• 26012閱讀
  • 838回復

WK18 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 255  發表于: 2012-12-21
回 Why 的帖子
Why:lampard/ramirez/Beausejour/maloney + santon/shaw/baird/luiz/agger[表情] (2012-12-21 23:06) 

gaston + santon
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線k...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 256  發表于: 2012-12-21
醫生 我個陣好似有少少失衡
有冇得救

洛里斯 熱刺   以2.09出售 (市價8.52)

維頓漢 熱刺    以5.88出售 (市價12.99)
梳尼 雷丁    以6.17出售 (市價10.92)
荷西安歷基 利物浦    以11.77出售 (市價12.08)

辛迪卡蘇拿 阿仙奴    以5.67出售 (市價19.06)
舒維爾 利物浦    以4.74出售 (市價6.19)
連儂 熱刺    以8.76出售 (市價8.76)
馬維奧斯 紐卡素    以3.82出售 (市價3.82)

辛迪加斯 諾域治    以11.59出售 (市價16.70)
蘇亞雷斯 利物浦    以20.62出售 (市價20.62)
阿古路 曼城    以16.85出售 (市價16.85)

現有資金2.04

離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 257  發表于: 2012-12-21
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:OSCAR+LAMPARD做防中 [表情]
拉美利斯點都佔一個位,仲有睇下會唔會出陳豪, 如果唔出佢馬達可能打邊, Oscar/Lampard就會打攻中位..
....... (2012-12-21 22:41) 

上場就係oscar加lampard...賓賓話呢個陣好好..
moses好似周中打足....不過oscar都係....
真係難諗....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 258  發表于: 2012-12-21
回 k... 的帖子
k...:醫生 我個陣好似有少少失衡
有冇得救[表情]
洛里斯 熱刺   以2.09出售 (市價8.52)
....... (2012-12-21 23:36) 

無啊,無失衡啊,幾好啊,幾有個性啊∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 259  發表于: 2012-12-21
b.jones正大機會過vidic???
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 260  發表于: 2012-12-21
回 siuzac 的帖子
siuzac:b.jones正大機會過vidic??? (2012-12-21 23:46) 

根據preview (資料區), vidic正選機會甚微....
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 261  發表于: 2012-12-21
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:根據preview (資料區), vidic正選機會甚微.... (2012-12-21 23:48) 

omg!!!!
唯有轉jones...
jones正選機會應該幾大.
s.reid傷左.....

是不??
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 262  發表于: 2012-12-21
siuzac:上場就係oscar加lampard...賓賓話呢個陣好好..[表情]
moses好似周中打足....不過oscar都係....
真係難諗....[表情] (2012-12-21 23:44) 

mikel出返黎,佢應該正選
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 263  發表于: 2012-12-21
sikingthegreat:其實bunn好架.... 呢場我都睇好cs.... 可惜你之前放左....
而家有少少想跟你個marveaux.... 因為諗極諗唔到有咩平後衛好.... (連jones都唔夠錢), 可能直頭轉做enrique + marveaux算.... (2012-12-21 23:17) 

jose主場好啊,我都可能用pepe啦,CS機會都ok既其實。
krul既情況我諗系QPR浪射多,所以就算爆CS都多d sv墊底咁。。。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 264  發表于: 2012-12-21
siuzac:omg!!!!
唯有轉jones...
jones正選機會應該幾大.
s.reid傷左.....
....... (2012-12-21 23:50) 

係呀, reid未得住, jones應該坐穩~~ (完全根據preview)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 265  發表于: 2012-12-21
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:mikel出返黎,佢應該正選 (2012-12-21 23:55) 

我諗呢場黎講, 應該影響唔到ramirez.... 反而可能影響到lampard?

不過mikel好似唔係好得歡心咁.... 睇定d先知....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 266  發表于: 2012-12-22
回 reve 的帖子
reve:jose主場好啊,我都可能用pepe啦,CS機會都ok既其實。
krul既情況我諗系QPR浪射多,所以就算爆CS都多d sv墊底咁。。。 (2012-12-21 23:55) 

認真考慮中....
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 267  發表于: 2012-12-22
醫生...再求診...THX!     

洛里斯3.24
                     梳尼5.59, B.JONES4.97, MBIA6.88
辛迪卡蘇拿5.67,塔拉布13.15,禾確特14.56,加斯頓拉美利斯8.47
             托利斯13.51,普度斯基7.79,阿古路15.77
剩0.4

(有GIBBS9.54, VERTONGHEN9.41)
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 268  發表于: 2012-12-22
sikingthegreat:我諗呢場黎講, 應該影響唔到ramirez.... 反而可能影響到lampard?
不過mikel好似唔係好得歡心咁.... 睇定d先知.... (2012-12-21 23:59) 

sam,你個ramires記住自己搞清楚啊,Z系gaston啊,唔係一陣幫人哋二選一既時候選錯佐就哈哈哈
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 269  發表于: 2012-12-22
回 olleh 的帖子
olleh:醫生...再求診...THX! [表情] [表情]    
                                  .. (2012-12-22 00:00) 

睇住你個陣,我有d迷茫。。。因為mbia+taarabt咁
7+後衛我又唔知有邊個可以轉,睇睇先

walcott+podolski,係咪真係睇好阿記連勝先?我都有偷podo,諗緊轉唔轉呢∼