• 22746閱讀
  • 796回復

WK19 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 195  發表于: 2012-12-25
回 johnny0ar 的帖子
johnny0ar:A)
Hugo Rodallega    8.73
Paul Scholes    2.75
B)
Ryan Giggs    4.80
....... (2012-12-25 20:52) 

SCHOLES 同 GIGGS 我都唔睇好
可唔可以用GIBSON
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 196  發表于: 2012-12-25
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:得分會係GERA , 但有機REST,
MACKIE正選穩D (2012-12-25 21:01)

jimmy kebe係雷丁架
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 197  發表于: 2012-12-25
Bunn
Sorry Fabio Alex Pearce
Carzola Sterling De Guzman Bale
Torres Jelavic Berba

ok ?

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 198  發表于: 2012-12-25
回 十六號前峰 的帖子
十六號前峰:jimmy kebe係雷丁架[表情]
 (2012-12-25 21:11) 

我以為基比係MACKIE
睇唔慣中文名,
我都係GERA同KEBE入面揀緊,
但雷丁上埸咁留力, 呢埸會唔會 出番KANU真係唔識睇
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 199  發表于: 2012-12-25
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Bunn
Sorry Fabio Alex Pearce
Carzola Sterling De Guzman Bale
Torres Jelavic Berba
....... (2012-12-25 21:25)

希望Pearce唔食牌啦
[ 此帖被bennylau127在2012-12-25 21:38重新編輯 ]
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 200  發表于: 2012-12-25
舒華沙
富咸
遷移
(在7.68買入)
後衛

Remove
梳尼
雷丁
以5.59出售
(市價9.67)
Remove
韋堅遜
史篤城
遷移
(在5.21買入)
Remove
法比奧達施華
昆士柏流浪
遷移
(在2.99買入)
中場

Remove
辛迪卡蘇拿
阿仙奴
以5.67出售
(市價15.31)
Remove
R.史達寧
利物浦
以4.30出售
(市價6.99)
Remove
加里夫巴利
熱刺
以21.70出售
(市價23.23)
Remove
魯迪治
史雲斯
遷移
(在8.67買入)
前鋒

Remove
辛迪加斯
諾域治
以11.59出售
(市價20.85)
Remove
托利斯
車路士
以14.22出售
(市價15.86)
Remove
謝拉域
愛華頓
遷移
(在12.23買入)
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 201  發表于: 2012-12-25
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:[表情]
希望Pearce唔食牌啦
(2012-12-25 21:31)

得5.09.....Pearce睇落已經最好
希望wilkinson聽日跌小小比我入.....

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線germanyfans
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 202  發表于: 2012-12-25
Doctor , 2 options , which one is better?
a) 貝碧托夫 + 懷斯
b) 超人迪加 + 拜恩斯
離線buffettw
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 203  發表于: 2012-12-25
Doctor,

Long+Bale or Snodgrass + Taarabt
Which one is better?

Merry Christmas  

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 204  發表于: 2012-12-25
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:三個我都麻麻, 定要選一個就.... anichebe吧 (2012-12-25 20:00) 

其實我打錯名,應該係anichebe or rodallega
離線victorleung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 205  發表于: 2012-12-25
冷骨Swansea 嘅augustien點睇
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 206  發表于: 2012-12-25
其實現價.Taarabt入唔入得過呢
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 207  發表于: 2012-12-25
回 victorleung 的帖子
victorleung:冷骨Swansea 嘅augustien點睇[表情]  (2012-12-25 22:37) 

我諗係上場留力先出佢
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 208  發表于: 2012-12-25
上週主力推介靚骨 marveaux 繼續爆出!!
今周系周中聖誕快車,所以最重要以正選穩陣為前提,無謂博。
熱門人選計有:
Bale / Pienaar / Torres / Jelavic / Michu / Taarabt / Berbatov...................
但係呢堆都係10蚊以上,唔符合我既推介style,所以今周我都系會繼續推下d廉價+靚骨∼

P. Hernandez - Swansea - Midfielder - 8.67 ★★★★★
W. Routledge - Swansea - Midfielder - 8.67 ★★★★★
以上兩個可以混埋一齊講,個人好期待pablo可以正選,只不過上週佢已經話傷愈可以復出但係就連板凳都唔見人。
如果pablo出到正選一定好好分,反之同樣正選穩陣兼且同價的routledge將會系佢既替代品。大家密切留意下最後消息吧∼

V. Anichebe - Everton - Forward - 8.62 ★★★★:相信會用佢既人大部分都系偷佐,佢仲會唔會正選呢?我估會∼ Naismith你就繼續坐板或者打右吧。。。

J. Mackie - QPR - Midfielder - 6.16 ★★★★:大家心諗“仲黎?!” 哈哈,唔錯!第一次5★推介獨爆,之後再推反而0分,只怪佢離奇地miss佐一個絕妙單刀。今場就卑4★好了,唔好咁大壓力XD

D. Gibson - Everton - Midfielder - 4.01 ★★★:紅牌上訴了,就係為佐可以拖時間踢埋呢場,照諗佢會生性咁回本的。

Fabio - QPR - Defender - 2.99 ★★★:唔洗講野。

CS推介 - Fulham & Everton:

C. Baird - Fulham - Defender - 8.05 ★★★★:後衛打中場,射門有、FK有、CS機會都有!

B. Hangeland -Fulham - Defender - 8.58★★★★:原本系今周必用,7蚊+偷佐,可惜為佐以後車仔雙賽鋪路而放棄了,升佐一蚊半既佢,BS+sot機會都高。

M. Schwarzer - Fulham - Goalkeeper - 7.68 ★★★:如果你無lloris,今周有錢就一定係用佢!!

J. Heitinga - Everton - Defender - 5.65 ★★★:愛記無佐爆炸頭但係威力不減!heitinga因為后防傷兵多所以有得擔正,5蚊幾CS高既後衛值得一用!

最後,奪命心水一定卑人打兼純屬蘭feel的我最瘋狂系列
M. Balotelli -Man City - Forward - 9.53
N. Powell - Man Utd - Forward - 5.34

再一次祝大家聖誕快樂∼∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 209  發表于: 2012-12-25
回 reve 的帖子
reve:上週主力推介靚骨 marveaux 繼續爆出!!
今周系周中聖誕快車,所以最重要以正選穩陣為前提,無謂博。
熱門人選計有:
Bale / Pienaar / Torres / Jelavic / Michu / Taarabt / Berbatov...................
但係呢堆都係10蚊以上,唔符合我既推介style,所以今周我都系會繼續推下 .. (2012-12-25 23:20) 

有咩pablo的消息記住通知我