• 20826閱讀
  • 657回復

WK24 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2013-01-25
我們...來了!!!

主要幫忙大家解決執陣上的困難, 我會盡力幫忙!! 大家隨便發問!!

病人須知
- 請清楚說明病情
- 如有選擇題, 請列明球員價格
- 最終買 / 賣球員請病人自行決定, 如爆了 / 放了! 請不要把責任推給醫生, 因醫生沒有拿槍迫你買 / 賣
- 如病人對球員產生「有預感會爆」,「琴晚發夢爆」,「對佢有D Feel」等, 醫生有權拒絕回覆, 因為Feel係大晒既!!

鬼影醫務所本周睇中的球員:

前鋒: RVP, Rooney, Mata, Sturridge, P.Cisse, Chamakh, Walters

中場: Bale, Cabaye, Walcott, Silva, Fellaini, J.Cole, Cazorla

後衛: Vertonghen, Dawson, Vidic, Evra, Nastasic, Terry, Wilkinson, S.Kelly

龍門: Lloris, Begovic, Schwarser
===================================
[ 此帖被鬼影炎光在2013-01-28 06:42重新編輯 ]
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2013-01-25

其他註診醫生推介:

Sam哥:
今週心水推介~~

j.hernandez (man u) - southampton而家打pressing, 相信頭60幾分鐘會頂得住, 但之後體力就會不繼, 同時man u又會再加強攻力, 調入hernandez

evra (man u) - 有返vidic+rio, 防守即刻好左, 同埋soton作客, 同太多氣力去迫波, 會影響進攻力, 相信man u都有機會cs, 兩邊閘都咁鍾意出擊, 其實都幾好, evra相對rafael就貴少少, 不過今季都已經入左幾球, 不妨再搏一搏~~

j.cesar (qpr) - 對住作客表現較麻麻嘅man city, 而且本身表現亦有起色, 後防漸漸似樣, 又係nelsen最後一場, 仲要一洗上季季尾最後一場俾人話唔夠鬥心嘅指責.... 種種跡象睇黎, 呢場隨時打得特別出色~~

remy (qpr) - kompany傷, toure兄弟身處非洲, nastasic又傷埋, richards又傷, 得返lescott一個.... 咁點呢.... qpr前面要偷雞, 今場真係一個好時機~~

whelsn (stoke) - 有死球處理, 主場出戰, 對手係實力平平嘅wigan.... 平平地要回本不難~~

Reve:
今周由於時間特殊,加上preview遲出,所以推介都只能夠盡力靠心水估估下。

K. Jones - Stoke - Forward - 7.37 ★★★
D. Graham - Swansea - Forward - 10.36 ★★★★
M. Chamakh - West Ham - Forward - 4.27 ★★★

S. Kagawa - Man Utd - Midfielder - 6.88 ★★★★★

M. Debuchy - Newcastle - Defender - 3.49 ★★★★

A. Begovic - Stoke - Goalkeeper - 5.84 ★★★★

核心推介得kagawa一件,其他都系半熱門,今周祝大家記得save陣!

Benny:

Rafer:

CHUCK

[ 此帖被鬼影炎光在2013-01-29 13:26重新編輯 ]
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2013-01-25
各醫生陣容:

鬼影炎光:
Begovic
Dawson Kelly Terry
Cazorla J.Cole Bale Cabaye
Sturridge Rooney Naismith

Sam哥:

reve:

Benny:

Rafer:

CHUCK

[ 此帖被鬼影炎光在2013-01-28 06:46重新編輯 ]
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2013-01-25
星級醫生

大家再繼續估我地醫務所入面今星期邊個醫生既陣會係最高分,
大家可以係星期二 1800-2000時間,
係本post打「我既心水醫生係__(醫生編號)同揀選既原因(有你既支持我地會更用心努力)」黎投選出你既今周心水醫生,

例子: 我既心水醫生係A. 因為光醫生心水好準!

我地會係選中最高分醫生既人當中再抽出一位幸運兒,(抽獎過程我地係絕不公平,公正同公開的),
該名幸運兒可以得到神秘禮物一份(因為未決定好, 所以非常神秘)!
所以大家踴躍參興, 支持你既心水醫生。  

A. 鬼影炎光  (1)
http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/2181

B. Reve (1)
http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/1317

C. Sikingthegreat (1)

http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/411

D. Bennylau127(3)

http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/10171

E. Rafer(2)

http://uk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/2803

F. CHUCK(2)
http://hk.premierleague.fantasysports.yahoo.com/football/40854
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2013-01-25

離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2013-01-25
留名~~
離線ting007
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2013-01-25
LM
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2013-01-25
yo, 報個到先~~
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2013-01-25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2013-01-25
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2013-01-25
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:[表情]  [表情]  [表情]  (2013-01-25 12:33) 

我重以為可以搶到頭位添
輸了
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2013-01-25
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:我重以為可以搶到頭位添[表情]
輸了[表情] (2013-01-25 12:44) 

一開POST我已經見到.. 但我唔知洗唔洗留位POST野.. 所以無理..

隔左成個字都無人回POST先入黎揮一揮手
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2013-01-25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2013-01-25
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:一開POST我已經見到.. 但我唔知洗唔洗留位POST野.. 所以無理..
隔左成個字都無人回POST先入黎揮一揮手 [表情] (2013-01-25 12:47) 

黎緊呢週點睇CHELSEA?
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2013-01-25
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:黎緊呢週點睇CHELSEA?[表情] (2013-01-25 12:53) 

作客有保證