• 25940閱讀
  • 838回復

WK18 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reyes1718
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 150  發表于: 2012-12-20
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:個人會轉走baines同shelvey....
不過如果你shelvey係低價, 咁都可以睇定d先嘅~~ (2012-12-20 18:05) 

中場有冇咩心水?因為唔夠錢有BALE 所以揀多個得分後衛 BAINES
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 151  發表于: 2012-12-20
sikingthegreat:咁都快....?
已經同之前冇得比喇....
....... (2012-12-20 18:04) 

爬完文.....大家似乎都好睇好mc.....

哦, 不過其實未出preview都係吹下水, 可以偷既都偷左, 冇理由呢個moment轉人....(不過今週唔知yff搞乜係咁郁價.....)

s7唔係應該你熟d咩??? 快車期我偏向保守, 最緊要穩正, 如果sub左賽程就幾好都冇用....

不過我自己今週budget幾tight, s7應該用唔到 (~ budget我揀ba 先), kun有偷15蚊可能會用.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 152  發表于: 2012-12-20
回 reyes1718 的帖子
reyes1718:中場有冇咩心水?因為唔夠錢有BALE 所以揀多個得分後衛 BAINES (2012-12-20 18:13) 

未仔細研究....
可能gera?
我自己就幾睇好noble~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 153  發表于: 2012-12-20
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:爬完文.....大家似乎都好睇好mc.....
哦, 不過其實未出preview都係吹下水, 可以偷既都偷左, 冇理由呢個moment轉人....(不過今週唔知yff搞乜係咁郁價.....[表情])
....... (2012-12-20 18:21) 

我都tight, 如果放giroud的話....
而家1516緊放唔放giroud.... 放左真係會出現唔鱔錢使嘅情況, 但唔放就要煩suarez vs aguero....
我覺得兩個都值得睇好, 所以唔知應該點揀好....

mc 對reading, 應該可以起碼睇高一線吧? 不過佢地d人我都係一個起兩個止.... 始終都真係驚冇正 / 打唔足....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 154  發表于: 2012-12-20
sikingthegreat:
我都tight, 如果放giroud的話....
而家1516緊放唔放giroud.... 放左真係會出現唔鱔錢使嘅情況, 但唔放就要煩suarez vs aguero....
.......

giroud.....真係唔識俾意見.....6蚊如果我係你會睇埋早場lineup有冇正, 冇就唔留la, 就算唔=喪失正選位, at least 快車都係輪換吧, 雖然6蚊搏sub in都有機回本, 不過真係哂左個位.....

mc vs reading 當然唔會懷疑reading有力可以檔mc, 只係學你講會輪換.....

而個人估計disco呢場有機會會正, 始終佢都哦左好耐, 快車期呢幾場對手都唔強, 而呢4場當中以呢場最易食, 揀呢場輪換好似幾合理.....(成隊波最冇得抖應該係silva, 冇左佢既mc 真係差2皮......)
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 155  發表于: 2012-12-20
暈膠應該想禾仔盡快續約...佢個中鋒位應該穩陣...姐係基佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 156  發表于: 2012-12-20
回 bbq903 的帖子
bbq903:留名學野先 [表情] (2012-12-20 09:50) 

YOYO 上週pekington果然爆~~
離線barbar
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 157  發表于: 2012-12-20
H. Lloris
Sell at 3.21
(market price 8.52)

N. Shorey
Sell at 6.17
(market price 10.91)

J. Vertonghen
Sell at 9.41
(market price 12.98)

R. Nelsen
Sell at 7.36
(market price 9.19)

Michu
Sell at 11.02
(market price 14.70)

S. Cazorla
Sell at 5.67
(market price 19.03)

D. Silva
Sell at 14.38
(market price 14.53)

Oscar
Sell at 6.14
(market price 6.14)

O. Giroud
Sell at 6.68
(market price 8.99)

S. Aguero

Sell at 15.77
(market price 16.86)

F. Torres
Sell at 13.06
(market price 13.90)

醫生點睇?
離線cywing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 158  發表于: 2012-12-20
請問曼城既 查維加西亞 仲有冇機會打正 ?
離線on1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 159  發表于: 2012-12-20
回 barbar 的帖子
barbar:H. Lloris
Sell at 3.21
(market price 8.52)
....... (2012-12-20 20:46) 

Oscar 未必有正呀
離線cywing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 160  發表于: 2012-12-20
初陣 請評

洛里斯

艾加 高柏尼 梳尼 維迪

查維加西亞 謝4 張伯倫 魯迪治

哨牙蘇 阿古路
離線on1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 161  發表于: 2012-12-20
初陣

Lloris
Shorey Vidic bassong
Cazorla Sterling gaston silva
Aguero torres Giroud

諗緊用bale 定 s7 好
離線chs82hk
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 162  發表于: 2012-12-20
sikingthegreat:我都tight, 如果放giroud的話....
....... (2012-12-20 18:26) 

阿仙奴果場可能會改期wow
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 163  發表于: 2012-12-20
回 chs82hk 的帖子
chs82hk:阿仙奴果場可能會改期wow  (2012-12-20 21:39) 

week 19 阿記對韋斯咸 已經鐵定改期了,官網確定,yff個賽程都update佐。

所以giroud既情況,大家可以做好個plan b,真係想keep埋今周既,就留意早場出陣容有無正選啦,唔係就要急速轉陣了。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線kezzini
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 164  發表于: 2012-12-20
Plan b 一定要做啦,無論6蚊定8蚊基佬特,都好難搵人轉…除左升級啦