問題,今周都會推介下個人單賽廉價心水:

S. Nasri - Man City - Midfielder - 7.76 ★★★★★
之前賣過關子要推介一件曼城人,無錯!就係佢!!解禁復出,咁既身價真係完全fit曬∼∼ tevez原本系單賽鐵膽之一,不過kun既復出令到佢既直博率大降,相對nasri既直博率就提高!
平,有正,前面猜波猜死你,助攻、sot、入波。。。

Y. Cabaye - Newcastle - Midfielder - 9.19 ★★★★
P. Cisse - Newcastle - Forward - 11.11 ★★★★
紐記再唔振作就真係真係真係降班了,今次押注落去復出既cabaye同DCC身上。前者復出狀態都算理想,後者就得返佢唔振作都唔得。
所以,主場對一樣需要搶分既reading,相信會系惡戰一場,斗入波吧!!

另外就有d “愛得太遲” 系列
sturridge、lukaku、di santo(其實kone有無踢非洲杯

最後例牌祝大家爆分,同埋祈求今周天氣好,唔好玩雪∼∼∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線kahingchn
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 349  發表于: 2013-01-19
回 reve 的帖子
reve:大家好耐無見啦!!![表情]
希望我呢個骨科醫生無卑人遺忘啦[表情]
廢話少講,今周雙賽,睇黎可以做少好多功課。。。因為大家都會煲5678910件雙賽架啦![表情]
....... (2013-01-19 01:17) 

驚唔驚nasri冇正?
要同上場有表現嘅milner爭位
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 350  發表于: 2013-01-19
回 reve 的帖子
廢話少講,今周雙賽,睇黎可以做少好多功課。。。因為大家都會煲5678910件雙賽架啦![表情]

vaz te 排尾3咁大鑊, 話哂鎚仔冇咩前鋒揀, 佢得分力好似好過c cole.....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 351  發表于: 2013-01-19
回 buffettw 的帖子
buffettw:Fabio $2 or Nolan $7.79
KEEP FABIO OR 博傷賽好[表情]
Thanks[表情]  (2013-01-19 01:01) 

今場唔似CS了,唔keep得咁多,用雙賽吧!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線CataCter
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 352  發表于: 2013-01-19
$4.78 vidic or $5.66 Terry?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 353  發表于: 2013-01-19
回 leefish 的帖子
leefish:BORUC
BASSONG  GIBBS  美人
CAZ  WALCOTT  OX  WILSHERE  JOECOLE
P9  基佬
....... (2013-01-19 01:09) 

如果你認定giroud無正,咁就先郁佢,up boruc -- > jussi,之後應該有9蚊買前鋒,都可以考慮下d 單賽人既。。。
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 354  發表于: 2013-01-19
回 kahingchn 的帖子
kahingchn:驚唔驚nasri冇正?
要同上場有表現嘅milner爭位 (2013-01-19 01:25) 

我覺得會有正選,認真。
加上心水推介啊嘛,唔會顧慮太多∼
加上兩者系可以並存的
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 355  發表于: 2013-01-19
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:vaz te 排尾3咁大鑊, 話哂鎚仔冇咩前鋒揀, 佢得分力好似好過c cole..... (2013-01-19 01:27) 

我承認我係有一刻遺忘佐佢。。。
但係佢都唔會排前面,因為佢都有d翼鋒feel。打單箭頭既韋斯咸,第一場應該出chamakh,第二場就出C.cole。
vaz te打既位其實系同joe cole有重疊,有無正都唔知,甚至MT都可以有得出呢。。。
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 356  發表于: 2013-01-19
回 reve 的帖子

collison點睇?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 357  發表于: 2013-01-19
回 CataCter 的帖子
CataCter:$4.78 vidic or $5.66 Terry? [表情]  (2013-01-19 01:36) 

你係諗緊keep邊個?正路系keep vidic先吧,terry個價錢升唔多。
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 358  發表于: 2013-01-19
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:collison點睇? (2013-01-19 01:43) 

直徑哥出得,佢個正選變佐5050

其實想玩冷野,用直徑哥都唔錯架!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 359  發表于: 2013-01-19
差唔多訓了,貼下宜家個未confirm既陣:

jussi
vert   gibbs   verm
caz   walcott   jc   wilshere   nolan
sturridge   giroud

聽日繼續